Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Ines, priv07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Hej hej no i zrobił mój badania i ma + a ja minus....
Edit ty jesteś po poronieniu wiec musisz gin zapytać czy czasem.już nie musisz brać antygenowWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 13:28
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ines. wrote:ja miałam w tym cyklu, ciężko w jakikolwiek sposób opisać, może cos jakbym miała monetę w ustach?
No to chyba nie to, aż sobie grosika polizałam ;] może po prostu jakieś przeziębienie mi się szykuje. Ines ja też prawie 30tka (w styczniu) -
dziewczyny bylam kiedys na tym watku, teraz czasami podgladam,
Lilith - na poczatku tsh skacze, twoje 3 to nic ale powinnas zwiekszyc dawke, nie denerwuj sie, bedzie dobrze ( mi skoczylo z 0,03 na 6,47), ale juz jest w normie, wazne jest ft4 bo z ft4 bierze tobie dzidzius dla siebie bo sam wyprodukowac nie umie jeszcze
takze ft4 jest najwazniejsze w zasadzie
Worldbyme - ja tez mam minus, maz ma plus, po drugim poronieniu dostalam zastrzyk w dupke z przeciwcialami, zbadaj prosze przeciwciala czy ich nie masz - to wazne, nie wiem jak to sie nazywa po polsku... moze cos z odczynnikiem coombsa? Poczytaj bo jestes po jednym poroniueniu (Ed. Przy poerwszym poronieniu nie znalam naszych grup krwi wiec zastrzyku nie mialam ale potem jak tylko sie dowiedzialam to lecialam biegiem na zbadanie przeciwcial do labu)
sorry, z wcinam sie wam w parade bo sama pamietam jak wylam ze stresu, ze mam wysokie tsh
Bedzie dobrzeLWD i czerwone winko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 13:43
-
bita_smietana wrote:dziewczyny bylam kiedys na tym watku, teraz czasami podgladam,
Lilith - na poczatku tsh skacze, twoje 3 to nic ale powinnas zwiekszyc dawke, nie denerwuj sie, bedzie dobrze ( mi skoczylo z 0,03 na 6,47), ale juz jest w normie, wazne jest ft4 bo z ft4 bierze tobie dzidzius dla siebie bo sam wyprodukowac nie umie jeszcze
Worldbyme - ja tez mam minus, maz ma plus, po drugim poronieniu dostalam zastrzyk w dupke z przeciwcialami, zbadaj prosze przeciwciala czy ich nie masz - to wazne, nie wiem jak to sie nazywa po polsku... moze cos z odczynnikiem coombsa? Poczytaj bo jestes po jednym poroniueniu
sorry, z wcinam sie wam w parade bo sama pamietam jak wylam ze stresu, ze mam wysokie tsh
bita_smietana lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
bita_smietana wrote:dziewczyny bylam kiedys na tym watku, teraz czasami podgladam,
Śmietana - z nieba mi spadasz!!!!!
Myślisz, że tak sama mogę sobie zwiększyć, czy poczekać do pon. - być może uda mi się popołudniu złapać endo.
Jak mi humor poprawiłaśchoć wiem, że ryzyko jest, ale ono w sumie jest zawsze
AJ LOF JU!!!
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Holinek wrote:No to chyba nie to, aż sobie grosika polizałam ;] może po prostu jakieś przeziębienie mi się szykuje. Ines ja też prawie 30tka (w styczniu)
taa ja w grudniu niby, ale już się przyzwyczajam
kuźwa siedze i czekam jak na szpilce na ten wynik. nie potrafie sie na niczym skupić. a za 2 tyg mam mega waży egzamin i powinnam nosem w książkach siedzieć.
no i co teraz? pewnie kawe też pasuje odstawić jakby co.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:taa ja w grudniu niby, ale już się przyzwyczajam
kuźwa siedze i czekam jak na szpilce na ten wynik. nie potrafie sie na niczym skupić. a za 2 tyg mam mega waży egzamin i powinnam nosem w książkach siedzieć.
no i co teraz? pewnie kawe też pasuje odstawić jakby co.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kawa słaba z mlekiem raz dziennie nie zaszkodzi
niby wiem, ale panikarz mi się włącza.
dobra nie zamęczam, podziele się z wami może się przyda. praktycznie w ogóle nie miałam śluzu w tym cyklu, tylko 2 dni i to wątpliwie płodny.
poza tym w 2 fazie miałam mega głodomora, non stop chciało mi sie jeść. aż sie małż smiał czy sobie tasiemca wyhodowałam, bo ja raczej z tych drobnych a jadłam dwa razy tyle co on. i co skończyłam to na nowo bym coś zjadła.
poza tym klasyczne PMS-owe objawy, chłopu się dostawało za byle gówno jak zwykle przed @, fochy stroiłam, wszystko mnie denerwowało.
plamienie brązowawe jak 'gluty' i pozytywny test owu.
tyle objawów.Violet146 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
2 ciężarówki z mojego otoczenia piły jedna kawę z mlekiem a druga cocacolę regularnie w ciąży. I ciąże piękne, zdrowe i dzieci fajne
Pewnie jak ze wszystkim trzeba zachować umiar.
-
nick nieaktualnyTak was czytam i powiem tak nienawidze pic wody niegazowanej w ciazy to wypijalam 2 butelki 2 litrowe dziennie ale wszystkiego co słodkie pepsi cola Krzysie nie krzysie ja średnio zgrzewkę na trzy dni napoju miałam i co..? Dziecko zdrowe jak ryba. Nie ma co się stresować jak mi tylko będzie smakować w następnej ciąży to też będę piła. Kawy też sobie nie żałowałam. Odstawiłam jedynie alkohol całkowicie ( ślub brałam w 4 mscu i no odrobinę szampana przy toascie wypićmusiałaam jako pani młoda) i tydzień po naszym ślubie byłam z mężem też na weselu u rodziny i postawili sheridansa. No zamordowałabym ich jakbym mogła. Mąż mi nalal do kieliszka i przez dwa dni moczylam wargi w kieliszku
więc nie można tego nazwać piciem w ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co do alkoholu w ciąży... moja Teściowa (internista, lek. rodzinny) bardzo często opowiadała, jak dawniej na podtrzymanie ciąży piło się wino. Czerwone, wytrawne. Jej Mama była położną, pielęgniarką sporo lat temu, także...
przypuszczam, że picie wina wzmacniało endometrium... nie wiem tylko na jakim etapie ciąży to winko było zalecane, ale...
ja zwolenniczką alko nie jestem, kawę odstawiłam kilka tyg. temu na rzecz zbożówkiz mleczkiem owsianym smakuje wyśmienicie
-
kochane dziś odebrałam wyniki 6dni po owu robione progesteron 34,0
prolaktyna 290 , estradiol 134 , Lh 12,5 , fsh-14,3 , SHBG - 6827.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
mnie dziś znów dopadł ból miesiączkowy pewnie @ przyjdzie na weekendzie albo po ;/ życzę miłej nocki ja zmykam bo o 21.30 zaczynam pracę27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity