Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Biedroneczka chyba pisała o obu dniach nie jajnikach
Albo tez o obu rodzajach śluzuBella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:Dziewczyny a w ile dni wam przechodzi śluz kremowy na przezroczysty?
I drugie pytanie trochę nietypowe czy miałyście kiedyś śluz pół na pół ( kremowy- rozciągliwy)i czasem pojawił się taki jak by czop brzydko mówiąc podobny do gluta ale rozciągliwy?
Nie wiem czy ty o już mogę zaliczyć do dni płodnych czy dopiero przepowiada to dni płodne, dodam jeszcze że zaczynam czuć lekko jajniki...
wiem o czym mówisz - też mam taki czop śluzu. Nawet na wykresach sobie go zaznaczam. I na 4 cykle które mam udokumentowane, to u mnie jest tak że 1-3 dni po pojawieniu się tego czopu OF wyznacza owulację. Ja zaliczam ten dzień, w którym się pojawia ten czop do dni płodnych.
szukałam kiedyś informacji o tym czopie (bo nie wiedziałam czy to normalne że u mnie jest, czy to nie jest objaw jakiejś choroby) - okazuje się, że u niektórych kobiet w ten sposób definitywnie "spływa" śluz niepłodny z szyjki macicy.
czyli na "chłopski" rozum - jak taki czop zaobserwujesz to zaczynają się dni płodne. Ja to tak interpretuję
Mam nadzieję że pomogłam -
stokrotka666 wrote:A ja dalej nie mam okresu:-/włożyłam tampona w razie co i tylko trochę jest brudny
Stokrotka zrób wreszcie ten testCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
stokrotka666 wrote:Jutro rano jak się nic nie zmieni.trochę jestem zmieszana
no rzeczywiście temperatura Ci spadła, ale może to jednodniowe? jakie masz cykle normalnie?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
misiaq wrote:wiem o czym mówisz - też mam taki czop śluzu. Nawet na wykresach sobie go zaznaczam. I na 4 cykle które mam udokumentowane, to u mnie jest tak że 1-3 dni po pojawieniu się tego czopu OF wyznacza owulację. Ja zaliczam ten dzień, w którym się pojawia ten czop do dni płodnych.
szukałam kiedyś informacji o tym czopie (bo nie wiedziałam czy to normalne że u mnie jest, czy to nie jest objaw jakiejś choroby) - okazuje się, że u niektórych kobiet w ten sposób definitywnie "spływa" śluz niepłodny z szyjki macicy.
czyli na "chłopski" rozum - jak taki czop zaobserwujesz to zaczynają się dni płodne. Ja to tak interpretuję
Mam nadzieję że pomogłam
No właśnie ja zauważyłam dzisiaj taki,, czop" który przypomina gluta nie był on przezroczysty ale rozciągliwy i dziś czuje lekko jajniki, ale na bieliźnie nie mam dużo... Śluzu więc nie wiem czy to już są dni płodne... Zresztą małe przytulanko nie zaszkodzi hehe -
stokrotka666 wrote:Rzadko mi się spoznia @. Albo jak w zegarku albo przed terminem
w sumie mam tak samo a ostatnio psikus. ale w 30tym dniu... u Ciebie 31, może już nie przyjdzie
z tym, że ja nerwus do tego 30ego 3 testy zrobiłam
podziwiam za stalowe nerwyCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
Kopiuje od madery co napisala na aniolkowych mamach:
Hej dziewczyny, ja rowniez jestem z watku marcowe mamy, do wczoraj taka mialam byc. Usg wczoraj rano, mialo byc prenatalne ale ciaza obumarla ok 11tyg teraz jest 13tydz. Czekam na zabieg mam miec dopiero w sobote. Kupe czasu takie czekanie strasznie sie dluzy juz bym chciala byc po tym szpitalu i cierpiec sobie w domu.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Kopiuje od madery co napisala na aniolkowych mamach:
Hej dziewczyny, ja rowniez jestem z watku marcowe mamy, do wczoraj taka mialam byc. Usg wczoraj rano, mialo byc prenatalne ale ciaza obumarla ok 11tyg teraz jest 13tydz. Czekam na zabieg mam miec dopiero w sobote. Kupe czasu takie czekanie strasznie sie dluzy juz bym chciala byc po tym szpitalu i cierpiec sobie w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:29
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Albo tez o obu rodzajach śluzu