Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane:) ale mam ostatnio glupie sny. We wszystkich mój cudowny, troskliwy mąż jest czarnym charakterem. Aż mi glupio ze takie cos mi sie sni:)
Dzezabella lubi tę wiadomość
Cześć dziewczyny, miałam dzisiaj straszną noc. Najpierw nie mogłam zasnąć a później co chwile się budzilam. Rano malżowi się oberwalo bo stwierdziłam że nie wyspalam się przez niego
na kogoś musi być
Nie wiem czy to przez tą bezsenna noc ale temperatura mi zjechala o ponad dwie kreski
A cycki to mi chyba odpadną. Pierwszy raz w życiu czuję jak bolą mnie piersi. Z dnia na dzień coraz mocniej
Pewnie się okaże jak zrobię wyniki na początku cyklu że prolaktyne mam.... ujową31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Cześć dziewczyny, miałam dzisiaj straszną noc. Najpierw nie mogłam zasnąć a później co chwile się budzilam. Rano malżowi się oberwalo bo stwierdziłam że nie wyspalam się przez niego
na kogoś musi być
Nie wiem czy to przez tą bezsenna noc ale temperatura mi zjechala o ponad dwie kreski
A cycki to mi chyba odpadną. Pierwszy raz w życiu czuję jak bolą mnie piersi. Z dnia na dzień coraz mocniej
Pewnie się okaże jak zrobię wyniki na początku cyklu że prolaktyne mam.... ujowąMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:To nie przez męża to przez pełnię. Dzisiaj w nocy była jakaś mega pełnią nawet na fb trąbili.
A to dlatego śniły mi się takie mega głupoty! Horror przeżywałam bo siły mi się duchy i jakieś inne stwory.Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Szaron a tak w ogóle to jakie masz teraz wyniki tarczycy, lub jakie miałaś ostatnie przez zajściem?
Nie robiłam przeciwciał, ft3 i ft4 od 2 lat co najmniej - tylko TSH, które przed zajściem miałam 1,5. Lekarz mnie o pozostałe wyniki nie szarpał, w sumie nie wiem czemu, ale też nie wpadłam sama na zrobienie tych badań. Przeciwciała mam obecne, ale też nie były one jakoś bardzo wysokie.
A mnie dziś dupnęło osłabienie, mdłości, zmęczenie, aż mnie dygocze w środku. Bleh -
Kim87 wrote:To nie przez męża to przez pełnię. Dzisiaj w nocy była jakaś mega pełnią nawet na fb trąbili.
Muszę bidule przeprosićKim87 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cześć, można się dołączyć?
Jestem nowa-nienowa, na forum jeszcze się nie udzielałam za dużo, ale podczytuję czasami. Za mną 2 cykl starań, ale właśnie dziś nadeszła @, mam podły humor i chce mi się wyć. Niby to dopiero 2 cykl, ale mam za sobą rozstanie z Aniołkiem, a jak na złość dookoła same ciężarne koleżanki i rodzące się bobasy...
Macie jakąś receptę na te rozczarowania?
-
P. wrote:Cześć, można się dołączyć?
Jestem nowa-nienowa, na forum jeszcze się nie udzielałam za dużo, ale podczytuję czasami. Za mną 2 cykl starań, ale właśnie dziś nadeszła @, mam podły humor i chce mi się wyć. Niby to dopiero 2 cykl, ale mam za sobą rozstanie z Aniołkiem, a jak na złość dookoła same ciężarne koleżanki i rodzące się bobasy...
Witaj kochana
Same szukamy tej recepty... napewno pomaga pisanie z nami :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 15:07
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:No właśnie nie wiem czy jest sens. Już wypatruje @ i ludze się, że wtedy jeszcze ze mnie zejdzie i będzie lepiej
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Każda z nas jest inna, ale łączy nas jedno pragnienie.... Chcemy nosić pod sercem, urodzić i wychować upragnione dziecko.... W chwilach kryzysu pomagamy sobie, wspieramy się i napedzamy do działania. Dla mnie to forum stało się wspaniałą terapiąwitamy Cię u nas:*
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Macie jakąś receptę na te rozczarowania?dużo wina
. Rozczarowań nie da się uniknąć ale wiem z autopsji i z tego co widzę na forum to im bardziej się spinamy tym trudniej zajść. ..trzeba wrzucić na luz i dać dobie czas.
Całuje cie kochana ja też jestem aniolkowa mama. Zresztą sa tez tu inne aniolkowe mamy♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 15:31
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witaj P. Z nami znajdziesz wspólny językWylewaj żale do woli