Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:a tak w ogóle....
dobry wszystkim!!!
pogoda do d... jesienne przeziębienie do d...
ja chcę wiosnę!!!
Nie lubię przeziębienia ani jesiennej pogody, tylko lubię Twoje powitanie Lilitku -
AniaŁ123 wrote:Ja brałam, miałam wykresy z przed 1,5 roku, ale i tak na nie rzuciła okiem
A idziesz do Luxmedu czy gdzieś indziej? Bo Luxmed raczej Ci nie zrobi monitoringu, bo oni nie zajmują się płodnością. W ogóle trzeba trafić na dobrego gina, żeby zapisał komplet badań nie bojąc się "powieszenia"
Odwołałam dzisiejszą wizytę - zapisałam się na czwartek na 8 rano do jakiegoś speca tzn popatrzyłam na opinie i facet ma strasznie dużo pozytywów więc stwierdziłam że jak już mam iść to do kogoś super a nie na zasadzie iść "bo trzeba"
Pogadam z nim - zobaczymy jak bedzie - dam cynka po wizycie
PS - pierwszy raz ide do facetaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 12:07
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ania - własnie zmieniłam lekarza - cały czas w obrębie Luxmed
Odwołałam dzisiejszą wizytę - zapisałam się na czwartek na 8 rano do jakiegoś speca tzn popatrzyłam na opinie i facet ma strasznie dużo pozytywów więc stwierdziłam że jak już mam iść to do kogoś super a nie na zasadzie iść "bo trzeba"
PS - pierwszy raz ide do faceta
Luxmed w Warszawie? -
Pączek wrote:Ania - własnie zmieniłam lekarza - cały czas w obrębie Luxmed
PS - pierwszy raz ide do faceta07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
M_Belly wrote:To dasz proszę znać jak tam? Ja mam kartę Luxmed, ale do tej pory korzystałam prywatnie z polecanych lekarzy, a może bym tam też spróbowała u kogoś...
Tak, dam znać w czwartek jak bede po -
Cześć laseczki:)
Bylam u lekarza... Jest echo Dzidziusia, jest serduszko:) mój Dziobek ma 4mm:) takie malutkie a tak cieszy:D
Pączek, Cherry_Blossom, poziomka12, daga_00, Violet146, AniaŁ123, Evelin, Dzezabella lubią tę wiadomość
worldbyme wrote:Ja chodzę teraz już do drugiego faceta (pierwszy do niczego) były też 2 babki i stwierdzam ze faceci są o wiele lepszymi specjalistami
Hej Dziewczyny,
Byłam wczoraj u gina, jest pęcherzyk, 3mm szczęścia
Okazało się tylko, że mam macice dwurożną czego nikt wcześniej nie zauważył.
Kolejna wizyta, mam nadzieję, że z serduszkiem 31.10.
I ja też potwierdzam, faceci - ginekolodzy są lepsiPączek, Cherry_Blossom, AniaŁ123, Evelin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
I ja też potwierdzam, faceci - ginekolodzy są lepsi
Też mam dwurożnąw którym cyklu Wam się udało?
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
I ja też potwierdzam, faceci - ginekolodzy są lepsiCaro lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
19Biedroneczka91 wrote:Cześć laseczki:)
Bylam u lekarza... Jest echo Dzidziusia, jest serduszko:) mój Dziobek ma 4mm:) takie malutkie a tak cieszy:D
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ja chodze do lekarza prywatnie i na nfz:( ten moj na nfz to profesjonalista w kazdym calu:) dzis do mnie z tekstem: ciąża żywa, pojedyncza, wewnatrzmaciczna. Ruch w tętnicy jakiejstam. Ja do niego: czyli ze serduszko bije? On: no tak przeciez mowie:)
Szaron, Kim87 lubią tę wiadomość