Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny chciałam wam zadać kilka pytań. Pierwszy cykl miałam 33 dniowy . Kiedy najlepiej zacząć robić testy owu i o której ? Dzisiaj mój 8 dc i zastanawiam się czy już dzisiaj nie zacząć działać z testami. Ostatni cykl chyba miałam bezowulacyjny tak mi się wydaje więc teraz kupiłam testy.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
hej dziewczyny
ja prawde mówiąć zaczełam dopiero starania z mężem o dzieciaczka i jestem troche taka zagubiona . jestem 3 dni po owulacji normalnie się czuje, troche kuje mnie prawy jajnik .Mam cykle regularne 28 dni więc spodziewany @ wypada mi na 9 pazdziernika jak myślicie kiedy mogę iść na bete najwcześniej ? Prosze Was o jakieś odpowiedzi . dziś czytałam na ovu pamiętnik pewnej staraczki i zrobiło mi się troche przykro żejest tyle kobiet które nie mogą zajść w ciązę której tak bardzo pragną . a inne kobiety ehhh ale to zycie jest pełe niesprawiedliwości .życzę każdej z Was upragnionych małych kurczaczków
-
czarnulka24 wrote:mi wyszły ft3 dość wysoko a ft4 dość nisko ale w normach
problem w tym że zachodzić zachodzę bynajmniej zachodziłam dość szybko tylko najgorzej z utrzymaniemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Hej kochana witaj. Wiesz po tabl to różnie bywa albo zaraz pyknie albo będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość . Oby to pierwsze.
-
Zołza:) wrote:Chyba dopadła mnie obojętność...
W tej chwili dół... wkur... wszystko razemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Tak chociaż u mnie nie robią w belgii jak przyrost w ciągu 48h jest niski to może wskazywać na cp
aha ok
dzięki
mnie zaczyna pobolewać brzuch okresowo wredny !27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
olka90 wrote:hej dziewczyny
ja prawde mówiąć zaczełam dopiero starania z mężem o dzieciaczka i jestem troche taka zagubiona . jestem 3 dni po owulacji normalnie się czuje, troche kuje mnie prawy jajnik .Mam cykle regularne 28 dni więc spodziewany @ wypada mi na 9 pazdziernika jak myślicie kiedy mogę iść na bete najwcześniej ? Prosze Was o jakieś odpowiedzi . dziś czytałam na ovu pamiętnik pewnej staraczki i zrobiło mi się troche przykro żejest tyle kobiet które nie mogą zajść w ciązę której tak bardzo pragną . a inne kobiety ehhh ale to zycie jest pełe niesprawiedliwości .życzę każdej z Was upragnionych małych kurczaczków
No z zachodzeniem w ciążę jest trudno. Szczególnie tym które chcą bardzo. Będzie dobrze głową do goryolka90 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Bo to stosunek FT3 do FT4 musi być na poziomie 50% dlatego może masz problem z utrzymaniem ciąży.
u mnie raczej poronienie powodują przeciwciała które mam ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
stokrotka92 wrote:Kim wiem ale jakoś na spokojnie póki co do tego podchodzę myślę że się uda w końcu. W pierwszej ciąży też pyklo w drugim cyklu może teraz też się udaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:a czy będąc w ciąży jakbym zrobiła te badania to nie będzie za późno?
u mnie raczej poronienie powodują przeciwciała które mam ;/Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
a wiesz co kim87 pamiętasz jak pisałyśmy że w 1 cyklu po poronieniu miałam test owu pozytywny w 10dc a w zeszłym w 14dc i mówiłyśmy że już tak szybko owu nie przyjdzie a tu znów mnie zaskoczyła -test owu pozytywny w 11dc hehe duże różnice w dniach .. masakra a u ciebie już się unormowało27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:a wiesz co kim87 pamiętasz jak pisałyśmy że w 1 cyklu po poronieniu miałam test owu pozytywny w 10dc a w zeszłym w 14dc i mówiłyśmy że już tak szybko owu nie przyjdzie a tu znów mnie zaskoczyła -test owu pozytywny w 11dc hehe duże różnice w dniach .. masakra a u ciebie już się unormowało
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Następna zaczyna ;-p a może to jelita :-p
no ci powiem że jelita mnie b.rzadko bolą, jedynie w drugiej ciąży na początku około 5 tyg mnie czyściło ze szok .. ten ból jest jakby miesiączkowy ale też jakby jajnik bolał heh normalnie raz prawy później lewy ale zobaczymy ja zawsze mam nadzieje .. póki nie ma @ jest szansaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 13:44
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Czarnulka unormuje się mi się wydaje tylko widzisz my chyba więcej czasu potrzebujemy. Ja z tego co kojarzę to owu zazwyczaj miewalam kolo 14dc wiec u mnie w miarę się wyregulowalo
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ja mam do was pytanie a mianowicie:
Od kilku dni od czasu do czasu mam uczucie że ciągnie mnie podbrzusze. Wczoraj poszłam pobiegać i jak wróciłam to po jakiś 2h przy jakiś skłonach lub nagłym ruchu miałam takie głupie uczucie jak by mi ktoś ciągną mięśnie w dół - ja wiem że to też moze być efekt ćwiczeń ale nigdy tak nie miałam. Raz na jakiś czas jajnik się odezwie. Śluzu kremowego jeszcze kilka dni temu miałam tyle że hej a dziś mało+rozciągliwe nitki
Nie chce się nakręcać bo to do niczego dobrego nie prowadzi ale w poniedziałek musze isc do dentysty będzie znieczulenie itp więc zastanawiam się czy przypadkiem nie siknąć na test 10 tak dla świętego spokoju. Będzie to z jakieś 10-11 dni po owu a 2 dni przed @.
Sikałybyście ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 13:51
-
Kim87 wrote:Czarnulka unormuje się mi się wydaje tylko widzisz my chyba więcej czasu potrzebujemy. Ja z tego co kojarzę to owu zazwyczaj miewalam kolo 14dc wiec u mnie w miarę się wyregulowalo
u mnie owu była 13-14dc .teraz 10 dc 14dc i w tym cyklu 11dc ,, tak wiem że się unormuje nie martwię się tym , ze jest nieregularnie po to robię właśnie testy , wiec z tym problemu nie ma, nie martwię się też że znów będzie lipa ,( choć wiadomo jakaś nadzieja zawsze się robi że może akurat to ten miesiąc ) bardziej martwi mnie to że jak zajdę czy uda mi się donosić ;/ bo już mam za sobą 2 poronienia ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 13:51
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Pączek wrote:Ja mam do was pytanie a mianowicie:
Od kilku dni od czasu do czasu mam uczucie że ciągnie mnie podbrzusze. Wczoraj poszłam pobiegać i jak wróciłam to po jakiś 2h przy jakiś skłonach lub nagłym ruchu miałam takie głupie uczucie jak by mi ktoś ciągną mięśnie w dół - ja wiem że to też moze być efekt ćwiczeń ale nigdy tak nie miałam. Raz na jakiś czas jajnik się odezwie. Śluzu kremowego jeszcze kilka dni temu miałam tyle że hej a dziś mało+rozciągliwe nitki
Nie chce się nakręcać bo to do niczego dobrego nie prowadzi ale w poniedziałek musze isc do dentysty będzie znieczulenie itp więc zastanawiam się czy przypadkiem nie siknąć na test 10 tak dla świętego spokoju. Będzie to z jakieś 10-11 dni po owu a 2 dni przed @.
Sikałybyście ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 13:54
-
czarnulka24 wrote:u mnie owu była 13-14dc .teraz 10 dc 14dc i w tym cyklu 11dc ,, tak wiem że się unormuje nie martwię się tym , ze jest nieregularnie po to robię właśnie testy , wiec z tym problemu nie ma, nie martwię się też że znów będzie lipa ,( choć wiadomo jakaś nadzieja zawsze się robi że może akurat to ten miesiąc ) bardziej martwi mnie to że jak zajdę czy uda mi się donosić ;/ bo już mam za sobą 2 poronienia ;(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:no ci powiem że jelita mnie b.rzadko bolą, jedynie w drugiej ciąży na początku około 5 tyg mnie czyściło ze szok .. ten ból jest jakby miesiączkowy ale też jakby jajnik bolał heh normalnie raz prawy później lewy ale zobaczymy ja zawsze mam nadzieje .. póki nie ma @ jest szansaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat