Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, bardzo dawno mnie tu nie było..
U nas bez zmian, tzn nadal nie ma upragnionej ciąży. Byliśmy w sobotę na ogólnym badaniu nasienia i wyniki mnie zasmuciły. Będę wdzięczna za pomoc, rady..
Więc tak- nasienie nie upłynnia się i to jest chyba największy problem.
Jest też mniej plemniczków, niż powinno być (26 mln, powinno 39 mln) a ruchliwych po godzinie było 7%.
Któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie? My z wynikami idziemy dopiero 26.10. Wolałabym już coś wcześniej wiedzieć. Na razie kupiliśmy tylko flegaminę na rozrzedzenie...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Cześć dziewczyny, bardzo dawno mnie tu nie było..
U nas bez zmian, tzn nadal nie ma upragnionej ciąży. Byliśmy w sobotę na ogólnym badaniu nasienia i wyniki mnie zasmuciły. Będę wdzięczna za pomoc, rady..
Więc tak- nasienie nie upłynnia się i to jest chyba największy problem.
Jest też mniej plemniczków, niż powinno być (26 mln, powinno 39 mln) a ruchliwych po godzinie było 7%.
Któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie? My z wynikami idziemy dopiero 26.10. Wolałabym już coś wcześniej wiedzieć. Na razie kupiliśmy tylko flegaminę na rozrzedzenie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 09:28
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czesc laski
Ja się też witam przy poniedziałku
Dziś nigdzie nie jadęza to czekam mnie robienie projektu do nocy
Ja też dziś na detoxie...pomierzyłamm się
i czas na redukcje..
Widzę, że mamy tutaj sporo biegaczek - ja też biegamw niedziele mam kolejny półmaraton :)i to w Gliwwicach - mieście, gdzie studiowałam
mam nadzieje, ze uda się coś poprawić życiówke
Do pobicia mam 2 h 6 min i 3 s
Co do biegania... ja wam powiem, ze na mnie nie działa jakoś odchudzającoW sensie ze wage mam stałą... bardzo dużo zależy od pulsu... w gruncie rzeczy cięzko jest utrzymac tetno w fazie redukcyjnej... tak naprawdę im lepsza kondycja tym lepsza stabilizacja tetna
i z czasem zwieksza się prędkość biegu a maleje tetno, co oznacza, że po prostu jesteśmy lepsi, bardziej wytrenowani
Oczywiście oprócz wyników bieganie to kupa endorfin, pozwala się zresetować a jednocześnie fajnie wyżyć
A o to w życiu chodzi
A co do interwałów, dobry to taki w którym wytrzymamy max 15-20 minWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 10:09
Kim87 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Czesc laski
Ja się też witam przy poniedziałku
Dziś nigdzie nie jadęza to czekam mnie robienie projektu do nocy
Ja też dziś na detoxie...pomierzyłamm się
i czas na redukcje..
Widzę, że mamy tutaj sporo biegaczek - ja też biegamw niedziele mam kolejny półmaraton :)i to w Gliwwicach - mieście, gdzie studiowałam
mam nadzieje, ze uda się coś poprawić życiówke
Do pobicia mam 2 h 6 min i 3 s
Co do biegania... ja wam powiem, ze na mnie nie działa jakoś odchudzającoW sensie ze wage mam stałą... bardzo dużo zależy od pulsu... w gruncie rzeczy cięzko jest utrzymac tetno w fazie redukcyjnej... tak naprawdę im lepsza kondycja tym lepsza stabilizacja tetna
i z czasem zwieksza się prędkość biegu a maleje tetno, co oznacza, że po prostu jesteśmy lepsi, bardziej wytrenowani
Oczywiście oprócz wyników bieganie to kupa endorfin, pozwala się zresetować a jednocześnie fajnie wyżyć
A o to w życiu chodzi
A co do interwałów, dobry to taki w którym wytrzymamy max 15-20 min
Generalnie dieta +ćwiczenia =ujemny bilans kaloryczny w ciagu dnia i nie ma bata żeby się nie ruszyłodaga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Daga chudzielcu ty nie masz z czego schodzić.
Generalnie dieta +ćwiczenia =ujemny bilans kaloryczny w ciagu dnia i nie ma bata żeby się nie ruszyłoale wiesz jak to z nami babami jest
ja nie chce dużo. max 3 kgw pewnym wieku juz nie można za bardzo się odchudzić
bo się staro wygląda
Masz racje w 100%... jeść w miarę normalnie, z umiarem, nie eliminować drastycznie wszystkich produktów, żeby nie było jojo.... włączyc cwiczenia i efekt murowanyKim87 lubi tę wiadomość