Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ode dzisiaj 10 km walnąć na rozładowanie napięcia
Ja też chcę"GUPIA" choroba
Siedzę i piję kakao z miodem...ahh ta dietaKim87 lubi tę wiadomość
-
ines. wrote:spoko spoko, nie wiem czy pamiętasz ale ja sie kazałam Kim z testowania wykreslić bo, że nie ma sensu właśnie z tego samego powodu
sprawdziłam wykres i 2 dni miałam to plamienie i na następny dzień wyszedł pozytyw - 10 dpo Pink testem 10tka
nie nakręcaj się oczywiście ale też cyklu nie skreślaj może akurat się udało35 lat, 2 ciąża -
Pączek a Ciebie już nie wierci?
Przeszło? Ja się muszę zacząć zbierać do endo, ale nie mam siły
M. rano mi obiecał że się wyrwie na chwilę i przywiezie mi auto, ale czy tak będzie?
Wyczytałam też że ta endo jest też internistą, ale w luxmedzie przyjmuje tylko jako endo. Zastanawia mnie czy mogłaby mi wypisać L4 na to moje przeziębienie. To zależy od ich procedur. Ktoś coś wie? -
jak Wy laski pedzicie. Poszlam tylko ziemniaki obrać a juz dwie strony:) Ines mi tez tu dobrze, jakos tak się zzylam:)
ines., Kim87 lubią tę wiadomość
magnolia82222 wrote:no zobaczymy, do piątku poczekam
Magnolia trzymam kciuki!!! Ale pamiętaj, co ma być to będzie -
Cherry_Blossom wrote:Justys tule mocno;*
Likitek
Kimi u mnie też nigdy z grubej rury tylko zaczyna sie plamieniem
A ja nawoluje: okreeeeeessssss dajcie mi okreeeesssss
Chociaż kurczaki dostałam teraz joba na 1 stycznia i ciąża by mi go wykluczala... no ale nie sadze, ze do tego czasu zajde
Wisieńko ja dzięki temu, że dostałam pracę i przestałam tak obsesyjnie myśleć o bobo zaszłam!! więc kto wie... :p
A tak pro po to witam wszystkichcały czas Was tu podczytuje, to już uzależnienie
muszę być na bieżąco ;p
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
AniaŁ123 wrote:Pączek a Ciebie już nie wierci?
Przeszło? Ja się muszę zacząć zbierać do endo, ale nie mam siły
M. rano mi obiecał że się wyrwie na chwilę i przywiezie mi auto, ale czy tak będzie?
Wyczytałam też że ta endo jest też internistą, ale w luxmedzie przyjmuje tylko jako endo. Zastanawia mnie czy mogłaby mi wypisać L4 na to moje przeziębienie. To zależy od ich procedur. Ktoś coś wie?
Zobaczymy co bedzie rano
Ale brzuch mi troche wywaliło
A co do procedur to niestety nie wiem jak maja -
kochane a jak to jest np z testowaniem u was ? np jak 3 cykle pod były takie same czyli załóżmy że np @ przyszła w 12 dniu fazy lutealnej ale ostatni cykl był np w 15 dniu fazy to lepiej np poczekać do 15 dnia czy np w 12 dniu można zrobić test i byłby już wiarygodny?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
AniaŁ123 wrote:Ja też chcę
"GUPIA" choroba
Siedzę i piję kakao z miodem...ahh ta dietaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:kochane a jak to jest np z testowaniem u was ? np jak 3 cykle pod były takie same czyli załóżmy że np @ przyszła w 12 dniu fazy lutealnej ale ostatni cykl był np w 15 dniu fazy to lepiej np poczekać do 15 dnia czy np w 12 dniu można zrobić test i byłby już wiarygodny?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, ja dziś znowu takie małe plamieniem, to znaczy taki jakby brudny śluz. Zaczęło mnie dzisiaj mdlić i mam zawroty głowy, nie wiem czy to ze stresu czy @ sie zbliża wielkimi krokami. Mam pytanko, bo w pierwszej ciąży nie miałam po prostu okresu i nie wiem, czy zatestować jutro z rana i sprawdzic czy nie jestem w ciązy? czy jak ma się plamienie powiedzmy niby w ciązy to test już byłby pozytywny?
Ja miałam plamienia i myślałam że @ przyjdzie, jednak temperatura wzrosła, plamienia nadal były ale test zrobiłam (też miałam wątpliwości czy robić), wynik mimo plamienia pozytywny. -
Mania84 wrote:Dziewczyny testy ciążowe ponilu dniach wykrywają ciążę zrobiłam po 10 dniach no i jedna kreska- niestety
Zrob nie wcześniej niż w dniu spodziewanej @ wcześniej to krew możesz ewentualnie zrobić.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja w cyklu gdy zaszłam miałam kompletnie wywalone. Ba zrobiłam test i był biały i nawet mnie nie ruszyło. Pomyślałam sobie ok nie teraz to następnym razem. ;)a tu taki prezent byl
Kiedy był biały a kiedysię kreska pojawiła?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)