Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wpisalam tak dka przykladu wieksza temperature to wyznaczylo na 16 dcCaro wrote:Ewelina, nie miałaś jakiegoś wielkiego spadku, więc głupi OF nie może sobie tego przekalkulować.. Nie wiem jak tam wygląda sprawa z "pozytywnością" Twoich testów owu, ale mnie się wydaję, że tak jak mówią dziewczyny, musisz poczekać na kolejne dni i wpisywać temperaturę, to może of zaskoczony.
DZIEWCZYNY!!! Ale żeście wysmarowały przez tą noc. Kawały pierwsza klasa, uśmiałam się że hej Waldziu, Ty nam tu nie trać nadzieji, ja wczoraj wypiłam za Twoją jutrzejszą zieloność, więc nie zmarnuj tego!!!Ewelina -
Gizmo rzuć się mięchem...
A no wróciłam.Byłam w aptece gdzie pewna miła pani powiedziała mi że mogę iść do szpitala do laboratorium żeby mi zrobili i na pewno nie odmówia.. Tak też zrobiłam..
Wynik ok 14..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Gizmo.. Jakie poroże he he.. Piesełek też boski
Waldo trzymam,kciuki za betę. Super sie dzis postaralas z tym laboratorium,Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Troche z rana do nadrobienia mialam na forum.
Ja wczoraj relaksowalam sie przy maratonie Kung Fu Panda 1, 2 i 3
Jak ja uwielbiam te animacje
U mnie kolejny cykl staran czas zaczac...
Waldi, dobrze że poszlas na betę. Owulacyjnymi testami raczej się nie sugeruj.
Oby u Ciebie zakończyło się na zielono!
-
Witajcie
Jestem po ciazy biochemicznej (16 luty) czekam na pierwszy okres. Na usg u lekarza wszystko bylo ok:) i mam pytanie czy to mozliwe zebym znowu byla w ciazy, gdyz mam bardzo bolace piersi (w sumie piekace sutki) Na test raczej za wczesnie do okresu mam jeszcze 5 dni... czy ktoras z was tak miala jak ja..Brychta -
Gaduaaa wrote:nie jesteś sama z reguły tracimy ją wszystkie z dniem pierwszej @ ale kiedyś uda się Nam wszystkim...
Potwierdzam, ja zawsze po @ myślę że jestem bezpłodna i nigdy nie zafasolkuje. Ale potem znowu przychodzi nadzieja Tak jak teraz Mam nadziejeGaduaaa, Ewelina17007, Caro lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Hej dziewczyny.
Troche z rana do nadrobienia mialam na forum.
Ja wczoraj relaksowalam sie przy maratonie Kung Fu Panda 1, 2 i 3
Jak ja uwielbiam te animacje
U mnie kolejny cykl staran czas zaczac...
Waldi, dobrze że poszlas na betę. Owulacyjnymi testami raczej się nie sugeruj.
Oby u Ciebie zakończyło się na zielono!
Tissaia cóż mogę powiedzieć.. Tule mocno mocno. Udostępnij wykres kochana.Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.