Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:
Haj Girls
AAAAAAaaa!!!!! Ktoś wyskoczył z monitora i rzucił się na mnie z całowaniem!!!!
Dzień dobryKim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dasz radę
Mi się też wydaje że wtedy byłam taka zestresowana, bo dłuższy czas nie byłam u żadnego gina i denerwowałam się samym faktem że idę, a to że facet, to jeszcze mnie nakręciło. Teraz już jestem taka wprawiona w rozkładaniu nóg przed obcymi że mi to jest wszystko jedno
Ale jeszcze a propos facetów...najgorsze moje doświadczenie miałam z facetem robiącym mi usg piersi (za pierwszym razem), o matko ale się stresowałam, on jeszcze silił się na żarciki, a ja chciałam się zapaść pod ziemię!
Cały czas sobie powtarzam ze faceci sa lepsi
Mysle ze to tak jak z większością rzeczy - najtrudniejszy pierwszy krok - pozniej juz leciAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Coś na rozbudzenie
No WisienkaOhhhh Ahhhhh!!!
Dziękuję za miłe przywitanie -
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Moj wczoraj padł i mowi ze siły nie ma - troche sie zezłościłam
Ale mam nadzieje na dzis
Mój teżW ogóle ostatnio ma taki ciężki okres w pracy, właściwie to już od dłuższego czasu tak jest. Najpierw go chcieli wysłać do Warszawy więc się martwił, a jak powiedział że się nie zgadza, to stwierdzili że biorą gościa z równorzędnego stanowiska, a on przejmie wszystkie jego obowiązki. Już teraz siedzi 7-20 w pracy, a jak zostanie sam to chyba będzie musiał siedzieć przez całą dobę
Do du** Jak wraca to już bardzo często nie ma siły na
I wcale się nie dziwię
-
AniaŁ123 wrote:Mój też
W ogóle ostatnio ma taki ciężki okres w pracy, właściwie to już od dłuższego czasu tak jest. Najpierw go chcieli wysłać do Warszawy więc się martwił, a jak powiedział że się nie zgadza, to stwierdzili że biorą gościa z równorzędnego stanowiska, a on przejmie wszystkie jego obowiązki. Już teraz siedzi 7-20 w pracy, a jak zostanie sam to chyba będzie musiał siedzieć przez całą dobę
Do du** Jak wraca to już bardzo często nie ma siły na
I wcale się nie dziwię
Ja tez mu sie nie dziwie ale czasami doprowadza mnie to do szału - bo tu człowiek chce a tu dupa -
Pączek wrote:Wiem co czujesz - mam podobnie
Ja tez mu sie nie dziwie ale czasami doprowadza mnie to do szału - bo tu człowiek chce a tu dupa
Dzisiaj jeśli chcesz a nie masz pewności czy on też to możesz zadbać o atmosferę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Wiem co czujesz - mam podobnie
Ja tez mu sie nie dziwie ale czasami doprowadza mnie to do szału - bo tu człowiek chce a tu dupa
Dokładnie! Wkurza mnie że praca przeszkadza nam w tak ważnych sprawach -
Cherry_Blossom wrote:Dzisiaj jeśli chcesz a nie masz pewności czy on też to możesz zadbać o atmosferę
Ja wczoraj zadbałam o atmosferę. Zrobiła kolację, zapaliłam świece, podałam do stołu, po czym on wziął talerz i poszedł do komputera, bo czegoś nie zdążył zrobić, a ja oczywiście wielki foch, zgasiłam świeczki, on się zastanowił, zjadł ze mną i poszedł pracować