Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwiś124 wrote:Dziekuje :***
Gratuluję
to już wiadomo, gdzie się miesiączka zgubiła:D
Evelin lubi tę wiadomość
Moze ktos mnie nakieruje na właściwy tor
bo już nic nie wiem . tzn. @ ma przyjsc 22 . dzis jest 27 dzien cyklu. wczoraj rano robilam test ciążowy - negatyw . dzis po południu zrobiłam test owulacyjny ( tak po prostu jakoś
) i wyszły 2 kreski testowa delikatnie bledsza niz kontrolna. . powtórzyłam wieczorem i testowa kreska jest bledsza w porównaniu z tą z popołudniowego testowania. .. czy to moze coś oznaczac ? po poludniu się ucieszyłam. iskierka zatliła a teraz... test ciążowy planuje zrobić w piątek , no chyba ze przyjdzie okres...
-
anet90 wrote:Moze ktos mnie nakieruje na właściwy tor
bo już nic nie wiem . tzn. @ ma przyjsc 22 . dzis jest 27 dzien cyklu. wczoraj rano robilam test ciążowy - negatyw . dzis po południu zrobiłam test owulacyjny ( tak po prostu jakoś
) i wyszły 2 kreski testowa delikatnie bledsza niz kontrolna. . powtórzyłam wieczorem i testowa kreska jest bledsza w porównaniu z tą z popołudniowego testowania. .. czy to moze coś oznaczac ? po poludniu się ucieszyłam. iskierka zatliła a teraz... test ciążowy planuje zrobić w piątek , no chyba ze przyjdzie okres...
kiedy mi wyszedł leeedwo pozytywny ciążowy:D organizm kobiety to nie jest matematyka;) tu żadne wyliczenia nic nie dają
spróbuj zrobić test po terminie @ i tyle:)a teraz bez stresu:D
Szaron wrote:Jak masz tak ostre opryszczki to polecam (od lekarza rodzinnego, na receptę) terapię Heviranem. To jest lek antywirusowy, w różnych dawkach w sprzedaży. Miałam tak jak Ty z zimnem, aż mi kiedyś lekarz powiedział że co mam się męczyć (miałam opryszczki 2-3 razy do roku, bardzo rozległe na np. brodę, górną wargę z nosem - normalnie kalectwo, nie wychodziłam z domu), dał mi Heviran - nie pamiętam jak długo i w jakiej dawce, ale morał z tego taki że opryszczka przeszła MIGIEM, a teraz pojawia się raz na 1-2 lata i malutka, kropeczka na wardze maksymalnie (którą załatwi zwykły plasterek typu Compeed).
Właśnie Heviran stosowałam. Bardzo polecam tą terapię. Naprawdę są efekty.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Malwiś124 wrote:Kim87 wrote:Dziekuje. Jak juz pisalam nie chcialam robic testu bo sie balam, ale nie wytrzymalam i prosze o to strach ma wielkie oczy..
https://naforum.zapodaj.net/d870a72adab5.jpg.htmlAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć dziewczyny. Jestem EmiKa. Cieszę się że znalazłam tą stronę i to forum. Czytam te wątki i znowu pojawiła się we mnie nadzieja:) Powiedzcie mi może któraś konsultowała taki przypadek ze swoim gin: jestem po @, złapałam wirusa i biorę środki niedozwolone w ciąży. Czy mogę w tym miesiącu starać się o bobasa? Jestem przed owulacją. A może jednak odpuścić dla czystego sumienia..
-
EmiKa wrote:Cześć dziewczyny. Jestem EmiKa. Cieszę się że znalazłam tą stronę i to forum. Czytam te wątki i znowu pojawiła się we mnie nadzieja:) Powiedzcie mi może któraś konsultowała taki przypadek ze swoim gin: jestem po @, złapałam wirusa i biorę środki niedozwolone w ciąży. Czy mogę w tym miesiącu starać się o bobasa? Jestem przed owulacją. A może jednak odpuścić dla czystego sumienia..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:BG super ale kurczę płakałam 3/4 filmu. Nie polecam świeżo po poronieniu
temat ciąża ciąża ciąża usg...
Ps aaaaa dobra wiem - Bridget - no tez ze ja na to wczesniej nie wpadłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 21:16
Kim87, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:BG super ale kurczę płakałam 3/4 filmu. Nie polecam świeżo po poronieniu
temat ciąża ciąża ciąża usg...
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Pączek wrote:Ania - własnie zmieniłam lekarza - cały czas w obrębie Luxmed
Odwołałam dzisiejszą wizytę - zapisałam się na czwartek na 8 rano do jakiegoś speca tzn popatrzyłam na opinie i facet ma strasznie dużo pozytywów więc stwierdziłam że jak już mam iść to do kogoś super a nie na zasadzie iść "bo trzeba"
Pogadam z nim - zobaczymy jak bedzie - dam cynka po wizycie
PS - pierwszy raz ide do faceta
Ja pierwszy raz byłam u faceta jak miałam to dziwne krwawienie i nie było mowy o grymaszeniu czy o "wstydzie", tylko trzeba było się na niego zdecydować. Nawet nie zastanawiałam się jak to będzie, chciałam tylko żeby mnie zbadałAle jakiś rok wcześniej umówiłam się do faceta, po czym całą noc przed wizytą nie mogłam spać i rano odwołałam i umówiłam się do kobiety
Pączek lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Cześć laseczki:)
Bylam u lekarza... Jest echo Dzidziusia, jest serduszko:) mój Dziobek ma 4mm:) takie malutkie a tak cieszy:D
Biedroneczka cudownieTrzymam kciuki za zdrową i spokojną ciążę :*
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość