Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kuzwa jak tu ma człowieka być stać na dzieci w pl skoro takie chore są oplaty
lepiej o takich sprawach nie myśleć, bo nerwy tylko niepotrzebne dochodzą
ale jak już się zacznie to ciężko przestać
-
Cherry_Blossom wrote:Nie wiem co mam powiedzieć.
Może oszczedze szczegółów.
Wczoraj miałam zabieg. Dostaje jakieś antybiotyki dożylnie. Czekam na lekarza i do domu...
Trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą ... -
Kim87 wrote:Kuzwa jak tu ma człowieka być stać na dzieci w pl skoro takie chore są oplaty
No właśnie, nie rozumiem dlaczego nie może być tak jak kiedyś, że książki były te same z roku na rok, więc zawsze to można było kupić taniej używane podręczniki tym bardziej, że nie wszystkich stać, a teraz to co roku nowe wymyślają...
-
Wczoraj miałam zabieg. Dostaje jakieś antybiotyki dożylnie. Czekam na lekarza i do domu...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam od ponad roku staram się z mężem o dziecko niestety jest to długa droga. Lekarze, leczenie niby diagnoza pierwsza była taka,ze jest wszystko dobrze lekarz stwierdził czasami tak bywa... (nawet nie zlecił mi badań hormonalnych wręcz sama musiałam zaproponować, że może powinnam zrobić odparł niech Pani wykona badanie prolaktyny. Po zrobieniu badania spojrzał i powiedział,ze jest w normie. Już nerwowo skupiłam się na ciąży, że każda miesiączka była porażką ;((( dla mnie!! Zmieniłam lekarza zlecił badania hormonalne ,,prolaktyna'' za wysoka muszę się leczyć jest nadzieja, że to jest powód, który utrudnia zajście w ciążę biorę PARLODEL mam pytanie czy któraś z Pań miała podobna sytuacje mianowicie w którym cyklu zaszła od momentu brania leku parlodel , proszę o odpowiedźAsia
-
Wspieram chociaż wirtualnie...
Bardzo mi przykro..
Tulę -
Przytulam i wspieram dobrą energią -
Violet146 wrote:No właśnie, nie rozumiem dlaczego nie może być tak jak kiedyś, że książki były te same z roku na rok, więc zawsze to można było kupić taniej używane podręczniki tym bardziej, że nie wszystkich stać, a teraz to co roku nowe wymyślają...
stokrotka, jak uważasz, możesz jeszcze dzień poczekać z testowaniem -
Myślimy o Tobie i wspieramyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 09:29
-
Asia Z wrote:Witam od ponad roku staram się z mężem o dziecko niestety jest to długa droga. Lekarze, leczenie niby diagnoza pierwsza była taka,ze jest wszystko dobrze lekarz stwierdził czasami tak bywa... (nawet nie zlecił mi badań hormonalnych wręcz sama musiałam zaproponować, że może powinnam zrobić odparł niech Pani wykona badanie prolaktyny. Po zrobieniu badania spojrzał i powiedział,ze jest w normie. Już nerwowo skupiłam się na ciąży, że każda miesiączka była porażką ;((( dla mnie!! Zmieniłam lekarza zlecił badania hormonalne ,,prolaktyna'' za wysoka muszę się leczyć jest nadzieja, że to jest powód, który utrudnia zajście w ciążę biorę PARLODEL mam pytanie czy któraś z Pań miała podobna sytuacje mianowicie w którym cyklu zaszła od momentu brania leku parlodel , proszę o odpowiedź
Ja na prolaktyne brałam Bromergon, zaszłam w drugim cyklu
Edit: pomyłka, w trzecim cyklu się udało od rozpoczęcia zażywania Bromka
Ale nie wiem czy to on miał taki wplyw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 09:28
-
Bella_Bella wrote:Ja na prolaktyne brałam Bromergon, zaszłam w drugim cyklu
Edit: pomyłka, w trzecim cyklu się udało od rozpoczęcia zażywania Bromka
Ale nie wiem czy to on miał taki wplyw.
Ja mam skierowanie na badanie m.in. prolaktyny (niestety na razie gin dał bez obciążenia). Mam zamiar iść na pobranie krwi w 23 dc. Myślicie że to dobry moment? Gdzieś czytałam, że chcąc wykryć hiperPRL (a to właśnie chcę wykryć/wykluczyć) badania robi się w 2 fazie cyklu.
-
jesteśmy z Wami duchowo, trzymajcie się!