Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
ines. wrote:tak w ogole to polecam sposob chyba to Kim był? łapy do góry pozastosowałam się i po 6 miesiącach prób plemniory dopłynęły
w tym cyklu po każdymopierałam nogi wysoko o ścianę + dawałam pod pupę zwiniętą poduszkę i tak leżałam minimum 20min max 30min ... no wygodnie nie było ale czego się nie robi aby zaciążyć
Ten patent sprawdził się jak starałam się o pierwsze dziecko. Można powiedzieć że zaszłam w 1cs
Mnie wczoraj strasznie bolało podbrzusze, ból skurczowy jak na @. Brałam no-spę max. Wieczorem jak poszłam spać to znów ból skurczowy mnie złapał, myślałam że oszaleję. Wzięłam kolejną no-spę max położyłam się, zwinęłam się w kłębek i jakoś usnęłam.
Dziś rano znów bóle skurczowe wróciły. Kuźwa na domiar złego dziś te cholerne wesele męża kolegi ze studiów, no tak mi się nie chce iść że masakra. Najchętniej zostałabym w domu. Ogólnie to mieliśmy nie iść na nie ale mojemu coś odbiło i powiedział koledze że idziemy. Noż, jakbym wiedziała że mój zmieni zdanie to bym sobie wizytę u fryzjerki zamówiła a tak to za późno było już bo terminy pozajmowane. No nic muszę sobie sama jakoś z włosami poradzić. Umyłam, nałożyłam piankę do modelowania, założyłam wałki na rzepy. I tak se w nich teraz siedzę. Później delikatnie gdzie nie gdzie prostownicą przejadę i mam nadzieję że będzie jako tako wyglądało.
Twarz muszę pudrem zakryć bo mam parę czerwonych miejsc po pryszczach ... normalnie wieś śpiewa i tańczy
A nerwowam dzisiaj że bez kija nie podchodź
Mój mnie jeszcze wkurzył, bo pytam go wczoraj w jakiej koszuli planuje iść bo będę prasowała ... powiedział że z krótkim rękawem ... uprasowałam mu dwie, jedną szaro-czarną a drugą białą. A on przychodzi i mówi, że jednak chce długi rękaw ... noż ubić to za małoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 10:36
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
jak to jest z faza lutealna macie stała czy zmienna ? możliwe jest takie coś że dwa miesiące pod rząd ma cię tą samą fazę lutealna a w następnym miesiącu będzie inna? dawniej przed poronieniem miałam stała 13 dniową a teraz kurcze 2 miesiące też miałam tą sama długość i nie wiem czy w tym też tak samo będzie.. a jak to u was wygląda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 10:35
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:Haj
Ja mam kaca - mega kaca mordercę !
Miałam isc na jednego drinka - skończyło się o 4 nad ranem
ooo... to zabalowałaś kochana ! ale grunt to się trochę wyluzować , zapomnieć na chwilę o wszystkim , dobrze się bawićhihi
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:jak to jest z faza lutealna macie stała czy zmienna ? możliwe jest takie coś że dwa miesiące pod rząd ma cię tą samą fazę lutealna a w następnym miesiącu będzie inna? dawniej przed poronieniem miałam stała 13 dniową a teraz kurcze 2 miesiące też miałam tą sama długość i nie wiem czy w tym też tak samo będzie.. a jak to u was wygląda?
u mnie jest zmienna waha się tak od 11 do 14 dni
w lipcowym cyklu - 14 dni
w sierpniowym cyklu - 11 dni
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Szatynka jak Ci sie nie chce iśćto będzie fajnie zobaczysz
Pączek haha, no to dziś dzień leniuszka, kawa albo redsika/radlera walnij, kanapa i będzie lepiej
Czarnulka ja niestety nie wiemza krótko mierzyłam temp, żeby zdążyć się dowiedzieć.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
czarnulka24 wrote:jak to jest z faza lutealna macie stała czy zmienna ? możliwe jest takie coś że dwa miesiące pod rząd ma cię tą samą fazę lutealna a w następnym miesiącu będzie inna? dawniej przed poronieniem miałam stała 13 dniową a teraz kurcze 2 miesiące też miałam tą sama długość i nie wiem czy w tym też tak samo będzie.. a jak to u was wygląda?
Przeważnie cos koło 11-12 dni -
czarnulka24 wrote:
już 4 dzień z rzędu mega skurcze podbrzusza, ciężko je wytrzymać.
W tym cyklu są wyjątkowo mocne że ledwie no-spa max daje radę ale na krótki czas. Zazwyczaj jak mam bóle przed @ to takie do zniesienia, że nie muszę brać leku rozkurczowego ale w tym cyklu to te bóle normalnie przeginają ze swoją mocą.
Jedyne pocieszenie to to, że one znikną jak tylko okres się pojawi09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
ines. wrote:Szatynka jak Ci sie nie chce iśćto będzie fajnie zobaczysz
Pączek haha, no to dziś dzień leniuszka, kawa albo redsika/radlera walnij, kanapa i będzie lepiej
Czarnulka ja niestety nie wiemza krótko mierzyłam temp, żeby zdążyć się dowiedzieć.
Ja musze isc do skleputo jest najgorsze
-
ines. wrote:
no rozumiem - u mnie to jest 3 miesiąc starań. a Ty 1 raz w ciąży?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
ines. wrote:Szatynka jak Ci sie nie chce iśćto będzie fajnie zobaczysz
no niby tak się mówi, że jak się nie chce iść na wesele to okazuje się że wesele udane, wybawione itd.
W lipcu kuzyn żenił się i też nie chciało mi się iść no ale poszłam bo to bliski kuzyn (bratanek mojego taty) no i powiem, że było fajnie.
Na to wesele to MEGA nie chce mi się iść i czuję że nie będzie fajnie, choćby dlatego że mam silne bóle @ że samo chodzenie nie jest przyjemne a co dopiero w tańcu. A dwa nie przepadam za panną młodą bo miałam okazję ją poznać, drętwa dziewczyna, zero towarzyska. Taki mruk. Za panem młodym też jakoś specjalnie nie jestem. Do tego wesele 60 km od nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 10:50
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Pączek wrote:Ja mam 13 najdłuższa a najkrótsza 9
Przeważnie cos koło 11-12 dni
u mnie ostatnio przez 2 miechy w 12 dniu fazy dostawałam @ .. będę testować we wtorek o ile @ szybciej nie przyjdzie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Ines mnie podkusiło i w 9dpo (26dc) zrobiłam test no i oczywiście negatyw
do tego spadła temperatura
chyba jednak nie takie identyczne te nasze cykle w tym miesiącu jak myślałam. No ale niedługo @ i nowa szansa na groszka
Miłego weekendu dziewczyny, korzystajcie ze słoneczka, u mnie bardzo piękna złota polska jesień -
czarnulka24 wrote:no rozumiem - u mnie to jest 3 miesiąc starań. a Ty 1 raz w ciąży?
ta. pierwszy raz. po 6 miesiącach starań, także jako tako jeszcze do mnie nie dociera.
do mojego tymbardziej. snuje sie po mieszkaniu i mówi, że dopóki nie zobaczy usg nie uwierzywięc sobie jeszcze poczeka.
Szatynka a kiedy masz mieć termin @ ?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
szatynka wrote:już 4 dzień z rzędu mega skurcze podbrzusza, ciężko je wytrzymać.
W tym cyklu są wyjątkowo mocne że ledwie no-spa max daje radę ale na krótki czas. Zazwyczaj jak mam bóle przed @ to takie do zniesienia, że nie muszę brać leku rozkurczowego ale w tym cyklu to te bóle normalnie przeginają ze swoją mocą.
Jedyne pocieszenie to to, że one znikną jak tylko okres się pojawi
hmm, kurczę nie wiem , nie pomogę ja też mam bóle kilka dni właśnie , ale mnie aż tak nie boli , nospa spokojnie wystarcza27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
ines. wrote:Pączek haha, no to dziś dzień leniuszka, kawa albo redsika/radlera walnij, kanapa i będzie lepiej
ja dziś siadłam i wypiłam kawkę + 4 kawałki mojego ulubionego ciasta "malinowa chmurka". Specjalnie o 7.00 rano poszłam do sklepu Pod Telegraf bo wiedziałam, że jest a bałam się że ktoś go wykupi na weekend
Wczoraj kupiłam nie całe 50 dag a dziś ponad kilo
pyszota
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙