Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
worldbyme wrote:Henna jutro czeka mnie pierwsza wizyta trzymajcie kciuki by z groszkiem było wszystko ok
worldbyme lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ja w tamtym roku we wrześniu zobaczyłam dwie kreseczki. W tym cyklu jakoś inaczej się nastawiłam do wszystkiego... Co da spinanie się i denerwowanie.... Nic. A może zaszkodzić. W poniedziałek idę do lekarza sprawdzić te moje jajniki i zobaczymy:)
w taki razie trzymam && za wrześniowe kreseczki
ja też jestem ciekawa czy coś tam się już kluje w mojej macicy a tu jeszcze 8 dni do testowania. Od paru dni mam bóle jak na @, pojawiają się i znikają, uczucie rozpychania, dziś jajnik lewy parę razy zakuł, pociągnął a teraz mam wrażenie jakbym w macicy coś miała, bo jak przy siedzeniu podciągam jedną nogę wyżej to czuję że cuś mnie tak uwieraWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:14
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
worldbyme wrote:Henna jutro czeka mnie pierwsza wizyta trzymajcie kciuki by z groszkiem było wszystko ok
Tak będziemy trzymać mocno kciuki i wszystko będzie dobrzeA ty się tak nie stresuj na zapas..bo nerwy szkodzą fasolce
worldbyme lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy jeśli ktoś ma podwyższona prolaktyne to może dojść do owulacji?
za wysoka prolaktyna może hamować owulację przez co często progest jest za niski w 2 fazie -
LILITH.P wrote:za wysoka prolaktyna może hamować owulację przez co często progest jest za niski w 2 fazie
Czyli jak jest podwyższona to test nie wskaże mi owulacji?
Pytam, bo kiedyś miałam troszkę podwyższona i teraz też podejrzewam że mogła mi troszkę podskoczyć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 20:34
-
Violet146 wrote:Czyli jak jest podwyższona to test nie wskaże mi owulacji?
Pytam, bo kiedyś miałam troszkę podwyższona i teraz też podejrzewam że mogła mi troszkę podskoczyć..
test nie jest wyznacznikiem wystąpienia owulacji, były dziewczyny, które miały pozytywne testy owu, ładną temp i na monitoringu były pustki -
LILITH.P wrote:test nie jest wyznacznikiem wystąpienia owulacji, były dziewczyny, które miały pozytywne testy owu, ładną temp i na monitoringu były pustki
-
Violet146 wrote:Ales mnie pocieszyła... Ale wystarczy niewielkie odchylenie żeby nie doszło do owulacji..?
każdy organizm jest inny, nie ma raczej na to regułymoże dojść do problemu z owu, a nie musi
jak masz wątpliwości zbadaj poziom progesteronu 7 dni po owu
-
LILITH.P wrote:każdy organizm jest inny, nie ma raczej na to reguły
może dojść do problemu z owu, a nie musi
jak masz wątpliwości zbadaj poziom progesteronu 7 dni po owu
Dzięki, ja tak podejrzewam u siebie podwyższona prolaktyne, i w takim razie spróbuję umówić się na wizytę do lekarza. Chociaż to może zwykle urojenia na które chce zwalić swoje nie powodzenie z zajściem.. Zobaczymy, na pewno nie zaszkodzi... -
Zrobiłam sobie drina malibu z sokiem pomarańczowym i topie smuteczki
-
nick nieaktualny