Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Aha dzięki dziewczynki jesteście kochane. Dodam że ten test był robiony godzinę wcześniej niż wczoraj. Ale mimo to negatyw. Czyli mam założyć że liczyć od wczoraj te 12 - 36 h ?
Nie możesz być pewna na 100%. Ja w szczęśliwym cyklu owu miałam niecałe 12h po pozytywnym teście. Może być tak dlatego, że nie wiesz czy jakbyś zrobiła wczorajszy test trzy godziny wcześniej czy nie byłby również pozytywny.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Nie możesz być pewna na 100%. Ja w szczęśliwym cyklu owu miałam niecałe 12h po pozytywnym teście. Może być tak dlatego, że nie wiesz czy jakbyś zrobiła wczorajszy test trzy godziny wcześniej czy nie byłby również pozytywny.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:A ty bella jak tam ból trochę przeszedł?
Dzisiaj się nie zastanawiałam tylko jak zaczęło boleć od razu wzięłam ibuprom i jest trochę lepiej. Ale ból był taki mocny jak wczoraj... Mam nadzieję, że nie potrwa to długo... Na szczęście już przestałam krwawić. -
Bella_Bella wrote:15 października Dzień Dziecka Utraconego
❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e626c56e8915.jpg
"Po szklistych oczach je poznasz,
po chwiejnym glosie
po marzeniach w pył obróconych,
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych
po kołysankach nigdy nie wyśpiewanych,
po nocach nieprzespanych,
po imionach nie nadanych
i łzach w ukryciu wylanych
po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy"
Piękne kochana i takie prawdziwe... niestetyten dzień już minął ale uczucia nie chcą
zawiozlam misia w różowej sukience, ludzie pamiętają o swoich iskierkach, mnóstwo zniczy dziś się pali... aniołki, my nigdy nie zapomnimy, a wy nie zapominajcie o nas
czarnulka24, Bella_Bella, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Życzę miłej niedzieli.
Wiecie co kochane przestałam trochę wierzyć w system of test zrobiony w 10dc czyli piątek był mega pozytyw kreska testowa ciemniejsza niż kontrolna następnego dnia 11dc czyli wczoraj już jaśniejsza. . Wczoraj ból jajników od 18 do około 22.. no ale do czego zmierzam of wyznaczył dziś owu że niby była 9 dc czyli dzień przed pozytywnym testem hehe .. może jak jutro wpisze temp to mi przeskoczy jak dla mnie dziwneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 08:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dzień dobry. Życzę miłej niedzieli.
Wiecie co kochane przestałam trochę wierzyć w system of test zrobiony w 10dc czyli piątek był mega pozytyw kreska testowa ciemniejsza niż kontrolna następnego dnia 11dc czyli wczoraj już jaśniejsza. . Wczoraj ból jajników od 18 do około 22.. no ale do czego zmierzam of wyznaczył dziś owu że niby była 9 dc czyli dzień przed pozytywnym testem hehe .. może jak jutro wpisze temp to mi przeskoczy jak dla mnie dziwne
Udostepnij wykres to zerknę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Udostepnij wykres to zerknę27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Cherry_Blossom wrote:Czarnulka na moje oko wyznaczył dlatego, bo masz ewidentny wzrost temperatur a w 9 dc nie wiesz czy mialas negatyw czy pozytyw.
Nie mam pojęcia ale w 10dc był 100 procent pozytyw kreska testowa ciemniejsza niż kontrolna może tempka trochę zachwiana bo akurat z piątku na sobotę miałam wolne i dłużej posiedzialam i zmierzyłam z godz różnicy. . Kurcze trochę by było źle jak by była w 9.dc bo brałam wiesiołka do 10 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 10:31
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Cześć dziewczyny, u Was też tak okrutnie leje?
Trzymam kciuki za Wasze pozytywnie potwierdzone owulacje - do pracy, rodacy!
Mam dziwny brak jakichkolwiek objawów ciążowych, poza może wzdęciami i bolesnymi sutkami. Obym nie wywołała, ale fajnie by było "obyć się" bez mdłości itd :>czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czesć. Jestem tu nowa. O dzidziusia staramy się już 7 miesięcy. Niestety okazało się że nie mam owulacji. @ miałam ciągle wywoływaną. W tym miesiącu miałam owulację monitorowaną. 5.10 lekarz stwierdził ze pęcherzyk pęknie za kilka dni. Od 3 dni boli mnie jak na @, kuje mnie w prawym jajniku, mam dużo białego śluzu. Jak myślicie udało się? Dodam ze 4 dni temu miałam jednodniową gorączkę. Zerknijcie na mój wykres