Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Czarnulka a czy wiesz dlaczego tak się stało? Jeśli mogę zapytać ❤
nie mam pojęcia , czemu , przy pierwszej praktycznie nie robiłam usg dopiero jak zaczęłam się zle czuć pojechałam na szpital i było po wszystkim dzidziuś umarł trochę wcześniej niż usg wykazało , przy drugiej już w 6 tyg byłam na usg póżniej 7 i 8 było wszystko ok więc lekarz mówił przyjdź na kontrolę w 10 tyg więc przyszłam i co się okazało moja mała perełka nie żyła też umarła troszkę wcześniej .. to tak jakby do pewnego etapu było wszystko ok dzidzia rozwija się książkowo a nagle umiera,, robiłam masę badań wyszły tylko dodatnie ANA1 przeciwciała przeciw jądrowe czyli coś z układem autoimmunologicznym nie tak, tzw może odrzucać płód, albo mogę mieć coś z krwią i zakrzepy się mi robiły i macica była nie dotleniona, dużo jest chorób z autoagresji także do końca nie wiadomo co by zastosować .. większość dziewczyn pisało że przy takim czymś to encorton lek sterydowy niechętnie go przepisują lekarze ,, ale moja pani doktor mówiła że da mi clexane i acard ale nie wiadomo czy to pomoże .. jak nie to może przy następnym razie da encorton , bo czasami tak jest że mogły mi wyjść dodatnie przeciwciała przeciwjądrowe ale to o niczym może nie świadczyć ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:15
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:nie mam pojęcia , czemu , przy pierwszej praktycznie nie robiłam usg dopiero jak zaczęłam się zle czuć pojechałam na szpital i było po wszystkim dzidziuś umarł trochę wcześniej niż usg wykazało , przy drugiej już w 6 tyg byłam na usg póżniej 7 i 8 było wszystko ok więc lekarz mówił przyjdź na kontrolę w 10 tyg więc przyszłam i co się okazało moja mała perełka nie żyła też umarła troszkę wcześniej .. to tak jakby do pewnego etapu było wszystko ok dzidzia rozwija się książkowo a nagle umiera,, robiłam masę badań wyszły tylko dodatnie ANA1 przeciwciała przeciw jądrowe czyli coś z układem autoimmunologicznym nie tak, tzw może odrzucać płód, albo mogę mieć coś z krwią i zakrzepy się mi robiły i macica była nie dotleniona, dużo jest chorób z autoagresji także do końca nie wiadomo co by zastosować .. większość dziewczyn pisało że przy takim czymś to encorton lek sterydowy niechętnie go przepisują lekarze ,, ale moja pani doktor mówiła że da mi clexane i acard ale nie wiadomo czy to pomoże .. jak nie to może przy następnym razie da encorton , bo czasami tak jest że mogły mi wyjść dodatnie przeciwciała przeciwjądrowe ale to o niczym może nie świadczyć ..
Współczuję bardzonie wyobrażam sobie takiej straty... I ta nie wiadomo...
Ale na pewno będzie lepiejczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:Ja wkońcu na przerwie i mogę normalnie zjeść bo mnie nie mdli...huura:-)
Stokrotka mąż przepchał, ale @ nadal nie ma?Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kurde dziewczyny... A mi jakoś coraz gorzej idzie LWD. Coraz mniej Mi to wychodzi. Dziś zaczęły mnie boleć piersi... Ja wiem ze przy ciąży też mogą występować takie objawy jednak jakoś mi ciężko w to uwierzyć zawsze w tym samym czasie mnie bolą tyle samo przed okresem, no i się zaczyna. Oby to było na ciążę, oby... I jeszcze minimalny trądzik się zaczyna... Oj coś mi się wydaje że nici... Niby jeszcze nic straconego ale... Chyba zaczynam się łamać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 20:29
-
nick nieaktualny
-
Chyba dopadł mnie dzisiaj kryzys przed @. Płakać mi się chce krzyczeć. Chłop nie wie co ze mną zrobić wiec mi polewa... bimbiru. Tez tak macie ze czasem. Macie tak czasem chcecie krzyczeć. Tak mam raz na jakiś czas. Nie jest to związane ze staraniami. Po prostu czuje jak mnie czasem.życia codzienne przytłaczaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/388d21f40ff9.jpg
I wszystko jasneKim87 lubi tę wiadomość
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/388d21f40ff9.jpg
I wszystko jasne
ja zaraz zgłupieje.. to dopiero 9 dzień cyklu a ze mną dzieją się dziwne rzeczy... wczoraj zrobiłam sobie kawę i jej nie wypiłam bo mi nie smakowała.. wylałam.. zrobiła drugą innej firmy bo pomyślałam, że trafiłąm na gorszy sort tamtej. ale nie i ta drugą też wylałam... ehh
teraz piję winko pyszne zawsze było a dzisiaj ledwo mi przez gardło przechodzi11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Dziewczęta, mam pytanie.
Dostałam już na maila wyniki z porannych badań, wg mnie wszystko jest ok, ale mogłybyście rzucić okiem? (badania robione w 5 dc)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f905c0a07fbd.png
-
Dzezabella wrote:Dziewczęta, mam pytanie.
Dostałam już na maila wyniki z porannych badań, wg mnie wszystko jest ok, ale mogłybyście rzucić okiem? (badania robione w 5 dc)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f905c0a07fbd.png
Jak dla mnie w tej fazie cyklu wyniki są ok ale TSH mogło by być niższe
optymalne dla starajacych się to 1-2,511.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Dzezabella wrote:Dziewczęta, mam pytanie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f905c0a07fbd.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 21:27
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzięki :*
Myślę, że jutro będę mogła uznać cykl za oficjalnie otwarty po @, więc póki co będziemy się starać i zrobię resztę badań, a na 20.09 już umówiłam się do gina, żeby wyniki obgadać i przyjąć strategięKim87 lubi tę wiadomość
-
Josephine wrote:
ja zaraz zgłupieje.. to dopiero 9 dzień cyklu a ze mną dzieją się dziwne rzeczy... wczoraj zrobiłam sobie kawę i jej nie wypiłam bo mi nie smakowała.. wylałam.. zrobiła drugą innej firmy bo pomyślałam, że trafiłąm na gorszy sort tamtej. ale nie i ta drugą też wylałam... ehh
teraz piję winko pyszne zawsze było a dzisiaj ledwo mi przez gardło przechodziMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat