Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwia4827 wrote:Witam jestem tu nowa. Moja historia jest bardzo długa , ale w skrócie jestem 9 lat po slubie w grudniu zeszłego roku po 7 latach staran udało mi sie zajsc w ciąze ale niestety nie trwało to długo bo tylko 5tyg i 6 dni, od tamtej pory nic, po drodze miałam 2 torbiele wiec brałam tabletki hormonalne na wchłoniecie. W tym cyklu byłam na clo i luteinie ale niestety nie udało sie własnie dzis dostałam okres w 28 dniu cyklu , gdzie wczesniej miałam cykle 31 dniowe. Lekarz powiedział ze bedziemy próbowac 3 cykle , a pózniej zabie na drozność. Dodam ze mam juz 31 lat i coraz mnie sił na to wszystko.
Witaj.
Smialo wbijaj, sa tu dziewczyny z roznymi historiami, wiec napewno pomoga, w kupie sila
-
sylwia4827 wrote:Witam jestem tu nowa. Moja historia jest bardzo długa , ale w skrócie jestem 9 lat po slubie w grudniu zeszłego roku po 7 latach staran udało mi sie zajsc w ciąze ale niestety nie trwało to długo bo tylko 5tyg i 6 dni, od tamtej pory nic, po drodze miałam 2 torbiele wiec brałam tabletki hormonalne na wchłoniecie. W tym cyklu byłam na clo i luteinie ale niestety nie udało sie własnie dzis dostałam okres w 28 dniu cyklu , gdzie wczesniej miałam cykle 31 dniowe. Lekarz powiedział ze bedziemy próbowac 3 cykle , a pózniej zabie na drozność. Dodam ze mam juz 31 lat i coraz mnie sił na to wszystko.
Witaj.
Smialo wbijaj, sa tu dziewczyny z roznymi historiami, wiec napewno pomoga, w kupie sila
sylwia4827 lubi tę wiadomość
-
stokrotka92 wrote:Ines gratulacje !!!!! Ale ja Ci zazdroszczę
przepraszam że to piszę ale no muszę
spokojnych 9 miesięcy kochana
piękna kreseczka
nawet nie wiesz jak wczoraj zazdrościłam Lil... wstyd wiem, ale ludzkie uczucie.
ciesze sie, bardzo sie ciesze ale strasznie boje, cały czas mam uczucie, że to jeszcze za wcześnie, żeby się cieszyć...Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
misiaq wrote:Gratulacje !!!
no niesamowite, jaki ten wrzesień jest szczęśliwy!
a jeszcze się nie skończył Moje Drogie
Dobrze napisałaś - jeszcze się nie skończyłdzisiaj jeszcze Ines ma POZYTYWNY teścik a do wieczora nigdy nic nie wiadomo
))
He He dobrze ,ze ja dopiero po @ bo, jakbym po owulce była to wykupiłabym chyba wszystkie testy w województwie)))
Brawo dziewczyny !!!Evelin lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
ines. wrote:dziewczyny.. trzęsie mnie jak to pisze.
miałam nie testować, bo już totalne zrezygnowanie mnie dopadło, ale jako że naszła mnie ochota na dirnki i papieroski dziś z tej rozpaczy to myśle, a dobra mam pink 10 to dla świętego spokoju zatestuje....
I JEEEEESTTTTTT! rzutem na taśme we wrześniunie dociera do mnie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/351be25dd692.jpg -
miałam nie testować, bo już totalne zrezygnowanie mnie dopadło, ale jako że naszła mnie ochota na dirnki i papieroski dziś z tej rozpaczy to myśle, a dobra mam pink 10 to dla świętego spokoju zatestuje....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/351be25dd692.jpg -
wvmvw wrote:Czuje to samo
. Ale Pączuś przyznaj, że rośnie w człowieku nadzieja
. Im się udało nam też się uda
Ale chłop kochany, przytulił i mówi że przyjdzie tylko żebym tak nie płakała bo pączek przyjdzie jak będę wesoła a nie taki smutasdaga_00 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No tak tak masz racje - nadzieja umiera ostatnia ale jakoś tak przez ten wysyp to ja wczoraj mojemu w rękaw płakałam że "gdzie jest mój pączek mały !?"
Ale chłop kochany, przytulił i mówi że przyjdzie tylko żebym tak nie płakała bo pączek przyjdzie jak będę wesoła a nie taki smutas
Nie no spójrz na to inaczej od strony pozytywnej. Tyle się starały, tyle czasu, walki, bezsilności no i się udało. I teraz do meritum. Twoja\moja\nasza droga też jest trudna. Po prostu to jeszcze nie ten moment kiedy usłyszymy z tyłu głowy głosy anielskie i dzwoneczki z radości trzymając w ręku test z dwoma krechami. Ale ten dzień nadejdzie. To więcej niż pewne. Tylko nie wiadomo jak długo przyjdzie nam czekać. Cierpliwości i miej nadziejęPączek lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/351be25dd692.jpgMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
wvmvw wrote:Nie no spójrz na to inaczej od strony pozytywnej. Tyle się starały, tyle czasu, walki, bezsilności no i się udało. I teraz do meritum. Twoja\moja\nasza droga też jest trudna. Po prostu to jeszcze nie ten moment kiedy usłyszymy z tyłu głowy głosy anielskie i dzwoneczki z radości trzymając w ręku test z dwoma krechami. Ale ten dzień nadejdzie. To więcej niż pewne. Tylko nie wiadomo jak długo przyjdzie nam czekać. Cierpliwości i miej nadzieję
Wiem że będzie dobrze - musi być
Brzuch mnie ciagnie, jajka pobolewają @ nadchodzi ale to nic - bedziemy działać dalej - serduszkowanie jest takie fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 10:50
-
Ja mam ostatnio coraz gorsze myśli i scenariusze w głowie. Gdzieś mi LWD uciekło29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Tak strasznie dużo siedzi w głowie. Żaden ze mnie specjalista ale tak obstawiam, że to jak myślimy też ma znaczący wpływ na to co się dzieje. Chciałby się człowiek czasem wyłączyć ale nie ma tak dobrze cycki do przodu i jedziemy.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Ines dodałam Cię do przyjaciółek, akceptuj
muszę Ci posmęcić tarczycowo, bo niestety cholera tsh ponad 3... euthyrox 25 mg, a endo dopiero 12 października
co prawda w pon. zadzwonię do przychodzi i może mi coś powie przez telefon, pozwoli zwiększyć dawkę -
kurcze weszłam na ten wątek i czytam, że Ines ujrzała upragnioną drugą kreskę, GRATULACJE!
Zajrzałam na Twój wykres i wiesz co? Mój cykl zaczął się jeden dzień po Twoim, owulka wyznaczona jeden dzień po Twojej, widzę że też normujesz pracę tarczycy... Ines mogę zapytać w jakie dni było przytulanko u Ciebie? Chciałabym na podstawie Twojego cyklu zobaczyć czy u mnie są jakieś szanse...
Jeszcze raz gratulacje!!!Evelin lubi tę wiadomość