Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:
Mąż mi jeszcze powiedział "czy nie widzisz, że najczęściej w ciążę zachodzą Ci, którzy luzują?"
I w sumie ma rację, ale jak ktoś bardzo chce mieć w końcu to swoje wymarzone baby to jak ma nie myśleć...Ciężko się wyluzować tak do końca..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 15:43
dobuska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a w ile dni wam przechodzi śluz kremowy na przezroczysty?
I drugie pytanie trochę nietypowe czy miałyście kiedyś śluz pół na pół ( kremowy- rozciągliwy)i czasem pojawił się taki jak by czop brzydko mówiąc podobny do gluta ale rozciągliwy?
Nie wiem czy ty o już mogę zaliczyć do dni płodnych czy dopiero przepowiada to dni płodne, dodam jeszcze że zaczynam czuć lekko jajniki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 15:53
-
Violet146 wrote:Dziewczyny a w ile dni wam przechodzi śluz kremowy na przezroczysty?
I drugie pytanie trochę nietypowe czy miałyście kiedyś śluz pół na pół ( kremowy- rozciągliwy)i czasem pojawił się taki jak by czop brzydko mówiąc podobny do gluta ale rozciągliwy?
Nie wiem czy ty o już mogę zaliczyć do dni płodnych czy dopiero przepowiada to dni płodne, dodam jeszcze że zaczynam czuć lekko jajniki...Violet146 lubi tę wiadomość
rudykot wrote:Cześć wam wszystkim! Jestem tu nowa:) teraz we wrześniu mija nam rok od początku starań... Chyba trzeba pomyśleć o lekarzu
Powiedzcie mi dziewczyny, od razu badalyscie nasienie swoich mężczyzn czy najpierw siebie? A może równocześnie?
Violet146 lubi tę wiadomość
Violet146 wrote:Dziewczyny a w ile dni wam przechodzi śluz kremowy na przezroczysty?
Nie wiem czy ty o już mogę zaliczyć do dni płodnych czy dopiero przepowiada to dni płodne, dodam jeszcze że zaczynam czuć lekko jajniki...
Ja już mam kremowy, zaraz po @. Czyli już od 7/8dc a owulka około 14dc. U mnie płodny jest wodnisty, na rozciągliwy ciągle czekamViolet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
rudykot wrote:Cześć wam wszystkim! Jestem tu nowa:) teraz we wrześniu mija nam rok od początku starań... Chyba trzeba pomyśleć o lekarzu
Powiedzcie mi dziewczyny, od razu badalyscie nasienie swoich mężczyzn czy najpierw siebie? A może równocześnie?
Hejmyślę że jak znajdziesz dobrego lekarza to Cię odpowiednio poprowadzi. U mnie gin zalecił najpierw zbadanie męża, później ja
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
19Biedroneczka91 wrote:U mnie tak bylo wczoraj, ale w sumie tak pol dnia a pozniej pojawil sie sam rozciagliwy... Dzis za to jest tylko wodnisty ale duzo go i tez czuje jajniki. Oba te mam jako plodne
Biedroneczko a z skad wiesz, że masz oba jajniki płodne, że je czujesz...? Ja nie mam pojęcia, ale chętnie się dowiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 17:14
-
witam dziewczęta,
chyba musze tu rzadziej wchodzić, bo już zaczynam odliczanie wyliczanie i inne cudawianki. od LWD robi się co raz dalej.
umówię się chyba na październik do gina, bo jakoś wątpie żeby nagle się udało. powiem mu, że minęło 8 cykli i dupa. niech mnie zacznie badać.
oczywiście się naczytałam i sobie już wymyślam choroby (oprócz tych które już mam) i przeszkody ciągłych niepowodzeń
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
HejW ciągu roku nie zrobiłaś żadnych badań? Myślę, że powinnaś zacząć od siebie
-
ines. wrote:witam dziewczęta,
chyba musze tu rzadziej wchodzić, bo już zaczynam odliczanie wyliczanie i inne cudawianki. od LWD robi się co raz dalej.
umówię się chyba na październik do gina, bo jakoś wątpie żeby nagle się udało. powiem mu, że minęło 8 cykli i dupa. niech mnie zacznie badać.
oczywiście się naczytałam i sobie już wymyślam choroby (oprócz tych które już mam) i przeszkody ciągłych niepowodzeń
Ines co to za złe nastawienie? Może to tylko takie m@łpowe przemyślenia, a bliżej owulki będzie bardziej pozytywnieDo lekarza warto się wybrać, pobadać, żeby wiedzieć co i jak. Głowa do góry! :*
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"