Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilia27 wrote:Czesć. Jestem tu nowa. O dzidziusia staramy się już 7 miesięcy. Niestety okazało się że nie mam owulacji. @ miałam ciągle wywoływaną. W tym miesiącu miałam owulację monitorowaną. 5.10 lekarz stwierdził ze pęcherzyk pęknie za kilka dni. Od 3 dni boli mnie jak na @, kuje mnie w prawym jajniku, mam dużo białego śluzu. Jak myślicie udało się? Dodam ze 4 dni temu miałam jednodniową gorączkę. Zerknijcie na mój wykres
Zrób test, to da najwięcej pewnościwitaj u nas
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziękuję cherry blossom.. trzymam kciuki za ciebie ☺
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dzień dobry. Życzę miłej niedzieli.
Wiecie co kochane przestałam trochę wierzyć w system of test zrobiony w 10dc czyli piątek był mega pozytyw kreska testowa ciemniejsza niż kontrolna następnego dnia 11dc czyli wczoraj już jaśniejsza. . Wczoraj ból jajników od 18 do około 22.. no ale do czego zmierzam of wyznaczył dziś owu że niby była 9 dc czyli dzień przed pozytywnym testem hehe .. może jak jutro wpisze temp to mi przeskoczy jak dla mnie dziwne
Jak dla mnie może tak być, ponieważ nie robiłaś testu w 9dc i nie wiesz czy nie byłby pozytywny. Poza tym to tylko program, nie myśl o tym tyle Kochana :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Emilia27 wrote:Czesć. Jestem tu nowa. O dzidziusia staramy się już 7 miesięcy. Niestety okazało się że nie mam owulacji. @ miałam ciągle wywoływaną. W tym miesiącu miałam owulację monitorowaną. 5.10 lekarz stwierdził ze pęcherzyk pęknie za kilka dni. Od 3 dni boli mnie jak na @, kuje mnie w prawym jajniku, mam dużo białego śluzu. Jak myślicie udało się? Dodam ze 4 dni temu miałam jednodniową gorączkę. Zerknijcie na mój wykres
Witam. Byłaś na monitoringu sprawdzić czy pękł? Lekarz powinien ustalić Ci termin kolejnej wizyty tak, żeby potwierdzić owu. -
Bella_Bella wrote:Jak dla mnie może tak być, ponieważ nie robiłaś testu w 9dc i nie wiesz czy nie byłby pozytywny. Poza tym to tylko program, nie myśl o tym tyle Kochana :*
tak wiem bella tym się tak nie martwię bo i tak mniej więcej co 2 dzień byłotylko wiesz w 9 i 10 dniu brałam wiesiołka a niby nie powinno się brać dopiero przestałam brać w 10 dc po południu jak test wyszedł ale osobiście wydaje mi się że owu była wczoraj w 11 dc ..i za kilka dni of mi pewnie przesunie termin ..
ogólnie ww tym cyklu bardziej luzuję więc miałam tylko 4 testy z cyklu poprzedniego więc zaczęłam robić dopiero w 10dc a nie szybciej .. a tam będzie co będziekiedyś się uda
wczoraj nawet wypiłam lampkę winka dość mocnego robionego z 2001 roku he bo byłam u znajomych a imprezie ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cześć dziewczynki
Jak leci niedziela?
Witam moja imienniczkę Emilia27fajnie, że jesteś, razem raźniej
Sharon powiedz kochanie czy piersi bolały cię wcześniej podczas cyklu kiedy nie byłaś w ciąży? Ja mam małe piersi - takie prawie nicnigdy mnie nie bolały w żadnym cyklu. Teraz od 5 dpo pierwszy raz w życiu czuję, że je mam
nie bolą jakoś mocno tylko czuję w nich mrowienie i mam bardzo wrażliwe sutki. Może to przez wiesiolka? Pierwszy raz go brałam w tym cyklu?
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
czarnulka24 wrote:tak wiem bella tym się tak nie martwię bo i tak mniej więcej co 2 dzień było
tylko wiesz w 9 i 10 dniu brałam wiesiołka a niby nie powinno się brać dopiero przestałam brać w 10 dc po południu jak test wyszedł ale osobiście wydaje mi się że owu była wczoraj w 11 dc ..i za kilka dni of mi pewnie przesunie termin ..
ogólnie ww tym cyklu bardziej luzuję więc miałam tylko 4 testy z cyklu poprzedniego więc zaczęłam robić dopiero w 10dc a nie szybciej .. a tam będzie co będziekiedyś się uda
wczoraj nawet wypiłam lampkę winka dość mocnego robionego z 2001 roku he bo byłam u znajomych a imprezie ..
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mayes wrote:To kiedy brać wiesiolka by nie zaburzyc niczego. Mam zamiar sobie kupicMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
emidomi wrote:
Sharon powiedz kochanie czy piersi bolały cię wcześniej podczas cyklu kiedy nie byłaś w ciąży? Ja mam małe piersi - takie prawie nicnigdy mnie nie bolały w żadnym cyklu. Teraz od 5 dpo pierwszy raz w życiu czuję, że je mam
nie bolą jakoś mocno tylko czuję w nich mrowienie i mam bardzo wrażliwe sutki. Może to przez wiesiolka? Pierwszy raz go brałam w tym cyklu?
Właśnie zwykle piersi mnie bolą przed @ (tak 4-5 dni przed), w tym - szczęśliwym - cyklu właśnie nie bolały, za to zaczęły dopiero teraz, a jestem w 5tc (tak mi wypada z obliczeń). Ale żaden to dziwny ból poza tym że jest późno jak na @, a boli klasycznie jak w PMS. Także może u Ciebie ten "wyjątkowy" ból oznacza drugą krechę
A z objawów z gatunku WTF to JEDNO-JEDYNE co mi mogło dać do myślenia (a co pomyliłam z klasycznym skurczem na @) to tydzień po owulacji obudziłam się w środku nocy z bardzo mocnym i nagłym bólem a la ból owulacyjny (takie dźgnięcie znienacka), tyle że nie był z boku, a po środku - tzn w macicy. Poleciałam do kuchni po nospę i poszłam spać, myśląc co za dziwna jazda, bo takie nagłe bóle, które skręcają mnie w pierścionek mam niekiedy przy owulacji, ale i tak rzadko. Nawet pomyślałam że wszystkie te testy owulacyjne to bujda, bo może teraz mam owulację, a nie tydzień wcześniej...
A to była implantacja, baaardzo łatwa do pomylenia z bólem początku @ lub spóźnionej mocno owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 18:46
-
Hejka
Dziewczyny mam trochę nie typowe pytanie, czy wy macie pod koniec cyklu/ tydzień po owulacji uczucia ciągłego mokra? Ja wcześniej tak nie miałam to znaczy miałam ale tylko w dni płodne, a teraz musze częściej zmieniać wkładkę,ale nie zauważyłam nic dziwnego, śluz raczej biały może kremowy... Tak od paru dni a teraz zaczyna mnie lekko boleć podbrzusze.Jestem dopiero 7 dzień po owulacji
-
Violet146 wrote:Hejka
Dziewczyny mam trochę nie typowe pytanie, czy wy macie pod koniec cyklu/ tydzień po owulacji uczucia ciągłego mokra? Ja wcześniej tak nie miałam to znaczy miałam ale tylko w dni płodne, a teraz musze częściej zmieniać wkładkę,ale nie zauważyłam nic dziwnego, śluz raczej biały może kremowy... Tak od paru dni a teraz zaczyna mnie lekko boleć podbrzusze.Jestem dopiero 7 dzień po owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 18:55
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Czyli pomimo dni niepłodności to całkiem normalne?
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Aniall wrote:"Bella jak wizyta u lekarza? Trzymasz się kochana?
Kim87 dzisiaj piję za Twoje zdrowie, to mój ostatni kieliszek wina, mam zamiar zadbać o swoją dietę, może coś choć odrobinę pomoże. Na razie najtrudniej odstawić mi kawę ;/"Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
A a propos diety to w tydzień 0.5 kg mniej jeeeeejjjjj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:08
Szaron, Bella_Bella, AniaŁ123, daga_00 lubią tę wiadomość