Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Jak ja jutro z samego rana mam gina a dzis wieczorem jak bedzie ❤️ to co - mam isc z tymi pływakami w srodku ?
Nie chce głupio sie czuć ze on ten teges zagłada a tam chłopakibo cytologia jutro bedzie
Hehe to może się wymyj jakoś? Kurczę nie wiem czy tak możnaalbo dzisiaj ich nie wpuszczaj?
Pączek lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Hehe to może się wymyj jakoś? Kurczę nie wiem czy tak można
albo dzisiaj ich nie wpuszczaj?
Wiec no tak rano prysznic na bank tylko tak zastanawiam sie czy to nie bedzie jakos przeszkadzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 19:27
-
Pączek wrote:Jak ich dzis nie wpuszczę to pozniej bedzie dupa bo moj wyjeżdża
Wiec no tak rano prysznic na bank tylko tak zastanawiam sie czy to nie bedzie jakos przeszkadzać
Kurczaki nie mam pojęcia. Raczej nie. No przecież wiadomo, że się starasz. No i jak będą badać to raczej rozróżnia pływaków
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ines:
Przygodę z mierzeniem temperatury zaczęłam od tego miesiąca. Dlaczego nie robiłam tego do tej pory? Bo wydawało mi się że zajście w ciążę jest łatwiejsze. Gdy rozpoczęłam poszukiwania w internecie znalazłam tą stronę i to tutaj przeczytałam o mierzeniu temperatury.
Tuliska:
Używam testów Ovulation (LH) Test Strip
Cherry_Blossom:
Podoba mi się twoje motto:) Dobrze, że już Ci lepiej – przytulam Cię.
Co do pytania: Może rzeczywiście problem jest z piciem. Testy robię wieczór, staram się wtedy 2 h nie pić, ale myślę że nie ma jednak tych dwóch godzin. Nie wiedziałam, że trzeba je robić o stałej porze. Sukcesem była jedna ciemna, druga jasna kreska na teście. Zinterpretowałam rzecz jasna:) na korzyść dla siebie:) Nawet okres spóźnił się 4 dni. Byłam taka szczęśliwa (całe cztery dni) aż do piątego poranka. Wykresu jeszcze nie mam udostępnionego bo dopiero od tego m-ca mierzę temperaturę. Dziewczyny jak dużo testów ovu robicie w miesiącu?
AniaŁ123:
Nie miałam monitoringu. Jak nie masz owu? To co to oznacza? Jak wtedy się starasz? Sorry może głupie pytania ale jestem tu świeżynką. (cs to cykl starań? Dobrze rozszyfrowałam?)
Pączek:
Przytaczam cyt. „Pacjentka powinna powstrzymać się od stosunków płciowych co najmniej 24 godziny przed badaniem.” Myślę, że będziesz mieć na badaniu większy komfort również psychiczny stosując wstrzemięźliwośćWiem, że nie taką odpowiedź chciałaś usłyszeć...
Co to są wyniki bety?
-
Pączek wrote:Jak ja jutro z samego rana mam gina a dzis wieczorem jak bedzie ❤️ to co - mam isc z tymi pływakami w srodku ?
Nie chce głupio sie czuć ze on ten teges zagłada a tam chłopakibo cytologia jutro bedzie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kimi mam do Ciebie trochę intymne pytanko.
parę dni temu pisałam, że choć mam dni nie płodne to mam uczucie ciągłego mokra,,tam" i powiedziałas, że też tak masz więc proszę powiec czy przez to nie Piecze cie tam nic? Ja to uczucie mam od paru dni i muszę zmieniać kilkakrotnie wkładkę higieniczną i zaczynam odczuwać lekki dyskomfort (coś jak lekkie pieczenie/odparzenie)
Ale żadnego podejrzanego śluzu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 20:06
-
EmiKa wrote:Hej P. Jak długo się starasz? Ja bym chciała umieć określać czas owulacji. Testy owu robię, ale nigdy nie wyszły mi dwie kreski. Coś jest nie tak albo ze mną, albo z testami
Mam nadzieję, że testy może mi jeszcze doprecyzują...
Cherry - testy nie z porannego moczu? Czyli na odwrót niż z ciążowymi?
W tym miesiącu dni płodne wypadają, jak będziemy z Mężem na mini-urlopie w SPA w górach, liczę, że się zrelaksujemy i tym razem się uda...