Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa231 wrote:Zrobiłabym już z nerwów 5 testów... Nie rozumiem w jakim celu czekać.
Zresztą stokrotka chce zobaczyć czy coś się rozkręci. Po co ma.sikać na test i go wyrzucic jak jej się @ rozkręci. Tfu tfu.
Jutro jak nie przyjdzie to zatestuje i pochwali się krechami dwomaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Kopiuje od madery co napisala na aniolkowych mamach:
Hej dziewczyny, ja rowniez jestem z watku marcowe mamy, do wczoraj taka mialam byc. Usg wczoraj rano, mialo byc prenatalne ale ciaza obumarla ok 11tyg teraz jest 13tydz. Czekam na zabieg mam miec dopiero w sobote. Kupe czasu takie czekanie strasznie sie dluzy juz bym chciala byc po tym szpitalu i cierpiec sobie w domu.
dziewczyny strasznie Wam współczuję, aż słów brak...
-
Cherry_Blossom wrote:Kopiuje od madery co napisala na aniolkowych mamach:
Hej dziewczyny, ja rowniez jestem z watku marcowe mamy, do wczoraj taka mialam byc. Usg wczoraj rano, mialo byc prenatalne ale ciaza obumarla ok 11tyg teraz jest 13tydz. Czekam na zabieg mam miec dopiero w sobote. Kupe czasu takie czekanie strasznie sie dluzy juz bym chciala byc po tym szpitalu i cierpiec sobie w domu.
Bardzo mi przykro, i życzę Wam obu dużo siły i wytrwałości w tych ciężkich dla Was chwilach. Trzymajcie się dziewczynki...
Tule mocno....
♥ ♥ ♥
-
Słuchajcie, bo po prostu nie mogę
W ciągu tygodnia dowiedziałam się o PIĘCIU ciążach w najbliższym otoczeniu - koleżanki, dziewczyny z pracy. Z tego jedna ciąża bliźniacza, a wszystkie z terminem na luty lub marzec.
Już czuję że mi twarz boli od tego uśmiechania się, gratulowania, gdy w środku mi się bebechy skręcają, że to nie ja. A jestem dopiero w 3cs, jakoś słabo psychicznie to znoszę, brak mi chrześcijańskiej pokory i cierpliwości
Lekarz mi dziś zrobił mentalnego slapa, że mam przestać sobie wkręcać trudności, skoro mam cykle w granicach normy i mamy próbować. Że mimo pcos RACZEJ mam owulacje i jak się boję, że nie mam, to mam iść na progesteron w 26dc (tak mi wyliczył przy średnim cyklu ok. 32 dni).
Czuję się jak histeryczka, ale kurde mam niepokoje :[ -
Szaron wrote:Słuchajcie, bo po prostu nie mogę
W ciągu tygodnia dowiedziałam się o PIĘCIU ciążach w najbliższym otoczeniu - koleżanki, dziewczyny z pracy. Z tego jedna ciąża bliźniacza, a wszystkie z terminem na luty lub marzec.
Już czuję że mi twarz boli od tego uśmiechania się, gratulowania, gdy w środku mi się bebechy skręcają, że to nie ja. A jestem dopiero w 3cs, jakoś słabo psychicznie to znoszę, brak mi chrześcijańskiej pokory i cierpliwości
Lekarz mi dziś zrobił mentalnego slapa, że mam przestać sobie wkręcać trudności, skoro mam cykle w granicach normy i mamy próbować. Że mimo pcos RACZEJ mam owulacje i jak się boję, że nie mam, to mam iść na progesteron w 26dc (tak mi wyliczył przy średnim cyklu ok. 32 dni).
Czuję się jak histeryczka, ale kurde mam niepokoje :[
Szaron ja mam to samo. Zaczęłam się badać i mimo że wyniki w normie, to ja się ciągle doszukuję, że tu za wysoko, tam za nisko i na pewno mam milion dziwnych powikłań, bo przecież jakby grochu miał być, to byłby w ciągu tego roku, kiedy się nie zabezpieczaliśmy... -
Dobry wieczór dziewczyny. . Nie będzie testowania 12 bo pewnie nawet nie doczekam jutra . Obudził mnie mocny ból brzucha który się nasila to wzięłam tabletkę do tego temp spadła bardzo nisko .. także witaj @27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dobry wieczór dziewczyny. . Nie będzie testowania 12 bo pewnie nawet nie doczekam jutra . Obudził mnie mocny ból brzucha który się nasila to wzięłam tabletkę do tego temp spadła bardzo nisko .. także witaj @
przykro mi, chociaż temp jeszcze całkiem nie spadła... ja dzień przed testowaniem też się czułam jakby miała @ przyjść w każdej chwili, już na zaś byłam załamana.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dobry wieczór dziewczyny. . Nie będzie testowania 12 bo pewnie nawet nie doczekam jutra . Obudził mnie mocny ból brzucha który się nasila to wzięłam tabletkę do tego temp spadła bardzo nisko .. także witaj @
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzięki dziewczynki za pocieszenie. Ja w tym cyklu myślałam że może a nuż się udało miałam nawet fazę urojenia heh jak przyjść @ to niech przychodzi to szybciej zacznę nowy cykl27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dzięki dziewczynki za pocieszenie. Ja w tym cyklu myślałam że może a nuż się udało miałam nawet fazę urojenia heh jak przyjść @ to niech przychodzi to szybciej zacznę nowy cykl
Jeszcze może nie przyjśćjest nadzieja!
-
Dzezabella wrote:Jeszcze może nie przyjść
jest nadzieja!
Chciałaby bardzo ale raczej nie chce sobie wkręcić dłużej heh a tak w tym cyklu fajnie się czułam heh no nic żyje się dalej podejrzewam ze @ przyjdzie w nocy albo jutro27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dobry wieczór Panie
Byłam dzisiaj na monitoringu. Pecherzyk 19 mm, endometrium 10 mm. Kazał mi wpaść w poniedziałek. Boże w życiu mi się tak cykl nie dluzyl.
Stokrotka oszczędź sobie nerwów malutka i zrób ten test. Nie ma na co czekać. Sytuacja stresowa a takich powinnyśmy unikać.
Współczuję Wam z całego serduszka Wisienka i Madera31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Dobry wieczór Panie
Byłam dzisiaj na monitoringu. Pecherzyk 19 mm, endometrium 10 mm. Kazał mi wpaść w poniedziałek. Boże w życiu mi się tak cykl nie dluzyl.
To dopadaj już chłopa i walcz