Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny czy probiotyki typu lactibios femina poprawiają jakość śluzu ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
M_Belly wrote:A co się z nimi dzieje? wchłaniają się czy jak to jest?
Nie ma i już. Wchłaniają się najprawdopodobniej bo torbiel się nie robi31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cherry_Blossom wrote:Bella kochanie daj znać jak się czujesz
W nocy miałam kryzys, poplakalam, posmucilam, Mój przytulil, pocieszyl... Teraz jest trochę lepiej. Postanowiłam kupić znicz dla mojego Aniołka i postawie go na grobie dziadków, będą się nim opiekować.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:W nocy miałam kryzys, poplakalam, posmucilam, Mój przytulil, pocieszyl... Teraz jest trochę lepiej. Postanowiłam kupić znicz dla mojego Aniołka i postawie go na grobie dziadków, będą się nim opiekować.
tulę Cię Słoneczko
-
Bella_Bella wrote:W nocy miałam kryzys, poplakalam, posmucilam, Mój przytulil, pocieszyl... Teraz jest trochę lepiej. Postanowiłam kupić znicz dla mojego Aniołka i postawie go na grobie dziadków, będą się nim opiekować.
płacz ile tylko tego potrzebujesz, to pomaga
wszystkie aniołki z naszego szpitala są chowane na cmentarzu... mają swój grobek, grobek dzieci utraconych,dla mnie to błogosławieństwo, mam swoje miejsce na ziemi... potrafię tam kilka godzin sobie posiedzieć, pobeczec, poopowiadac aniolkowi coś miłego
nie pozbędziemy się żalu, ale takie małe rzeczy choć troszkę zszywają nam rozerwane serducha
-
Tuliska wrote:
płacz ile tylko tego potrzebujesz, to pomaga
wszystkie aniołki z naszego szpitala są chowane na cmentarzu... mają swój grobek, grobek dzieci utraconych,dla mnie to błogosławieństwo, mam swoje miejsce na ziemi... potrafię tam kilka godzin sobie posiedzieć, pobeczec, poopowiadac aniolkowi coś miłego
nie pozbędziemy się żalu, ale takie małe rzeczy choć troszkę zszywają nam rozerwane serducha
Właśnie szukałam tego miejsca w Poznaniu i nie mogę znaleźć -
Kochana o wszystkim powinni Cię poinformować w szpitalu
jeśli nie, zapytaj
Będziecie też mogli zastanowić się nad badaniami genetycznymi z kosmowki, jeśli mogę powiedzieć z własnego doświadczenia mnie naprawdę pomogły, uspokoily. Jesli mialabys jalies pytania to pisz do mnie z czym kolwiek chceszzaprosilam Cię, bo jakoś wyszło ze Cię nie mam
-
Cherry_Blossom wrote:Przez ostatni miesiąc straciłam połowę włosów, naprawdę... i ciągle lecą i to strasznie
Edit w ciąży masz bujNe loki i super pazury a jak tylko się skończy ciąża to wszystko co ładne i bujne musi wypaść. Spokojnie nie będziesz łysa. Ja nie jestem to ty tym bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:34
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:W nocy miałam kryzys, poplakalam, posmucilam, Mój przytulil, pocieszyl... Teraz jest trochę lepiej. Postanowiłam kupić znicz dla mojego Aniołka i postawie go na grobie dziadków, będą się nim opiekować.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:dziewczyny czy probiotyki typu lactibios femina poprawiają jakość śluzu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:32
-
Tuliska wrote:Dobry tekst Kimi
nic nie rozumiem ale aż się usmiechnelam
Zatem nie wiem czy probiotyk pomaga na sluz . Jakoś mi się podchodzi . Moja wiedza na ten temat ogranicza się do wieśka picia dużej ilości wody zaparzania siemniena lnianego oraz suplementów typu omega. To poprawia sluz płodny.
Sorka za moje kwiatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:38
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Heh uroki autokorekty która nie wie czy ma pisać po pl po holendersku czy angielsku.
Zatem nie wiem czy probiotyk pomaga na sluz . Jakoś mi się podchodzi . Moja wiedza na ten temat ogranicza się do wieśka picia dużej ilości wody zaparzania siemniena lnianego oraz suplementów typu omega. To poprawia sluz płodny.
Sorka za moje kwiatkiKim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Nie mam pojęcia ja tylko o wiesku wiem sie mieniu wodzie omedze
aha u mnie kiedyś wiesiołek czynił cuda a teraz wydaje mi się że nie pomaga ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Woesz ze wylatywalo z ciebie a teraz nie wylatuje to nie znaczy ze nie ma go.
niby tak ale czuję że jest śluzu dużo mniej niż dawniej czasem trudno zaobserwować i sucho mi osobiście się wydaje że tu jest mój problem .. z tego co wiem że probiotyki zawierają te pożyteczne pałeczki kwasu mlekowego które czynią ph pochwy na kwaśno dzięki czemu nie namnażają się bakterie bo one nie lubią kwaśnego ale lepiej dla plemników było by w pochwie było zasadowo wtedy miały by raj mogłyby dłużej przeżyć ale znów zasadowo to pożywka dla bakterii..
haha probiotyków nie brałam z 2 lata więc może pasowało by coś wziąć ale właśnie nie chce sobie zrobić gorzej niż jest !!! dlatego proszę was o poradę brać czy nie ?
bo po poronieniu brałam tabletki dopochwowe na bakterię i właśnie po nich nastąpiła susza ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 15:19
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity