Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie oglądam.. i się zastanawiam dlaczego tu takie pustki... a to m jak miłość29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
hej laski, wreszcie dostałam się do laptopa
teraz jest przekichane aby móc się do niego dobrać
mężu praktycznie przy nim non stop siedzi. Mam neta w telefonie ale jakoś nie lubię z niego pisać.
Otóż u mnie dziś 7dc i powiem Wam że w tym cyklu będzie wcześniej owulka, myślę tak ponieważ od wczoraj prawy jajcor daje znać o sobie i już wczoraj piękny szklisty rozciągliwy śluz, uczucie mokrości no to więcbyło. Testy owulacyjne robię i dziś w 7dc kreska testowa jest dokładnie taka sama jaką miałam w 11dc poprzedniego cyklu, czyli dość mocna. A w poprzednim cyklu pozytyw miałam 12dc i 13dc. No nic postaram się jutro do południa znów
ale powiem Wam że jest przekichane z seksem. Przez rozcięcie w pachwinie męża musimy się nagimnastykować co by małża nie urazić. Trochę śmiechu przy tym jest
Zadzwoniłam dziś do gina, bo chcę aby mi kontrolne USG zrobił. Kazał przyjść w przyszły czwartek. Mam nadzieję że mnie nie opierniczy bo miałam przyjść na kontrolne w sierpniu, aby sprawdzić czy torbiel na lewym jajniku wchłonęła się.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
dziewczyny czy Wy czasem po seksie odczuwacie pieczenie? przed seksem nie miałam żadnych dolegliwości a zaraz po poczułam pieczenie (tak było wczoraj wieczorem i teraz też lekki dyskomfort czuję). Dziwne to bo myślę że byłam dobrze nawilżona. Nie mam żadnych podejrzanych upławów. Od ponad 2 miesięcy przyjmuję kobiecy probiotyk doustnie i profilaktycznie lactovaginal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 21:37
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
ewa231 wrote:A jak ja się mogę źle czuć... Mdli mnie mam wszystko w gardle, duszno ja diabli. Mąż ma jelitowke pewnie mnie zaraził. I dalej trochę plamię, niewiele ale jednak jest plamienie.
trzymam kciuki aby mdłości nie były od jelitówkitylko od groszka
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
S@ti wrote:Dziewczyny spójrzcie na mój wykres ja juz nie mam siły. ..
a to czemu?
jak dla mnie wykres super, wyraźny skok, od kilku dni tempki na wysokim poziomie, oby tak dalej09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Parsleyek wrote:Mój się bał tego że wyniki będą złe i że to przez niego. Myślę że wielu mężczyzn ma z tym problem...
Też tak myślę, że większość mężczyzn boi się nie samego badania ale jego wyniku, bo jeśli wyszłyby złe to normalnie cios w sam środek ich męskości.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyszatynka wrote:dziewczyny czy Wy czasem po seksie odczuwacie pieczenie? przed seksem nie miałam żadnych dolegliwości a zaraz po poczułam pieczenie (tak było wczoraj wieczorem i teraz też lekki dyskomfort czuję). Dziwne to bo myślę że byłam dobrze nawilżona. Nie mam żadnych podejrzanych upławów. Od ponad 2 miesięcy przyjmuję kobiecy probiotyk doustnie i profilaktycznie lactovaginal.
Zdarzało mi się odczuwać pieczenie i szczypanie. Ale odkąd się podleczyłam gynalginem (na receptę), to nie mam takich objawów. I też nie miałam upławów, ale myślę, że jednak coś tam musiało się dziać. -
Bibi_Ka wrote:Zdarzało mi się odczuwać pieczenie i szczypanie. Ale odkąd się podleczyłam gynalginem (na receptę), to nie mam takich objawów. I też nie miałam upławów, ale myślę, że jednak coś tam musiało się dziać.
no właśnie dziwne to.
Ja i mąż końcem lipca początkiem sierpnia byliśmy leczeni na grzybka. Po tym leczeniu miałam dyskomfort pod postacią samego pieczenia, wtedy wykonano mi kontrolne badanie na czystość pochwy (18 sierpnia) i wyszło, że bakterii i grzyba nie ma. Jedynie mało pałeczek kwasu mlekowego i pani stwierdziła że stąd ten dyskomfort (pieczenie). Zaleciła brać lactovaginal. Tak też zrobiłam. Nawet teraz przed @ brałam przez 3 dni lactovaginal i przez dwa dni po jej zakończeniu + ponad 2 miesiące regularnie łykam prebiotyk ProVag. A tu pierwszy seks i od razu pieczenie ... jakby to był grzybek to chyba za szybko dałby znać o sobie, bo pieczenie w czasie seksu zaczęłam czuć. A przecież przed seksem wsio było ok. Powiem tak, że jak o tym nie myślę to nic nie odczuwam, a jak o tym pomyślę to jakby leciutko piekło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 22:56
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
cześć dziewczynki kochane
witam się z rańca
a co tu tak dzisiaj pusto i cicho nikogo nie ma
Komuś kawusi???