Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Dziewczyny, właśnie się dowiedziałam że kumpela jest w ciąży. Normalnie poczułam się tak jakby ktos mi szpilke w serce wsadził, tak mi smutno
ewa26 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
19Biedroneczka91 wrote:U mnie sie podniosla.... I co z tego:( test negatywny. Biel dala po oczach:(
wykres masz bardzo ładny, może jeszcze trzeba odczekać dzień-dwa i wtedy wyjdzie ||Dzezabella, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:U mnie sie podniosla.... I co z tego:( test negatywny. Biel dala po oczach:(
Biedroneczko
U mnie też negatywny ale ja już na to byłam przygotowana, bo temperatura leciała w dół... odstawiam duphaston i czekam na @
Tule kochana, walczymy dalej!!! :*19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dzień dobry, a w zasadzie dobranoc
Wczoraj wieczorem dostałam telefon z pracy, że mam dzisiaj zmianę, bo jedna z recepcjonistek rzuciła L4. Spać iść nie mogłam, bo nie dałabym rady wysiedzieć dziś w nocy w pracy. Zabijałam więc całą noc potwory w 'wiedźminie' i idę spać.
O dziwo nie mam fazy urojeniowej mimo duphastonu, tylko cycory zaczęły boleć...
Hej BettyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 07:45
-
Hej
Wracam po weselnym weekendzie i wczorajszym dniu urlopu. Czas się wziąć za pracę
misiaq gratuluję :*misiaq lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
dziewczyny jak wyglądają plamienia w ciąży? czy śluz jest taki podbarwiony krwią takie kremowy z dodatkiem brunatnego i towarzyszy ból podbrzusza? w pierwszej ciąży nie miałam żadnego plamienia i nie wiem. Czuje jednak że to @ a nie żadne plamienia. Miałam iść na bete i juz sama zgłupiałam i nie wiem co robić.35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:dziewczyny jak wyglądają plamienia w ciąży? czy śluz jest taki podbarwiony krwią takie kremowy z dodatkiem brunatnego i towarzyszy ból podbrzusza? w pierwszej ciąży nie miałam żadnego plamienia i nie wiem. Czuje jednak że to @ a nie żadne plamienia. Miałam iść na bete i juz sama zgłupiałam i nie wiem co robić.
U mnie jeśli chodzi o plamienia to śluz jest po prostu brązowy, lub brunatny, taka bardzo ciemna krew. Jeśli byłaby jasna krew to źle. -
Witam się dziewczynki z samego rańca
Witam nowe koleżanki
Biedroneczka kochana póki nie ma @ jest nadzieja testy nie zawsze od razu wychodzą czasmi trzeba poczekać dzień dwa a czasami nawet tydzień
U mnie już cykl chyba stracony temperatura spada codziennie więc już nie robię sobie nadziei że pykło ;( -
Kochana jak narazie nie ma się co załamywać, bo temperatura ok, @ nie ma także poczekaj ze 2 dni i powtórz test - trzymam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 08:29
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Witam się dziewczynki z samego rańca
Witam nowe koleżanki
Biedroneczka kochana póki nie ma @ jest nadzieja testy nie zawsze od razu wychodzą czasmi trzeba poczekać dzień dwa a czasami nawet tydzień
U mnie już cykl chyba stracony temperatura spada codziennie więc już nie robię sobie nadziei że pykło ;(
Justyś u Ciebie temperatura na poziomie 36,9 - dobrze wygląda! Trzymam kciuki!!!A co do spadku, zobacz u mnie
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Justyś91 wrote:Witam się dziewczynki z samego rańca
Witam nowe koleżanki
U mnie już cykl chyba stracony temperatura spada codziennie więc już nie robię sobie nadziei że pykło ;(
Justys nie jest źle popatrz sobie na wykres misiaq też miała spadki a jednak się podnosiła później i się udało. Tobie życzę tego samego
-
magnolia82222 wrote:u mnie własnie taka kawa z mlekiem, dodam tylko że śluz nie jest takiej jedniolitej konsystencji, w nim są kawałeczki małe takiego ciągnącego śluzu, ogólnie taki grudkowaty
magnolia82222 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO