Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anial a dlaczego kawę? Ja mysle ze tez odstawie. Ostatnio pilam jedna na dzien i mi wystarczalo raczej nie pilam jej bo bylam senna a dlatego ze dziala na mnie jak srodek odchudzajacy
przez kawe nie mam zaparc. No ale pozniej brzuch boli albo trzesawki dostaje i musze szybko wody sie napić no i moze przez kawe mam krotsze cykle .nie wiem nigdy w zyciu nie pilam ale i od paru miesięcy odkrylam te wlasciwosci na mnie
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Miłego poniedziałku!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/345cf9b6ee1b.jpg
Kawunia
A przy okazji mam pytanie:
Na śluz to wiesiołek albo siemię lniane. A macie może doświadczenie z olejem lnianym? Próbowałam znaleźć coś w internetach, ale tam mówią o oleju z siemienia lnianego i nie wiem czy to to samo.
Znalazłam natomiast informację, że nie wywołuje mikroskurczy macicy jak wiesiek, więc można go przyjmować cały cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 06:34
Cherry_Blossom, Kim87, AniaŁ123, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Miłego poniedziałku!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/345cf9b6ee1b.jpg
Kawunia
A przy okazji mam pytanie:
Na śluz to wiesiołek albo siemię lniane. A macie może doświadczenie z olejem lnianym? Próbowałam znaleźć coś w internetach, ale tam mówią o oleju z siemienia lnianego i nie wiem czy to to samo.
Znalazłam natomiast informację, że nie wywołuje mikroskurczy macicy jak wiesiek, więc można go przyjmować cały cykl.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44d6ec85b0c8.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
25.08 - Flaming vel Bita Śmietana - pozytywny
30.08 - Bbee - pozytywny
1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
25.09 - Misiaq - pozytywny
29.09 - Lilith.P, 19Biedroneczka91 - pozytywny
30.09 - Ines - pozytywny
4.10 - Szatynka pozytywny
9.10 - Szaron pozytywny
10.10 -Caro pozytywny
12.10 - Ewa231 pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a228af1a7ab9.jpg
TESTUJĄ
24.10 -Violet146
26.10 - Magnolia82222
31.10- Dzezabella
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/610b8b3d87f1.jpg
TESTUJĄ
3.11- Czarnulka24
4.11 -Kim87
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
Flaming vel Bita Śmietana -TP -> 08.05.2017
FORUMOWE BOBASKI
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d265cca0b4e.jpg
Pierwsza gwiazda forum ur 12.10.2016 Basia córunia Sylwii GRATULUJEMY
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzień dobry Kochane Moje
Ja miałam weekend wycięty z życiorysu. Byłam na weselu, strasznie wcześnie się zaczęło i trwało do 5 rano, śpiewania było ponad 12 godzin i przez to wczoraj prawie cały dzień przespałam. Najgorsze jest to, że było strasznie dużo smakołyków, którym nie mogłam się oprzeć mimo diety i waga trochę powędrowała do góryale od dzisiaj dieta-reactivation
Coś się działo przez weekend?
Witam nową Anię na forumPączek lubi tę wiadomość
-
Szaron wrote:Właśnie zwykle piersi mnie bolą przed @ (tak 4-5 dni przed), w tym - szczęśliwym - cyklu właśnie nie bolały, za to zaczęły dopiero teraz, a jestem w 5tc (tak mi wypada z obliczeń). Ale żaden to dziwny ból poza tym że jest późno jak na @, a boli klasycznie jak w PMS. Także może u Ciebie ten "wyjątkowy" ból oznacza drugą krechę
A z objawów z gatunku WTF to JEDNO-JEDYNE co mi mogło dać do myślenia (a co pomyliłam z klasycznym skurczem na @) to tydzień po owulacji obudziłam się w środku nocy z bardzo mocnym i nagłym bólem a la ból owulacyjny (takie dźgnięcie znienacka), tyle że nie był z boku, a po środku - tzn w macicy. Poleciałam do kuchni po nospę i poszłam spać, myśląc co za dziwna jazda, bo takie nagłe bóle, które skręcają mnie w pierścionek mam niekiedy przy owulacji, ale i tak rzadko. Nawet pomyślałam że wszystkie te testy owulacyjne to bujda, bo może teraz mam owulację, a nie tydzień wcześniej...
A to była implantacja, baaardzo łatwa do pomylenia z bólem początku @ lub spóźnionej mocno owulacji.
Szaron a tak w ogóle to jakie masz teraz wyniki tarczycy, lub jakie miałaś ostatnie przez zajściem? -
Kim87 wrote:A a propos diety to w tydzień 0.5 kg mniej jeeeeejjjjj
SuperJa też w poprzednim tygodniu miałam taki spadek, tylko przez weekend oczywiście nadrobiłam
Ale teraz znowu biorę się w garść, nie mam mowy o głodówkach, ale samo zdrowe odżywianie i biegi
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane Moje
Ja miałam weekend wycięty z życiorysu. Byłam na weselu, strasznie wcześnie się zaczęło i trwało do 5 rano, śpiewania było ponad 12 godzin i przez to wczoraj prawie cały dzień przespałam. Najgorsze jest to, że było strasznie dużo smakołyków, którym nie mogłam się oprzeć mimo diety i waga trochę powędrowała do góryale od dzisiaj dieta-reactivation
Witam nową Anię na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 08:07
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana nigdy nie waż się po takich ekscesach. To nie poszło ci w "boczki" tylko zalega w jelitach. Ja po imprezowy weekendacha mam +4kg które schodzi w ciągu tygodnia
Kimi
Taka wiadomość to nawet w poniedziałek rano poprawia humor
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane Moje
Witam nową Anię na forum
Dobry
Ja nie wiem ile mam do przodu po weekendowym szaleństwie - nawet nie chce wiedzieć - musze ruszyć dziś tyłek na bieganie bo od 4 dni nic nie robiłam -
Dziewczynki kochane bo ostatnio tu jak panika panuje na tym forum dlatego uświadamiamy was.
Wiesiolek nie jest szkodliwy. Znam babeczki która całą ciążę brała i nic jej to nie zaszkodzilo.
Kawa tez nie przeszkadza o ile nie pijemy 6 x dziennie mocnego espresso.
Zauważyłam że cześć z was strasznie boi się cokolwiek to robic"bo może ciaza". Przestańcie. To nie jest normalne podejście. Nie można zmieniać wszystkiego i podporzadkowywac starania o ciążę bo to nie zdrowe. Ani dla waszej psychiki ani dla waszego ciala.
Pączek, AniaŁ123, Dzezabella, daga_00, emidomi lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:
Kimi
Taka wiadomość to nawet w poniedziałek rano poprawia humor
Zresztą dzieczyn ki wiem po sobie ze liczba na wadze nieoddaje tego czy faktycznie coś schudlyscie. Ważne są wymiary zatem cm w rękę i obmierzcie się a wagę schowajcie.
Kg mięśni obejtosciowo jest o wiele mniejszy od kg tkanki tluszczowejAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hej dziewczyny :*
Dzezabella ja brałam Oeparol Femina w w nim jest olej z lnu tyle ze razem z wiesiolkiem. Mysle tak jak Kimi że nie zaszkodzi na pewno
Ja właśnie muszę się wziąć znowu za te "śluzogenne" specyfiki, bo u mnie susza jak na SaharzeCo prawda ja mam teraz czas LWD i absolutnie się nie spinam, nie zastanawiam się kiedy powinna by być owulka (jeśli już w ogóle), ale nawet dla komfortu przy
warto
Pewnie wiele razy była już o tym mowa, ale jakoś nie zakodowałam...mam w domu 1kg siemienia lnianego, jak go stosować na śluz? -
AniaŁ123 wrote:Ja właśnie muszę się wziąć znowu za te "śluzogenne" specyfiki, bo u mnie susza jak na Saharze
Co prawda ja mam teraz czas LWD i absolutnie się nie spinam, nie zastanawiam się kiedy powinna by być owulka (jeśli już w ogóle), ale nawet dla komfortu przy
warto
Pewnie wiele razy była już o tym mowa, ale jakoś nie zakodowałam...mam w domu 1kg siemienia lnianego, jak go stosować na śluz?
Lodowisko normalnie lodowisko-ślizgawisko mamKim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dzien dobry
Ja dziś zaspanaoczy jak u kreta - że ja wogóle coś widzę to cud - bezsenna noc. No i dziś rozpoczynam dietę bez glutenu i bez laktozy
Potwierdziłaś diagnozę?
Trzymam kciuki!!!
Ja na razie odpuściłam dietę bg. Idę w przyszłym tygodniu do endo, to się jeszcze jej o to zapytam, ale wiem że co lekarz to inna opinia. -
Pączek wrote:Dobry
Ja nie wiem ile mam do przodu po weekendowym szaleństwie - nawet nie chce wiedzieć - musze ruszyć dziś tyłek na bieganie bo od 4 dni nic nie robiłam
Ja wróciłam do biegania. Byłam w czwartek i piątek, zrobiłam po 5km, ale chcę stopniowo zwiększać, żeby dobić do 10kmZobaczę tylko jak pogoda pozwoli i smog krakowski
Kim87 lubi tę wiadomość