Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak robiłam dzisiaj pink i ovu. I też pierwszy łysy a ovu druga kreska widoczna.. W pon też mi wyszedł 2 dni później już nie. I teraz znów wyszedł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 09:39
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:A mnie OF przesunelo owu z 10na11 i nie wiem czemu.
Teraz na dzialeczce jestem i zaraz seksik w plenerze bedzie
No Gizmo i tak w tym cyklu szalałas i zamierzasz dalej he he. Kolorowo u Ciebie nie ma co he he.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No tak robiłam dzisiaj pink i ovu. I też pierwszy łysy a ovu druga kreska widoczna.. W pon też mi wyszedł 2 dni później już nie. I teraz znów wyszedł.
-
Ewelina17007 wrote:Dzien dobry dziewczyny. Ja niestety zaraz musze wstawac i pedzic na uczelnie, u mnie temperatura trzeci dzień 36,5 ovuf jeszcze nie wyznaczylo owulacji dlaczego?
Ewelina, nie miałaś jakiegoś wielkiego spadku, więc głupi OF nie może sobie tego przekalkulować.. Nie wiem jak tam wygląda sprawa z "pozytywnością" Twoich testów owu, ale mnie się wydaję, że tak jak mówią dziewczyny, musisz poczekać na kolejne dni i wpisywać temperaturę, to może of zaskoczony.
DZIEWCZYNY!!! Ale żeście wysmarowały przez tą noc. Kawały pierwsza klasa, uśmiałam się że hej Waldziu, Ty nam tu nie trać nadzieji, ja wczoraj wypiłam za Twoją jutrzejszą zieloność, więc nie zmarnuj tego!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 10:14
Gizmo, Ewelina17007, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Margaretka89 wrote:Witam dziewczynki Ja dziś nie sikam. Pisałam że 13 Dziś troszki za wcześnie. Dziś tepke mam 37 Jeszcze takiej nie miałam, najwyższą jaką miałam to 36,6 bo ja jestem zimnocieplna
-
Margaretka89 wrote:Witam dziewczynki Ja dziś nie sikam. Pisałam że 13 Dziś troszki za wcześnie. Dziś tepke mam 37 Jeszcze takiej nie miałam, najwyższą jaką miałam to 36,6 bo ja jestem zimnocieplna
Margaretka89 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
kozamonia wrote:Ja dzisiaj wpisałam kolejną wysoką temperaturę i faktycznie przesunął mi termin owu z 12 na 15dc, chociaż ja bym bardziej obstawiała, że już w 14 się coś działo
Dziewczyny, ale w nocy wysmarowałyście! Ale przynajmniej z rana w pracy humor mi się poprawił