Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
EmiKa wrote:Hej P. Jak długo się starasz? Ja bym chciała umieć określać czas owulacji. Testy owu robię, ale nigdy nie wyszły mi dwie kreski. Coś jest nie tak albo ze mną, albo z testami
hmmmm a temperaturę mierzysz?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
EmiKa wrote:Hej P. Jak długo się starasz? Ja bym chciała umieć określać czas owulacji. Testy owu robię, ale nigdy nie wyszły mi dwie kreski. Coś jest nie tak albo ze mną, albo z testami
Testy wykonuj o stałej porze, ni z porannego moczu, po minimum 2h nie picia. Może jeszcze to nie czas owu. Masz udostępniony wykres?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Czytelniczka wrote:Cześć dziewczyny
Jestem nowa i dołączam do grona. Pozdrawiam wszystkie, a młodym ciężarówkom gratuluję
Witaj w naszych skromnych progach -
Emika misja miałaś kiedyś monitoring? Moje testy nigdy nie wychodziły, ale okazało się że nie mam owu:-\
-
hej dziewczynki, ja totalny LWD w tym cyklu, czekam juz teraz na @, aby ta franca nie przyszła
Jeśli chodzi o testy, to 2 cykle robiłam owulacyjne i zawsze wydawało mi się że powinnam miec po środku owulkę. Też byłam zszokowana że testy wychodziły negatywne, a w poprzednim cyklu wyszło że owulacje miałam póżną bo dopiero 23-24dc
po prostu wczesniej dałabym sobie głowe uciąć że zawsze miałam po środku, a jednak..
Także moze nie trafiacie z testowaniem w te dni. Ja wczesniej próbowałam testy domowe labolatorium , jednak nie byłam nimi zachwycona. Bardzo chwalę sobie te rossmannowskie Facelle, rewelacja, polecambuziaki kochane i wszystkeigo dobrego
35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, ja totalny LWD w tym cyklu, czekam juz teraz na @, aby ta franca nie przyszła
Jeśli chodzi o testy, to 2 cykle robiłam owulacyjne i zawsze wydawało mi się że powinnam miec po środku owulkę. Też byłam zszokowana że testy wychodziły negatywne, a w poprzednim cyklu wyszło że owulacje miałam póżną bo dopiero 23-24dc
po prostu wczesniej dałabym sobie głowe uciąć że zawsze miałam po środku, a jednak..
Także moze nie trafiacie z testowaniem w te dni. Ja wczesniej próbowałam testy domowe labolatorium , jednak nie byłam nimi zachwycona. Bardzo chwalę sobie te rossmannowskie Facelle, rewelacja, polecambuziaki kochane i wszystkeigo dobrego
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kochane mam pytanie. Wczoraj gin stwierdził że nie widział żadnego krwawienia ani pozostałości po nim. A ja co jakiś czas mam minimalne plamienie i mówiłam o tym. Pojawia się ono głównie przy większym parciu czyli np. przy kopsaniu (przepraszam za dosłowne stwierdzenie). Gin stwierdził że to może być z nadżerka bo takową mam. Miała może któraś z was coś takiego. Stwierdził że na razie nic mi nie da bo nie widzi nieprawidłowości. Pytałam też na tej fioletowe stronie ale chce znać i wasze zdanie
-
Cherry_Blossom wrote:Residua ovi, brunatny kolor, 2 kasetki, rozfragmentowane łożysko
Yyyy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 12:26
-
agape wrote:Właśnie ja w zeszłym cyklu miałam te z facelle rossmanowskie i ładnie pokazały owulację, a te z domowego laboratorium to codziennie taka sama kreska jaśniejsza od testowej.