Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Siknij ale nawet jak będzie neg to powoedz dentyści aby ci dał inne znieczulenie.
Troche się w sumie przestraszyłam bo dentystka zadzwoniła sama i mówi ze mam przyjsc i juz - bo ja to jestem tchórz jeżeli chodzi o dentyste więc nie wiem czy te objawy co mam to mogą coś znaczyć czy to jakieś moje urojeniaemidomi lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Wiem kochana. Musisz mieć dobrego lekarza bo nic innego ci nie pozostaje jak będziesz w ciąży. Trzymam kciuki aby tym razem się udało donosic
dzięki kimteż życzę ci z całego serca aby się ci udało
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:Dzięki
Troche się w sumie przestraszyłam bo dentystka zadzwoniła sama i mówi ze mam przyjsc i juz - bo ja to jestem tchórz jeżeli chodzi o dentyste więc nie wiem czy te objawy co mam to mogą coś znaczyć czy to jakieś moje urojeniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Ja mam do was pytanie a mianowicie:
Od kilku dni od czasu do czasu mam uczucie że ciągnie mnie podbrzusze. Wczoraj poszłam pobiegać i jak wróciłam to po jakiś 2h przy jakiś skłonach lub nagłym ruchu miałam takie głupie uczucie jak by mi ktoś ciągną mięśnie w dół - ja wiem że to też moze być efekt ćwiczeń ale nigdy tak nie miałam. Raz na jakiś czas jajnik się odezwie. Śluzu kremowego jeszcze kilka dni temu miałam tyle że hej a dziś mało+rozciągliwe nitki
Nie chce się nakręcać bo to do niczego dobrego nie prowadzi ale w poniedziałek musze isc do dentysty będzie znieczulenie itp więc zastanawiam się czy przypadkiem nie siknąć na test 10 tak dla świętego spokoju. Będzie to z jakieś 10-11 dni po owu a 2 dni przed @.
Sikałybyście ?stokrotka92 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Ale myślisz, że w takim mega wczesnym stadium znieczulenie ma jakieś znaczenie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
agape wrote:Ale myślisz, że w takim mega wczesnym stadium znieczulenie ma jakieś znaczenie?
-
Kim87 wrote:Witaj w klubie mnie też ciągnie boli spać mi się chce wiec nie jest sama
Spać w ciągu dnia raczej mi sie nie chce - gorzej jest w nocy - budze sie, wierce sie non stop, miejsca sobie znaleźć nie moge aż Mój się wqrza i pyta co mi jest bo ja co chwila boki zmieniam.
Do tego ledwo coś zjem to mi brzuch wywalaKim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Wiesz niby do 2 tyg od zagnieżdzenia nic nie powinno mieć wpływu na ciąże ale ja wychodzę z założenia że dentysta niech sam zdecyduje.
Ja byłam w poniedziałek na kanałowym ze znieczuleniem1 19dc
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kim i Pączek ja też już wpadam w urojenia - kłucie w sutkach i brzuchu, rano wstać nie mogę bo ledwo patrze na oczy :0 i tak do bólu
Kim87 lubi tę wiadomość
PCO
wysoka prolaktyna
Pączek wrote:te urojenia mnie kiedyś wykończą
PCO
wysoka prolaktyna
stokrotka666 wrote:tez mam urojenia:) kluja mnie jajniki i mam uczucie ze cos mi siedzi w macicy:) i mowie serio to nie sa zlosliwosci;)
mnie też dopadlo kłucie kilka dni temu
z fazy urojeń to mogłabym wpisać: zasypianie o 21 przez ostatnie 2 dni, ból piersi wyjątkowo dzień przed @; z reguły bolą kilka dni, wrażliwe na dotyk piersi, nawet na brzuchu nie mogę się położyć, drażliwość, nerwowość - huśtawka nastrojów
cionża na 100%agape lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dziewczyny - pożyjemy zobaczymy
Nie ma co sie stresować - mnie to juz czasami zaczyna to bawić - na zasadzie stara a głupia - co miesiąc daje sie nabrać na ten sam dowcipPączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana a najlepsze właśnie to ze z miesiąca na miesiąc się nie madrzeje w tym zakresie. Rzekłabym ze cofamy się w rozwoju
i co miesiąc człowiek sobie obiecuje - nie będę się nakręcać, nie będę szukać objawów...
a te cholerki same nas znajdująKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:mnie też dopadlo kłucie kilka dni temu
z fazy urojeń to mogłabym wpisać: zasypianie o 21 przez ostatnie 2 dni, ból piersi wyjątkowo dzień przed @; z reguły bolą kilka dni, wrażliwe na dotyk piersi, nawet na brzuchu nie mogę się położyć, drażliwość, nerwowość - huśtawka nastrojów
cionża na 100%