Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Jeszcze czekam. Kurcze pędziłam tu na zbity pysk..przez dzikie korki zostawiłam samochód gdzieś po drodze, wrzuciłam jakiś pieniążek do parkomatu i popędziłam na tramwaj, najgorsze jest to że jestem taka słaba. A okazało się że u lekarza obsówa i nadal czekam. Boję się teraz że za mało wrzuciłam kasy za parkowanie i dostanę mandat. W ogóle boję się że nie trafię tam po ciemku:
Znajdziesz znajdziesz samochod - tylko na spokojnie szukaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:56
-
Dziekuje:) To moze powiem cos o sobie.Mam na imie Karolina,od ponad roku staramy sie z męzem o dzidzie i jak co miesiac jest rozczarowanie na tescie:/ Oboje robilismy badania i jest wszystko dobrze,ale ja i tak co miesiac latam do gin bo mysle ze to z mojej winy,juz sama niewiem co robic moze to jakas blokada,ale jak tu sie odblokowac i nie myslec o powiekszeniu rodziny jak bardzo sie tego pragnie:/
sandrula lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Dziekuje:) To moze powiem cos o sobie.Mam na imie Karolina,od ponad roku staramy sie z męzem o dzidzie i jak co miesiac jest rozczarowanie na tescie:/ Oboje robilismy badania i jest wszystko dobrze,ale ja i tak co miesiac latam do gin bo mysle ze to z mojej winy,juz sama niewiem co robic moze to jakas blokada,ale jak tu sie odblokowac i nie myslec o powiekszeniu rodziny jak bardzo sie tego pragnie:/Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Wiem coś o tym... U nas właściwie sytuacja bardzo podobna, tylko czas starań o 2 miesiące krótszyNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ja mam mega wzdęcie i lekkie bóle miesiączkowe. Zauważyłam że takie miewam po owulacji. Dlaczego nie wiem. Jedyne co mam teraz a czego nie miałam wcześniej to dużo białego gęstego śłuzu w ciagu dnia. Ale biorę duphaston więc pewnie od tego... Nie chcę się łudzić...4cs, kolejna nadzieja...
-
Karolciaaa26 wrote:Dziekuje:) To moze powiem cos o sobie.Mam na imie Karolina,od ponad roku staramy sie z męzem o dzidzie i jak co miesiac jest rozczarowanie na tescie:/ Oboje robilismy badania i jest wszystko dobrze,ale ja i tak co miesiac latam do gin bo mysle ze to z mojej winy,juz sama niewiem co robic moze to jakas blokada,ale jak tu sie odblokowac i nie myslec o powiekszeniu rodziny jak bardzo sie tego pragnie:/
Witaj z nami
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Karolciaaa26 wrote:Wyczytalam na forach o inofemie,on jest dla kobiet z pcos ktore nie majo owulacji i duzo kobietom pomógł,dlatego zapytalam mojej gin o tych witamich i powiedziala ze mogo go stosowac takze kobiety bez pcos,wiec stosuje go juz 3-ci miesiąc.A ty bierzesz jakies witaminki?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Tylko kwas foliowy i w tym miesiącu w 2 fazie cyklu luteinę, ale to bardziej na bolące miesiączki. No i w tym cyklu próbowaliśmy żel conceive plus (ma ułatwiać zajście w ciążę)Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
hej dziewczyny. Piszę tutaj ponieważ w innym wątku nie dostałam żadnej odpowiedzi, mam nadzieję że mi pomożecie. Staramy się z mężem od ponad roku u pierwsze dzieciątko. kilka dni temu mąż odebrał wyniki rozszerzonego badania nasienia . Badanie wykazało 4% prawidłowych plemników , a także 2,1 mln leukocytów oraz komórek nabłonkowych (1 w p.w) ejakulacie. Chciałam się zorientować , czy to może być problemem w naszych staraniach .
-
Karolciaaa26 wrote:A w czym pomaga ten żel?Moze i ja sprubuje jesli ten cykl pojdzie na marne:(
jedyny minus, to cena, ale do przebrnięcia
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:Dokładnie Ci nie powiem, ale na pewno wprowadza sprzyjające środowisko dla plemników, szczególnie w przypadku kobiet, które mają mało śluzu płodnego. Stwierdziłam, że wypróbuję, bo już raczej nie zaszkodzi
jedyny minus, to cena, ale do przebrnięcia
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Gosia2708 wrote:hej dziewczyny. Piszę tutaj ponieważ w innym wątku nie dostałam żadnej odpowiedzi, mam nadzieję że mi pomożecie. Staramy się z mężem od ponad roku u pierwsze dzieciątko. kilka dni temu mąż odebrał wyniki rozszerzonego badania nasienia . Badanie wykazało 4% prawidłowych plemników , a także 2,1 mln leukocytów oraz komórek nabłonkowych (1 w p.w) ejakulacie. Chciałam się zorientować , czy to może być problemem w naszych staraniach .
na pewno coś znajdziesz
30 lat
Karolciaaa26 wrote:Wlasnie se poczytałam o tym żelu:) stosujesz ten w tubce czy aplikator?Chyba łapiemy sie wszystkiego co sie da
aplikuje dwojako
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy