Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Wiem co czujesz - mam podobnie
Ja tez mu sie nie dziwie ale czasami doprowadza mnie to do szału - bo tu człowiek chce a tu dupauroki posiadania męża kierowcy
Co do ginekologow to powiem wam ze zanim zaczęliśmy starania to dluuuuugo u gina nie byłam a potem dosłownie miesiąc zbieralam się w sobie żeby zadzwonića jak przyszedł czas wizyty to trzesawki dostałam hehe
A teraz???? Pffffff.... traktuje jak sport narodowy hehehe
-
Tuliska wrote:A co ja mam począć jak mi się chce a nie mam z kim???! Hmmm? Hehe
uroki posiadania męża kierowcy
Co do ginekologow to powiem wam ze zanim zaczęliśmy starania to dluuuuugo u gina nie byłam a potem dosłownie miesiąc zbieralam się w sobie żeby zadzwonića jak przyszedł czas wizyty to trzesawki dostałam hehe
To co do męża łącze się w bólumój kierowca nie jest tylko biurkowcem
ale pracoholizm ma wszyty pod skóre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 08:40
-
Tuliska wrote:A co ja mam począć jak mi się chce a nie mam z kim???! Hmmm? Hehe
uroki posiadania męża kierowcy
Jesteśmy wytrenowane że hejTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Ja wczoraj zadbałam o atmosferę. Zrobiła kolację, zapaliłam świece, podałam do stołu, po czym on wziął talerz i poszedł do komputera, bo czegoś nie zdążył zrobić, a ja oczywiście wielki foch, zgasiłam świeczki, on się zastanowił, zjadł ze mną i poszedł pracować
To chodź mu za karę w pończochach po domu
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:To chodź mu za karę w pończochach po domu
HahahaTo mogłoby zaboleć
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane:) ja spalam bez zarzutow z przerwa na siusiu o 6:) tylko ze ja teraz tylko bym spala:) jak spie to mnie nie mdli;)
Evelin lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Kochane:) ja spalam bez zarzutow z przerwa na siusiu o 6:) tylko ze ja teraz tylko bym spala:) jak spie to mnie nie mdli;)
o to to, leżenie najlepsze
cześć dziewczynyco słychać?
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czeeść!
Wczoraj miałam jakiś zalatany dzień, wieczorem po prostu padłam na kanapę i nie miałam siły odpalić kompa. @ tak na mnie działa - żyć się nie chce, tylko spać... Współczuję Wam problemów ze spaniem, ja mam zupełnie odwrotnie - żadna noc nie jest wystarczająco długa.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanymi trzymam kciuki!
Wczoraj doszła do mnie paczka z testami owu - będę próbować ze "wspomaganiem", choć nie mam problemów z określaniem czasu owulacji... Jakieś wskazówki? Pierwszy raz będę testować owu.