Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Kochana ostatnio robiłam proga w bodajże 18dc, wynik był tragiczny- 0,81.
Ja wczoraj w 21dc chyba 1,32:-/ -
Hej laseczki :-*
Bella_Bella kochana całym serduchem jestem z Wami , tylko ostatnio coś sobie słabiej radze z tym wszystkim .
Czytam Was i nie wiem co napisać bo u mnie kompletnie nic się nie zmienia. Moja paskudna torbiel się wchłonela, a na jej miejsce wskoczyło 6 kolejnych tylko mniejszych
Gin twierdzi , że do stycznia mam sobie dac szanse bo podejrzewa , że mój stres bardzo wpływa na brak owu. Jeżeli nic nie zaskoczy będziemy stymulowac . Nie wiem czy dobrze czy nie ale po rozmowie z mężem postanowiłam mu zaufać i dać sobie troszkę czasu.
Podziwiam Was , że jesteście takie fighterki , chciałabym znaleźć w sobie tyle siły ...
Witam wszystkie nowe dziewczyny -
MMadziula wrote:Hej laseczki :-*
Bella_Bella kochana całym serduchem jestem z Wami , tylko ostatnio coś sobie słabiej radze z tym wszystkim .
Czytam Was i nie wiem co napisać bo u mnie kompletnie nic się nie zmienia. Moja paskudna torbiel się wchłonela, a na jej miejsce wskoczyło 6 kolejnych tylko mniejszych
Gin twierdzi , że do stycznia mam sobie dac szanse bo podejrzewa , że mój stres bardzo wpływa na brak owu. Jeżeli nic nie zaskoczy będziemy stymulowac . Nie wiem czy dobrze czy nie ale po rozmowie z mężem postanowiłam mu zaufać i dać sobie troszkę czasu.
Podziwiam Was , że jesteście takie fighterki , chciałabym znaleźć w sobie tyle siły ...
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Zostań z nami nawet jak myślisz ze nie masz o czym pisać :-*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzezabella wrote:We wrześniu robiłam prolaktynę, w 5dc wynosiła 10.5, a w 17dc równo 20 (norma2.8-29.2). Powinnam wg Was zrobić prolaktynę z obciążeniem?
Ja przed podaniem tabletki miałam w normie. Po obciążeniu 15 x wyższa a może być tylko 5-6 razy wyższa po godzinie. Hiperprolaktynemia czynnosciowa to się nazywa.
Ja bym zrobiła dla spokojnego sumienia31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Kim87 wrote:Bejbe będzie dobrze. Wiesz a co nam pozastaje poza walką? Poddać się nie można; )
Zostań z nami nawet jak myślisz ze nie masz o czym pisać :-*
W dodatku mój M po raz kolejny ma wyjazd w dniach , gdzie powinniśmy działać i tak się pierdoli wszystko - sorka za taki dobor słów.
Trzymam kciuki za to żeby Twoja @ pomyliła adres i tak miała problemy z dotarciem przez około 9 miesięcy
JA się znieczulam dziś (%) , jakoś po rowerku nabrałam ochotyKim87 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Sprawdzalyscie prolaktyne? Jeśli jest za wysoka to powoduje wchłanianie pęcherzyków i dlatego nie pękają.
U mnie prolaktyna jest bardzo wysoka po obciążeniu, wg monitoringu pecherzyk się wchłonął a w 21 dc progesteron 25,05 ng/ml. Także nie wiadomo o co chodzi((
Moja prolaktyna jest dziwna, raz 2x za wysoka, a drugim razem w granicach. Po obciążeniu mam mega wysoką, ale na ten temat też różnie mówią, niektórzy nie uznają wyniku po obciążeniu. Ja też wolę o nim nie myśleć, bo dramat -
Kim87 wrote:To powiem wam że od poronienia pierwszy raz mam ból cycków. Ciekawie
Odnotowane na liście objawów -
Ja wróciłam od znajomych. Robiłam za kierowcę, przez antybiotyk. Jakoś mi się nie chce spać. Dokończyłam ciasto na jutro/dzisiaj i nadal nie jestem senna. Coś ostatnio mam problemy z zasypianiem. Mój zasnął na fotelu skręcony jak precel
A twardo twierdził, że skoro ja jeszcze nie idę spać, to on też
-
Pączek wrote:Zaraz pewnie dołącze do Ciebie
Tempa mi spadła wiec juz po zawodach w tym miesiącu
Az mi smutno
Nie chce mi sie juz
Według wszelkich znaków na niebie i ziemi dzisiaj do was dołączę.
Witam się niedzielnie przed pracą -
AniaŁ123 wrote:Moja prolaktyna jest dziwna, raz 2x za wysoka, a drugim razem w granicach. Po obciążeniu mam mega wysoką, ale na ten temat też różnie mówią, niektórzy nie uznają wyniku po obciążeniu. Ja też wolę o nim nie myśleć, bo dramat
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Evelin wrote:Dzien dobry i tule
U nas remont..
Wczoraj cały dzień pomagałam, dziś tez zamierzam.. ojj dużo tego..
3majcie sie! :*bez przemęczeń proszę
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Justyś91 wrote:nie ukrywam że nie była to łatwa decyzja ale chyba to jedyne rozsądne rozwiązanie
wizytę mamy umówioną dopiero na prawie połowę stycznia 2017
dostałam już ankiety do wypełnienia muszę zgromadzić całą dotychczasową dokumentację medyczną
ehh tak bardzo bym chciała zajść i utrzymać ciąże naturalnie żeby tam nie musieć iść ale cóż jeśli się nie udaje z pomocą lekarzy w prywatnych gabinetach trzeba już sięgnąć po specjalne środki.
Nigdy nie przypuszczałam że nas dotknie takie zmartwieniemożesz napisać jak długo staraliście się przed podjęciem decyzji? I co wg Twoich dotychczasowych lekarzy utrudnia Ci zajście w ciążę?
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy