Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Czarnulka , Biedronka tulę was dziewczynki. Może jednak się coś zmieni.
dzięki27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Nieeee ee. Skąd takie przemyślenia macie dziewczyny? Juz kilka razy padło to pytanie i zastanawiam się czy wam coś ciocia google źle nie powiedziała.
Sex nie ma wpływu na zarodek czy ciaze. I w ciąży sex tez się powinno uprawiać. Niech partnerzy nie boją się ze zrobią bobo dziurę w głowie członkiem;-) -
Kim87 wrote:Obcego to może lepiej nie ale bobo jak najbardziej miel widziane
-
LILITH.P wrote:narzekałam, że nic na @ nie boli...
boli - jajnik
Czym dłużej trwają starania tym mam większe wątpliwości co mnie boli i czym to jest spowodowane. Zastanawiam się czasem czy mam ból miesiączkowy, ból jajników czy jeszcze co innego
Cokolwiek Cię boli oby to był jakiś dobry znak!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
stokrotka666 wrote:pytaniez natury: "osobistych"- czy czasami po stosunku macie takie uczucie jakbyscie mialy "obita" macice;) ja sie tak teraz czuje. moze obcy to za mocno powiedziane ale tak jakby mnie ktos tam mlotkiem pare razy uderzyl:/
Ja chyba nigdy tak nie miałam, nawet trudno mi to sobie wyobrazić29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
stokrotka666 wrote:pytaniez natury: "osobistych"- czy czasami po stosunku macie takie uczucie jakbyscie mialy "obita" macice;) ja sie tak teraz czuje. moze obcy to za mocno powiedziane ale tak jakby mnie ktos tam mlotkiem pare razy uderzyl:/Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Jasne pytaj po prostu jakoś tak nie wiem skąd i jak sobie twój mąż to wykminił. Ze co pod ciśnieniem zdmuchnie to jajo czy weśsie. Czy sperma zablokuje je i wyleci. Ale kto pyta nie błądziMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Czym dłużej trwają starania tym mam większe wątpliwości co mnie boli i czym to jest spowodowane. Zastanawiam się czasem czy mam ból miesiączkowy, ból jajników czy jeszcze co innego
Cokolwiek Cię boli oby to był jakiś dobry znak!
to typowy znak przed @
jestem na nią przygotowana - słodycze są, podpaski są! może nadchodzić! -
Kim87 wrote:Nieeee ee. Skąd takie przemyślenia macie dziewczyny? Juz kilka razy padło to pytanie i zastanawiam się czy wam coś ciocia google źle nie powiedziała.
Sex nie ma wpływu na zarodek czy ciaze. I w ciąży sex tez się powinno uprawiać. Niech partnerzy nie boją się ze zrobią bobo dziurę w głowie członkiem;-)
Mi tylko nie wolnoMam nadzieję, że to chwilowe bo wariuje już powoli... Po nocach mi się to śni xD
-
Bella_Bella wrote:Mi tylko nie wolno
Mam nadzieję, że to chwilowe bo wariuje już powoli... Po nocach mi się to śni xD
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana wiem co czujesz ja jak miałam bana na sex w ciąży to myślałam że oglupieje. Miałam same sny erotycznego i to z finałem. Aż głupio
Ja właśnie mam takie sny, ale budzę się jak już się robi gorąco, Mój leży obok a ja nic nie mogę...Muszę wstać i napić się zimnej wody bo zasnąć się już nie da
Kim87 lubi tę wiadomość