Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:Odgapiłam od innych dziewczyn, które gdzieś tam się wypowiadały i kupiłam w tubie plus małą strzykawkę
aplikuje dwojako
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ja zawsze myslalam ze przy cyklach 31 dniowych owulka wypada miedzy 15-19 dc a w tym miesiacu pokazalo mi na tescie owulacyjnym 11,12,13 dc:/Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Cherry_Blossom wrote:Temperatura, obserwacja śluzu, testy owulacyjneNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Dziekuje:) To moze powiem cos o sobie.Mam na imie Karolina,od ponad roku staramy sie z męzem o dzidzie i jak co miesiac jest rozczarowanie na tescie:/ Oboje robilismy badania i jest wszystko dobrze,ale ja i tak co miesiac latam do gin bo mysle ze to z mojej winy,juz sama niewiem co robic moze to jakas blokada,ale jak tu sie odblokowac i nie myslec o powiekszeniu rodziny jak bardzo sie tego pragnie:/
Moja recepta to sex między 10 a 20 dc co dwa dni nogi po sexie do góry i tak lez. Kilku dzieczynom udało się tak zajśćines., Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam się wieczornie po 10 km. Fajnie się mi dzisiaj bieglo;-)
Witam nowe babeczki fajnie ze jest nas coraz więcejPączek, AniaŁ123, Bella_Bella, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana musisz psychicznie odpuścić bo straszysz jajo. Ono myśli sobie ze matka wariatka i lata ciągle do lekarza;-) poważnie to tak blokada psychiczną jest numerem jeden na tym forum. Wiem też po sobie póki nie odpuscisz to nie zajdziesz.
Moja recepta to sex między 10 a 20 dc co dwa dni nogi po sexie do góry i tak lez. Kilku dzieczynom udało się tak zajśćNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Po obserwacji sluzu i bolu jajnikow moja owulka wystepowala 19dc a przy testach owulacyjnych 11,12,13 dc,temperatury nie mierze bo wstaje o róznych porach:/Więc juz niewiem kiedy tak naprawde mam to owulacje.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:To u ciebie zasada sex od 10 do 20dc co dwa dni powinno zdać egzamin
Kim87 lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Kim87 wrote:Witam się wieczornie po 10 km. Fajnie się mi dzisiaj bieglo;-)
Witam nowe babeczki fajnie ze jest nas coraz więcejZaczynałam kilka razy przygodę z bieganiem, ale mój słomiany zapał bardzo szybko się wypalał
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Karolciaaa26 wrote:Jesli ten cykl pojdzie na straty i @ przyjdzie to zaczne przytulanka od 10do 20dc ale testy owulacyjne tez bede uzywac dodatkowoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Biegasz takie dystanse? Podziwam i zazdroszczę
Zaczynałam kilka razy przygodę z bieganiem, ale mój słomiany zapał bardzo szybko się wypalał
pola89, Pączek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Aałł - to kiepsko
Znajdziesz znajdziesz samochod - tylko na spokojnie szukaj
ZnalazłamI dojechałam do domu, ale z powrotem też stałam w takich korkach, ale już na luzie.
A więc, moja nowa pani endokrynolog, która jest bardzo miła i wydaje mi się że się zna na rzeczy, kazała mi zmniejszyć dawkę do Euthyrox 75 i za trzy tygodnie przyjść do niej z kolejnymi wynikami. Oczywiście kazała się wciskać między pacjentów, bo miejsc nie ma na następne 2 miesiące.
Zapytałam się jej o dietę bezglutenową przy hashi, a ona na to, że na dzień dzisiejszy nie ma potwierdzonych badań na ten temat, aby taka dieta sprzyjała, lub pomagała przy chorobach antyimmunologicznych. Te wyniki, na których opierają się internety i wszystkie dietetyczki blogerki i nie tylko, które ktoś wykonał kilka lat temu i od tego czasu intrnet rozhulał, jak się później okazało zawierało błędy (coś jak w przypadku żelaza w szpinaku), podobno wyszła taka informacja, że te wyniki były błędne, ale jakoś się rozpłynęła bez echa. Oczywiście jeśli ktoś chce być i na niej się dobrze czuje, to jak najbardziej, bo to jest zdrowa dieta dla wszystkich, ale nie ma takich zaleceń pod kontem naszej cudownej choroby
Lalalala
I mnie to cieszy bardzo, bo ja lubię pączki i inne glutenowe cudeńka
pola89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki a jak to jest z tym monitoringiem bo moja gin ani razu mi tego nie zaproponowala a chodze do tej samej juz tyle lat?Najgorsze jest to ze jak bylam u niej miesiac temu i jak zwykle mowila ze badania mam dobre to czemu chciala wysłac mnie do kliniki dla par ktore nie mogo miec dzieci?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Kimi gratuluję wyniku
You are the champion
Witam nowe koleżanki na forumKim87 lubi tę wiadomość
-
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki a jak to jest z tym monitoringiem bo moja gin ani razu mi tego nie zaproponowala a chodze do tej samej juz tyle lat?Najgorsze jest to ze jak bylam u niej miesiac temu i jak zwykle mowila ze badania mam dobre to czemu chciala wysłac mnie do kliniki dla par ktore nie mogo miec dzieci?
Karolcia powiedz nam tutaj jakie badania robiłaś, bo może coś podpowiemy. Lekarz, lekarzowi nie równy, niektórzy nie wiedzą jak podejść do tematu. Ja chodziłam ponad pół roku do jednej babki, która nie miała na mnie żadnego pomysłu tylko mnie tak zbywała z miesiąca na miesiąc. Teraz zmieniłam i na dzień dobry dostałam całą litanię badań do wykonania. -
Karolciaaa26 wrote:Dziewczynki a jak to jest z tym monitoringiem bo moja gin ani razu mi tego nie zaproponowala a chodze do tej samej juz tyle lat?Najgorsze jest to ze jak bylam u niej miesiac temu i jak zwykle mowila ze badania mam dobre to czemu chciala wysłac mnie do kliniki dla par ktore nie mogo miec dzieci?
Karolciaaa26 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy