Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Gorączka przed owu?
nigdy tak nie miałam ale wszystko jest możliwe.. tylko nie wiem czy przy TSH 4,45
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Josephine wrote:Nie mam pojęcia
nigdy tak nie miałam ale wszystko jest możliwe.. tylko nie wiem czy przy TSH 4,45
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Jaaaaa;-) zaraz idę lulu co tam?07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Jutro mam badania krew mocz i tag opiepszyla mnie ze lekarz Nie zalecił mi badań a wizyta za dwa tyg co robic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 22:03
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Byłam dziś u rodzinnego antybiotyk duomox
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 22:06
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:To bezpieczny antybiotyk kochanie w ciazy nie stresuj się. Zrób badania i tyle słonko. Na spokojnie nie denerwuj się bez powodu07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Kim87 wrote:Trochę wyskie. Różnie lekarze mówią ze tsh między 1-2,5 jet ok dla ciąży.11.10.2018 Naprotechnologia
Josephine wrote:tak ale Bratowa mojego M zaszła przy TSH powyżej 4.. daje mi to nadzieję mimo że przy takim TSH jest trudniej utrzymać ciążę.
Wychodzi na to, że moje też jest trochę za wysokie (3,075) ale damy radę! -
Dzezabella wrote:Wychodzi na to, że moje też jest trochę za wysokie (3,075) ale damy radę!11.10.2018 Naprotechnologia
wpadam na chwilę bo jestem padnięta.
Niestety melduję @ także Kim wykreśl mnie z listy.
Przed chwilą wróciłam ze szpitala od męża bo pierun zabrał auto i byłam uziemiona. Pojechałam ze znajomym i auto sprowadziłam. Przy okazji małżowi obiado-kolację zawiozłam.
Operację ma mieć jutro. Bidny przejęty a najbardziej tym, że jutro nie będzie mógł jeśćto jest największy ból dla niego bo on kocha jedzenie
Rozmawiał z lekarzem i jak wsio będzie ok to w sobotę wychodzi, a przez ok miesiąc będzie brał zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe. I tu moje pytanie czy mimo tych zastrzyków może się starać o dziecko? Plemniczkom chyba nic się nie stanie? Czytałam trochę w necie ale znalazłam tylko info co do kobiet, że kobitki które mają tam jakąś mutację genów biorą zastrzyki przeciwzakrzepowe w trakcie starań aż do końca ciąży. Skoro tak jest to chyba facet który będzie na takich zastrzykach też może się starać o dziecko. Co myślicie? Może macie jakąś wiedzę na ten temat, odnośnie zastrzyków przeciwzakrzepowych stosowanych u faceta w trakcie starań.
Dobra ja mykam bo jutro trzeba rano wstać a padnięta jestem mega że nawet nie mam siły się myć, z chęcią poszłabym spać na brudaska w "opakowaniu".
W drodze powrotnej mało brakowało a usnęłabym za kółkiem, za to synuś z tyłu w foteliku spał w najlepsze
dobranoc
P.S. Jutro doczytam coście wcześniej pisały bo teraz ledwie na oczy patrzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 22:37
Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:wpadam na chwilę bo jestem padnięta.
Niestety melduję @ także Kim wykreśl mnie z listy.
Przed chwilą wróciłam ze szpitala od męża bo pierun zabrał auto i byłam uziemiona. Pojechałam ze znajomym i auto sprowadziłam. Przy okazji małżowi obiado-kolację zawiozłam.
Operację ma mieć jutro. Bidny przejęty a najbardziej tym, że jutro nie będzie mógł jeśćto jest największy ból dla niego bo on kocha jedzenie
Rozmawiał z lekarzem i jak wsio będzie ok to w sobotę wychodzi, a przez ok miesiąc będzie brał zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe. I tu moje pytanie czy mimo tych zastrzyków może się starać o dziecko? Plemniczkom chyba nic się nie stanie? Czytałam trochę w necie ale znalazłam tylko info co do kobiet, że kobitki które mają tam jakąś mutację genów biorą zastrzyki przeciwzakrzepowe w trakcie starań aż do końca ciąży. Skoro tak jest to chyba facet który będzie na takich zastrzykach też może się starać o dziecko. Co myślicie? Może macie jakąś wiedzę na ten temat, odnośnie zastrzyków przeciwzakrzepowych.
Dobra ja mykam bo jutro trzeba rano wstać a padnięta jestem mega że nawet nie mam siły się myć, z chęcią poszłabym spać na brudaska w "opakowaniu".
W drodze powrotnej mało brakowało a usnęłabym za kółkiem, za to synuś z tyłu w foteliku spał w najlepsze
dobranoc
P.S. Jutro doczytam coście wcześniej pisały bo teraz ledwie na oczy patrzę.
Na logikę te zastrzyki nie powinny przeszkadzać, ale najlepiej dopytać lekarzaDobranoc! :*
-
Czy któraś z was ma taką niską temperaturę jak ja? Zobaczcie mój wykres. Zawsze w okolicach 35 stopni się waha. Może termometr mam zepsuty? Kupiłam go dwa tygodnie temu ale dopiero teraz mi to do głowy przyszło31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Czy któraś z was ma taką niską temperaturę jak ja? Zobaczcie mój wykres. Zawsze w okolicach 35 stopni się waha. Może termometr mam zepsuty? Kupiłam go dwa tygodnie temu ale dopiero teraz mi to do głowy przyszło
Nie masz udostępnionego wykresu.
ja kiedyś jak tylko kupiłam termometr też miałam takie temperatury niskie teraz sie rozkręciłi mam powyżej 36 zawsze ;p
a jeszcze zależy gdzie mierzysz11.10.2018 Naprotechnologia
emidomi wrote:Czy któraś z was ma taką niską temperaturę jak ja? Zobaczcie mój wykres. Zawsze w okolicach 35 stopni się waha. Może termometr mam zepsuty? Kupiłam go dwa tygodnie temu ale dopiero teraz mi to do głowy przyszło
Może po prostu "taki Twój urok"Nic się nie przejmuj, wydaje mi się, że to ciągle w normie
emidomi lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Może tak
na wszelki wypadek kupię jutro drugi termometr i porownam wskazania.
dobranoc dziewczyny
hej też ostatnio miałam ten sam problem bardzo niskie temp , może nie jak u Ciebie no ale w I fazie cyklu to też nawet po 35,8 , 35,9 w drugiej też były bardzo niskie co mnie zastanawiało .. też kupiłam nowy termometr nic nie pomógł praktycznie to samo może tylko st różnicy . w tym cyklu z początku ciut niższe temp ale w II fazie się rozkręciło. Może tylko ten cykl taki będzie ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
jeszcze 4 dni do testowania a mnie już zaczyna nawiedzać ból @ wredna pewnie się zjawi !!! idę zaraz do pracy wezmę do torebki w razie czego nospę bo nie chce brać innych tabletek zanim nie dostanę krwawienia @ ..
życzę dobrej nocki ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 00:44
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity