Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
udanego długiego weekenduja pakowanko do Bydzi
wczoraj skusiliśmy się na komedię (delikatną komedię)... "histeria. romantyczna historia wibratora"polecam
można obejrzeć na cdaEvelin lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kobietki
W końcu udało mi się Was nadrobić, od wczoraj próbowałam
Czarnulka gratuluję ;*
Zołzita wracaj do nas szybko
Evelin kochana co u Ciebie? Gratuluje małego sisiorka :* Będzie przystojniaczek
Liliś jak grochu? Wszystko dobrze? Jak się czujesz? Całuje brzuszek :*
Biedroneczka groszek
Kimiś
Wisienka
Parsleyek
Aniał
Pączek
Tulisia
Pozdrawiam cieplutkoJeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ale pisze na szybko bo wyjeżdżam na weekend do rodziców. Będę Was nadrabiać we wtorek po południu, na pewno trochę mi to zajmie znając Was
Ale za to Was kocham
Życzę spokojnego weekendu
p.s
Gdzie MMadziula? marciaa? Bierka? dawno jej nie było... Ciekawa czy nas czasem czyta i co u niej. Szatynka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 10:25
Pączek, Evelin, czarnulka24, Kim87, AniaŁ123, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry Kobietki
Czarnulka gratuluję ;*
Biedroneczka groszek
Kimiś
Wisienka
Parsleyek
Aniał
Pączek
Tulisia
Pozdrawiam cieplutkoJeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ale pisze na szybko bo wyjeżdżam na weekend do rodziców. Będę Was nadrabiać we wtorek po południu, na pewno trochę mi to zajmie znając Was
Ale za to Was kocham
p.s
Gdzie MMadziula? marciaa? Bierka? dawno jej nie było... Ciekawa czy nas czasem czyta i co u niej. Szatynka?
Hey kochanie !!!!
Jak dobrze Cie widziec :*
Wróć
A co tam wg u Ciebie?
Ja sama zastanawiam sie gdzie dziewczyny, jakis czas mnie nie bylo..
Caluje i ściskam! :*
TesknilamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 10:33
-
Dziękuję wszytkim dziewczyna za miłe słowa ☺ miłej soboty życzę
Evelin, Pączek lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry Kobietki
Czarnulka gratuluję ;*
Biedroneczka groszek
Kimiś
Wisienka
Parsleyek
Aniał
Pączek
Tulisia
Ale za to Was kocham
p.s
Gdzie MMadziula? marciaa? Bierka? dawno jej nie było... Ciekawa czy nas czasem czyta i co u niej. Szatynka?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:Dziękuję wszytkim dziewczyna za miłe słowa ☺ miłej soboty życzę
Gratuluję Czarnulkouważaj na siebie. Nie przemeczaj się w pracy.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cherry_Blossom wrote:Duży krok. Bardzo dobrze, że postanowiliscie zasięgnąć pomocy. Trzymam kciuki!
wizytę mamy umówioną dopiero na prawie połowę stycznia 2017
dostałam już ankiety do wypełnienia muszę zgromadzić całą dotychczasową dokumentację medyczną
ehh tak bardzo bym chciała zajść i utrzymać ciąże naturalnie żeby tam nie musieć iść ale cóż jeśli się nie udaje z pomocą lekarzy w prywatnych gabinetach trzeba już sięgnąć po specjalne środki.
Nigdy nie przypuszczałam że nas dotknie takie zmartwienieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 12:54
-
Cześć kochane :*
Ja dziś cały dzień w piżamie i pozycji horyzontalnej. Po imprezie hallowenowej została u mnie przyjaciółka mieszkająca w Austrii. Chociaż na chwilę przestałam myśleć i kombinować.
Niestety temperatura mocno spadła, a sikaniec dzisiaj negatywny, czekam ma @ .
Mój pojechał do mcdonalds żeby poprawić mi humor... Strasznie mi smutno.
Wydaje mi się, że moje pęcherzyki nie pękają. -
Oj jaka tutaj cisza
Ja zaliczyłam dzisiaj udane zakupyKupiliśmy nareszcie kinkiet nad lustro do łazienki
Do tej pory mieliśmy problem, bo potrzebowaliśmy taki o długości 90 cm, a nigdzie nie mogliśmy dostać, a dzisiaj się udało i to jeszcze w promocji 900 zł na 700 zł
Dodatkowo kupiliśmy płytki do kuchni nad blat. Myśleliśmy o lacobelu, ale jednak wybraliśmy takie duże płyty 60x120 cm więc będą pasować do nowoczesnego wnętrza, a podobno lacobel można łatwo uszkodzić.
Trochę kasy poszło, ale myślę że warto, bo rzeczy ładne
Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Cześć kochane :*
Ja dziś cały dzień w piżamie i pozycji horyzontalnej. Po imprezie hallowenowej została u mnie przyjaciółka mieszkająca w Austrii. Chociaż na chwilę przestałam myśleć i kombinować.
Wydaje mi się, że moje pęcherzyki nie pękają.
Dzezabella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ponieważ Flaming vel Śmietana nie ujawniła to pozwolę sobie pokazać co napisała na fioletowej
bita_smietana wrote:hej dziewczyny
Evelin - gratuluje synka
Te co w tym roku rodza - tule mocno i wiem, ze macie teraz ciezko - kopanie w pecherz, brak idealnej pozycji ale dzidziu wam wynagrodzijuz za chwile
bylam na prenatalnych, przedstawiam moje dzidziubede robic nifty bo nt w normie ale powyzej 2 - a ja jestem panikara do kwadratu....lekarz mowil, ze w normie, ze jest ladnie ale ja to ja
reszta cacy, wszystko na swoim miejscu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e4d191cc083.jpgAniaŁ123, emidomi, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzezabella wrote:Cześć kochane :*
Wydaje mi się, że moje pęcherzyki nie pękają.
Mi nie pękająWarto to zdiagnozować, jeżeli masz pocieszenie. Zrób sobie progesteron 21dc. Mi wyszedł niepodważalnie denny wynik
Ale na razie mam nadzieję że coś się da z tym zrobić.
Jedyne pocieszenie to takie, że znam przyczynę niepowodzeń, ale znowu nie znam przyczyny niepękania -
AniaŁ123 wrote:Mi nie pękają
Warto to zdiagnozować, jeżeli masz pocieszenie. Zrób sobie progesteron 21dc. Mi wyszedł niepodważalnie denny wynik
Ale na razie mam nadzieję że coś się da z tym zrobić.
Jedyne pocieszenie to takie, że znam przyczynę niepowodzeń, ale znowu nie znam przyczyny niepękania -
Sprawdzalyscie prolaktyne? Jeśli jest za wysoka to powoduje wchłanianie pęcherzyków i dlatego nie pękają.
U mnie prolaktyna jest bardzo wysoka po obciążeniu, wg monitoringu pecherzyk się wchłonął a w 21 dc progesteron 25,05 ng/ml. Także nie wiadomo o co chodzi((
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne