Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja doła nie mam
no trudno, czekam dalej... Wisienka przeciez ty nie masz problemu z zachodzeniem w ciążę
kochana spokojniej
nerwy nam w niczym nie pomogą... A skąd wiesz że owu jeszcze nie przyjdzie? Nie wszystko musi działać jak w zegarku
zobacz u mnie wszystko działa nie tak jak powinno
I nie rycze jeszcze na razie
emidomi lubi tę wiadomość
-
Wisienka, Tuliska nie lubię waszych negatywów
Ja już po wizycie i 4 aptekach.
Mój dostał profertil i antybiotyk sumamed (któraś wie na co to?) i zlecenie na lh, tsh, prolaktynę i testosteron, a za dwa miesiące powtórzyć badania.
Ja natomiast mam podniesioną dawkę euthyroxu do 50, pecherzyk znowu na lewym jajniku - 21mm, jutro i pojutrze zrobić zastrzyki z pregnylu. Od środy również znowu duphaston i jak się nie uda, to w kolejnym cyklu clostilbegyt. No i zalecienie naod dzisiaj do czwartku codziennie.
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Wisienka, Tuliska nie lubię waszych negatywów
Mój dostał profertil i antybiotyk sumamed (któraś wie na co to?) i zlecenie na lh, tsh, prolaktynę i testosteron, a za dwa miesiące powtórzyć badania.
Ja natomiast mam podniesioną dawkę euthyroxu do 50, pecherzyk znowu na lewym jajniku - 21mm, jutro i pojutrze zrobić zastrzyki z pregnylu. Od środy również znowu duphaston i jak się nie uda, to w kolejnym cyklu clostilbegyt. No i zalecienie naod dzisiaj do czwartku codziennie.
Dzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
trzymam kciuki!!!!! :* a Ty odpalaj swiece i
-
Dobry wieczór, przepraszam że tak się pojawiam i znikam, ale kiepsko się poczułam
musiałam się położyć, więc narobiły mi się jeszcze większe zaległości. Spróbuję jutro nadrobić, jak będę czekać na wizytę u endo
Mam nadzieję że szybko wyciągnie mnie z obecnego stanu
Dobrej nocki życzę -
Pączek wrote:Bardziej wypadać ! Masakra jakas !
To niestety kiepski znak. Jedyny pozytyw jaki mam teraz to włosy mniej wpadają, ale przy niedoczynność właśnie raczej nie wpadają lub mniej, a przy nadczynnosci lecą -
AniaŁ123 wrote:To niestety kiepski znak. Jedyny pozytyw jaki mam teraz to włosy mniej wpadają, ale przy niedoczynność właśnie raczej nie wpadają lub mniej, a przy nadczynnosci lecą
I kurczę martwię sie o Ciebiestraszna jest ta tarczyca
mam nadzieje ze zaraz to minie
-
Czytałam dzisiaj o tym profertilu
Ciekawa jestem efektów. W aptece Gemi.... widziałem że są dostępne - strasznie drogie opakowanie 60 kapsułek (kuracja na 1 ms) 150 złotych.
Chociaż ja zaplacilabym każda cenę
.....31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Sumamed jest lekiem przeciwbakteryjnym stosowany przy zakazeniach skóry z tego co kojarzę ( dermatolog przepisywal kiedyś siostrze na trądzik) ale coś mi jeszcze świta że przy którejś chorobie wenerycznej.
Ale nie wiem w jakim celu twój mąż ma to stosować. Może ma jakiś taki składnik który poprawi jakość nasienia.
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 23:02
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne