Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktoś kto zbiera w listy "wczesne symptomy ciąży" powinien tam dopisać: jak bardzo chcesz, to każdy symptom u siebie znajdziesz. Bo szarpanie, kłucie macicy, ciężkie cycki, senność i wkurzenie to ja mam przed każdą @
U mnie 27dc, wczoraj pozytywny test owulacyjny mimo braku śluzu płodnego. I tak była miłość, choć w tym wariackim cyklu to szansa jest mizerna.
BTW - męczy mnie trochę ten seks pod kalendarzyk. Podobnie męża. Nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić, bo czasem są dni kiedy masz po prostu stres w pracy, nerw, zaspanie, itd. Niekoniecznie masz ochotę na figle, a tu po prostu trzeba. Nigdy nie byłam specjalnie dużych potrzeb w tym zakresie (tzn nie tyle często, ale bardziej jakościowo
w sumie mąż podobnie, a teraz jest po prostu mechaniczny obowiązek: codziennie/raz na 2 dni. Chyba że źle na to patrzę i powinnam zmienić jakoś swoje myślenie.
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Szaron wrote:Ktoś kto zbiera w listy "wczesne symptomy ciąży" powinien tam dopisać: jak bardzo chcesz, to każdy symptom u siebie znajdziesz. Bo szarpanie, kłucie macicy, ciężkie cycki, senność i wkurzenie to ja mam przed każdą @
U mnie 27dc, wczoraj pozytywny test owulacyjny mimo braku śluzu płodnego. I tak była miłość, choć w tym wariackim cyklu to szansa jest mizerna.
BTW - męczy mnie trochę ten seks pod kalendarzyk. Podobnie męża. Nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić, bo czasem są dni kiedy masz po prostu stres w pracy, nerw, zaspanie, itd. Niekoniecznie masz ochotę na figle, a tu po prostu trzeba. Nigdy nie byłam specjalnie dużych potrzeb w tym zakresie (tzn nie tyle często, ale bardziej jakościowo
w sumie mąż podobnie, a teraz jest po prostu mechaniczny obowiązek: codziennie/raz na 2 dni. Chyba że źle na to patrzę i powinnam zmienić jakoś swoje myślenie.
zdecydowanie źle na to patrzysz moim zdaniem... takie 'bo trzeba' do niczego dobrego nie prowadzi.Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]

Synek
10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]

-
Kobitki tak dumam czy ovarin/inofem moga skracac cykle? Czytam w internetach, ze tak nawet teraz @ konczy sie a dopiero 4 dzien mam standardowo w moim wypadku @ trwala 5. Czym to moze byc spowodowane? Z cyklow 28 dniowych juz dwa skrocily mi sie do 26...

-
Moim zdaniem za bardzo się przejmujecie nie czerpiecie z tego przyjemnosciSzaron wrote:Ktoś kto zbiera w listy "wczesne symptomy ciąży" powinien tam dopisać: jak bardzo chcesz, to każdy symptom u siebie znajdziesz. Bo szarpanie, kłucie macicy, ciężkie cycki, senność i wkurzenie to ja mam przed każdą @
Kuba i Grześ lat 11
aniolek 10 czerwca -
Hej kochane

Podczytuje was codziennie.
I tu i fioletowa strona
Przykro mi z powodu @..
Dziwny Wrzesien..
Bella.. napewno wszystko bedzie oki :*
A zaraz musze zerknac czy Sylwia cos pisala.. bo wiem, ze jest w szpitalu.. a ja właśnie dzis czytalam o porodach..
U mnie juz lepiej..
Dam znac jak wszystko bedzie napewno dobrze.. Nie chce smecic...
Caluje wszystkie
I kazda z osobna
Kim87, Violet146, misiaq, Bella_Bella lubią tę wiadomość

-
Evelin wrote:Hej kochane

I tu i fioletowa strona
Przykro mi z powodu @..
Dziwny Wrzesien..
A zaraz musze zerknac czy Sylwia cos pisala.. bo wiem, ze jest w szpitalu.. a ja właśnie dzis czytalam o porodach..
U mnie juz lepiej..
Caluje wszystkie
I kazda z osobna

trzymam za Was kciuki
Evelin lubi tę wiadomość
-
Słońce trzymajcie się cieplutkoEvelin wrote:Hej kochane

I tu i fioletowa strona
Przykro mi z powodu @..
Dziwny Wrzesien..
U mnie juz lepiej..
Caluje wszystkie
I kazda z osobna
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kochana wiem czasem tak bywa ale bez sexu bobo nie będzie. Musicie zmienić nastawienie może wprowadzić jakieś urozmaicenia. Grę wstępna kolacje wino ciepła kąpiel. Nie pozwulcie aby rutyna i nuda wkradla się do łóżka.Szaron wrote:Ktoś kto zbiera w listy "wczesne symptomy ciąży" powinien tam dopisać: jak bardzo chcesz, to każdy symptom u siebie znajdziesz. Bo szarpanie, kłucie macicy, ciężkie cycki, senność i wkurzenie to ja mam przed każdą @
Szaron lubi tę wiadomość

-
Jasne jak będziesz w ciąży to będziesz i kropka. A tak jak zrobisz bete to może wyjść mała to będziesz się martwić ze ma mała. Jak sikniesz za wcześnie to może nie wyjść bo stężenie za małe będzie. I tak w koło stresy. A tak nie dosteniesz @ to wszystko będzie jasneolka90 wrote:Kim87 no tez tak myśle że poczekam do dnia @ co ma być to będzię
a co się odwlecze to nie uciecze

-
wvmvw wrote:Kobitki tak dumam czy ovarin/inofem moga skracac cykle? Czytam w internetach, ze tak nawet teraz @ konczy sie a dopiero 4 dzien mam standardowo w moim wypadku @ trwala 5. Czym to moze byc spowodowane? Z cyklow 28 dniowych juz dwa skrocily mi sie do 26...
mnie się nic nie skróciło
-
Całuje i ściskam ❤️❤️❤️Evelin wrote:Hej kochane

I tu i fioletowa strona
Przykro mi z powodu @..
Dziwny Wrzesien..
U mnie juz lepiej..
Caluje wszystkie
I kazda z osobna
Evelin lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Czeeeść

Kochane, czy mogłybyście trzeźwym, nieurojeniowym okiem spojrzeć na mój wykres?
Bo przez urojenia kompletnie się nakręcam, chyba niepotrzebnie...
Wygląda dobrze. Temperatura ładna
ja za Ciebie trzymam kciuki
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne
-
emidomi wrote:Wygląda dobrze. Temperatura ładna
ja za Ciebie trzymam kciuki
Dzięki :*
Obawiam się, że to przez duphaston. Od kilku dni boli mnie brzuch jak na @, ale jest twardy jak przy wzdęciach i czuję rozpulchnienie w środku... Ale właśnie, ciągle boję się, że to przez branie dupka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 06:55
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY

14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
30.08 - Bbee - pozytywny
1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
3.09 - Bella_Bella - pozytywny
25.09 - Misiaq - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
30.09 - Ines
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6c3ea3e49b8.jpg
TESTUJĄ
3.10 - Szatynka
4.10 - Czarnulka24
5.10 - Dzezabella
8.10 - Stokrotka666
10.10- Kim87
11.10 - Dobruska
24.10 -Violet146

Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg 

Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html

-
Dzezabella wrote:Dzięki :*
Obawiam się, że to przez duphaston. Od kilku dni boli mnie brzuch jak na @, ale jest twardy jak przy wzdęciach i czuję rozpulchnienie w środku... Ale właśnie, ciągle boję się, że to przez branie dupka...
Trzeba być dobrej myśli. Jeszcze tydzień kochanie i już będziesz wiedziała.
Nie brałam dupka i nie wiem jakie ma efekty,, uboczne,, ale pewnie inne dziewczyny brały to Ci napiszą jak się obudzą.
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne
-
Kochane miesiaczki brak i cos jakby cien cienia... Nie wiem czy na zdjeciu w ogole widac.... Czy to moje urojenie:* <a href=https://zapodaj.net/1d4016908bea6.jpg.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH