Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Bejbe priv
Kim87 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
AniaŁ123 wrote:Ja pierwszy raz byłam u faceta jak miałam to dziwne krwawienie i nie było mowy o grymaszeniu czy o "wstydzie", tylko trzeba było się na niego zdecydować. Nawet nie zastanawiałam się jak to będzie, chciałam tylko żeby mnie zbadał
Ale jakiś rok wcześniej umówiłam się do faceta, po czym całą noc przed wizytą nie mogłam spać i rano odwołałam i umówiłam się do kobiety
Zawsze tak jest - no ale chyba czas sie przełamać i isc do faceta - no na super babkę trzeba czekać a mi szkoda czasu a ten z opinii wydaje sie spoko -
Malwis dopiero zauważyłam! Super
Jakby ktoś nie zauważył u Malwis to wklejam test
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2af5d56f126a.jpg
GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 23:18
Evelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączek wrote:Hahaha - ze mna pewnie bedzie podobie - nie bede spac w środę a w czwartek rano bedzie panika ze facet
Zawsze tak jest - no ale chyba czas sie przełamać i isc do faceta - no na super babkę trzeba czekać a mi szkoda czasu a ten z opinii wydaje sie spoko
Nie ma sie czego wstydzic.ja bylam u gina w czwartym dniu okresu. Chcial sprawdzic czy mam torbiel na jajniku dalej. Miałam troche stresu ale to lekarz i niejedno widzial. Wole faceta od kobiety. Badaly mnie dwie i obie bardzo niedelikatne u mezczyzn nic nie czulam ale bez stresu jest u kobiety. Ja akurat trafilam na taka co mi nic nie tlumaczyla dlatego zmieniłam na faceta.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Byłam wczoraj u gina, jest pęcherzyk, 3mm szczęścia
Okazało się tylko, że mam macice dwurożną czego nikt wcześniej nie zauważył.
Kolejna wizyta, mam nadzieję, że z serduszkiem 31.10.
I ja też potwierdzam, faceci - ginekolodzy są lepsi
Caro gratulacjeTrzymam kciuki żeby cała ciąża była spokojna i "książkowa"
P.S. Wczoraj mnie wyrzuciło z forum i nie mogłam się z powrotem zalogować.Evelin lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hahaha - ze mna pewnie bedzie podobie - nie bede spac w środę a w czwartek rano bedzie panika ze facet
Zawsze tak jest - no ale chyba czas sie przełamać i isc do faceta - no na super babkę trzeba czekać a mi szkoda czasu a ten z opinii wydaje sie spoko
Dasz radę
Mi się też wydaje że wtedy byłam taka zestresowana, bo dłuższy czas nie byłam u żadnego gina i denerwowałam się samym faktem że idę, a to że facet, to jeszcze mnie nakręciło. Teraz już jestem taka wprawiona w rozkładaniu nóg przed obcymi że mi to jest wszystko jedno
Ale jeszcze a propos facetów...najgorsze moje doświadczenie miałam z facetem robiącym mi usg piersi (za pierwszym razem), o matko ale się stresowałam, on jeszcze silił się na żarciki, a ja chciałam się zapaść pod ziemię! -
Cherry_Blossom wrote:Malwis dopiero zauważyłam! Super
Jakby ktoś nie zauważył u Malwis to wklejam test
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2af5d56f126a.jpg
Gratuluję
No właśnie umknęło mi, nawet szukałam i nie znalazłam
GRATULACJE MALWIS!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 07:30
Evelin lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Ja podczas i po porodzie pozbylam się już każdego wstydu
Wszystkie mamuśki tak mówiąCherry_Blossom, Evelin lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Nie wiem jak wy ale ja znowu miałam problem ze snem
Czuje sie jak przetrącona
Ja też! Wierciłam się pół nocy, to mi było gorąco, to mi było zimno, czułam jakby mnie zbierała choroba, ale rano czuję się ok. Kolejna ciężka noc -
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Nie wiem jak wy ale ja znowu miałam problem ze snem
Czuje sie jak przetrącona
Coś na rozbudzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 07:36
Zołza:), Evelin lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)