Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
anet_ wrote:Staramy się od kilku miesięcy, dokładnie od czerwca, w tym od dwóch miesięcy obserwując swój organizm. Niewiele jeszcze wiem, a nie chcę zwlekać. Chciałabym pójść z mężem na badania, tylko nie wiem od czego zacząć...
Zastanawiam się też nad zmianą ginekologa, bo moja obecna gin jest dość obojętna w stosunku do pacjentów...w dalszej kolejnosci sa takie badania jak HSG
-
Dzezabella wrote:Zaczynam dostawać kociokwiku w tej poczekalni...
Ale czego się nie robi, żeby sprawdzić czy są pęcherzykiDzezabella lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Zaczynam dostawać kociokwiku w tej poczekalni...
Ale czego się nie robi, żeby sprawdzić czy są pęcherzykidaj znać
Dzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:nooo
właśnie! paskudny
kurde po tym weekendzie, to nic mi się robić nie chcewróciłam z pracy i dosłownie nie zrobiłam niiiccc...
a pranie, prasowanie, sprzątanie? ojjj
przekazuje swoja energie.. Rozpiera mnie
wczoraj wszystko popralam, wstalam dzisiaj juz po 5tej a w pracy mega produktywnie a zaraz zaczynam szykowac obiad dla nas na jutro do pracy
sesese ^^
pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Nareszcie po pracy !
ziewam już i coś mi się wydaje że "pieronem" będę dzisiaj spala;)
Aniu mam nadzieję ze Endo ci pomoże... tarczyca to jedyne z czym nie mam problemu więc nie do końca się znam ale od Gaduuy zdążyłam się troszkę nauczyćAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Wizytę mam jutro. Na szczęście. Dostanę wyższą dawkę. Ale naprawdę nie spodziewałam się że będzie aż taki skok. Czuję się paskudnie, więc wyniki potwierdziły, ale że w 3 tygodnie taka zmiana? No ja się wykończę
Pączek zaczęły Ci bardziej wypadać? Czy się łamać? -
U mnie @ szyjka obniżyła się i lekko otworzyła. Żywa krew leci.... Także kobity witam w nowym cyklu. Jak to tylko mężowi powiedzieć?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:U mnie @ szyjka obniżyła się i lekko otworzyła. Żywa krew leci.... Także kobity witam w nowym cyklu. Jak to tylko mężowi powiedzieć?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
emidomi wrote:U mnie @ szyjka obniżyła się i lekko otworzyła. Żywa krew leci.... Także kobity witam w nowym cyklu. Jak to tylko mężowi powiedzieć?
przytulam
emidomi lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi czy kiedy bada się poziom tsh i ft'ki to rano mam wziąć Euthyrox czy przez to wynik może być zaklamany?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne