Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:A ja dziś zrobiłam Skalpel Chodakowskiej - wracam do formy po kontuzji a potem ciąży, czyli długiej przerwie
Witam się z wami dziewczynki wtorkowo ;)muszę wam powiedzieć że w tym cyklu luzuje ,, od dziś zaczęłam nie mierzyć temperatury , bardzo mnie kusiło ale nie dałam się hehe.. bo w tamtym cyklu za bardzo się nakręciłam ..więc stwierdziłam że w tym stanowczo staram się wyluzować
Szaron, Pączek, magnolia82222 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Witam się z wami dziewczynki wtorkowo ;)muszę wam powiedzieć że w tym cyklu luzuje ,, od dziś zaczęłam nie mierzyć temperatury , bardzo mnie kusiło ale nie dałam się hehe.. bo w tamtym cyklu za bardzo się nakręciłam ..więc stwierdziłam że w tym stanowczo staram się wyluzować
nie warto się spinac, chociaż wiem że ciężko tego nie robić...
czarnulka24, Szaron, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Residua ovi, brunatny kolor, 2 kasetki, rozfragmentowane łożysko
Yyyy?
Czyli najprawdopodobniej coś nie zadziałało ale nie była to taka wada która wyszła by w badaniach na tym etapie ciąży. Ja to tak interpretujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 14:31
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:Witam się z wami dziewczynki wtorkowo ;)muszę wam powiedzieć że w tym cyklu luzuje ,, od dziś zaczęłam nie mierzyć temperatury , bardzo mnie kusiło ale nie dałam się hehe.. bo w tamtym cyklu za bardzo się nakręciłam ..więc stwierdziłam że w tym stanowczo staram się wyluzować
Czarnulka Ty Zakręcona Laseczko, dzisiaj mamy środę
Luzuj, bo szkoda życia na spinyczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
ewa231 wrote:Mi to zdecydowanie pomogło odlozylam wszystko... Nawet serduszkowania za dużo nie było... A jakie zdziwienie kiedy na teście wyszly dwie kreski
nie warto się spinac, chociaż wiem że ciężko tego nie robić...
bo w poprzednim cyklu jak tylko ujrzałam że test owu pozytywny to od razu zaciągłam swojego do łóżka heh rozmawiałam z mężem i uzgodniliśmy że jak do świąt nic nie będzie to idę do lekarza
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cherry_Blossom wrote:Residua ovi, brunatny kolor, 2 kasetki, rozfragmentowane łożysko
Yyyy?
Przykro mi Kochana! Nie wiem co to znaczy, ale wiadomość naprawdę nieprzyjemna :'(
-
AniaŁ123 wrote:Czarnulka Ty Zakręcona Laseczko, dzisiaj mamy środę
Luzuj, bo szkoda życia na spiny
o kurczę środa ? jupii to jeden dzień jestem do przodu hehe ale się zbłaźniłam hehe tym wtorkiem no luzuje luzuję nawet od dziś nie mierzę tempchoć okropnie kusiło
i postanowiłam nie mierzyć
LWD hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 14:39
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dziewczyny pytanko mam. Zaparcia mnie męczą okropne... Powiedzcie mi czy preparat Colon C w ciazy moge brac?? Domowe sposoby nie pomagaja no i lekarz stwierdzil ze to moge, ale jakos tak pewna nie jestem
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny pytanko mam. Zaparcia mnie męczą okropne... Powiedzcie mi czy preparat Colon C w ciazy moge brac?? Domowe sposoby nie pomagaja no i lekarz stwierdzil ze to moge, ale jakos tak pewna nie jestem
Wydaje mi się, że tak, bo to naturalne. Jak nie spróbuj suszonych śliwek. Woda z miodem imbirem i cytryna z rana na czczo. Otręby z jogurtem jedz. Owsianki. Chilli, curry, kurkuma.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny pytanko mam. Zaparcia mnie męczą okropne... Powiedzcie mi czy preparat Colon C w ciazy moge brac?? Domowe sposoby nie pomagaja no i lekarz stwierdzil ze to moge, ale jakos tak pewna nie jestem
możeszto nasiona babki płesznik, możesz kupić w zielarskim i wyjdzie Ci znacznie taniej
co istotne - jak stosujesz colon C musisz pić min. 3 litry wody... inaczej będziesz mieć jeszcze większy kłopot
może lepiej skusić się na kiszone produkty - ogórki, kapustadobrze działają na jelitka
-
LILITH.P wrote:możesz
to nasiona babki płesznik, możesz kupić w zielarskim i wyjdzie Ci znacznie taniej
co istotne - jak stosujesz colon C musisz pić min. 3 litry wody... inaczej będziesz mieć jeszcze większy kłopot
może lepiej skusić się na kiszone produkty - ogórki, kapustadobrze działają na jelitka
O to też super
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
jak byś chciała to jest specjalny preparat dla kobiet w ciąży : moja gin go poleca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49b610e7cc1e.png19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity