Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ja również z moim partnerem staramy się o Maluszka od sierpnia tego roku jestem po prawie 4 letnim stosowaniu Evry. Mój ginekolog stwierdził że nie ma na co czekać i odrazu próbować obecnie jestem w 3 cyklu i za 2 dni mam dostać @.... wierzę że udało się i jednak zostanę mama.
Navzytałam się o sluzie i szyjce macicy
na dzień dziękczynienie wygląd to tak
szyjka macicy dość wysoko chociaż wczoraj myślałam że jest wyżej
sluz wyglądem przypomina plodny
mam nadzieję że to dobre oznaki i coś się zaczyna dziac? -
KasiaM. wrote:Witajcie ja również z moim partnerem staramy się o Maluszka od sierpnia tego roku jestem po prawie 4 letnim stosowaniu Evry. Mój ginekolog stwierdził że nie ma na co czekać i odrazu próbować obecnie jestem w 3 cyklu i za 2 dni mam dostać @.... wierzę że udało się i jednak zostanę mama.
Navzytałam się o sluzie i szyjce macicy
na dzień dziękczynienie wygląd to tak
szyjka macicy dość wysoko chociaż wczoraj myślałam że jest wyżej
sluz wyglądem przypomina plodny
mam nadzieję że to dobre oznaki i coś się zaczyna dziac?
Niestety z doświadczenia na tym forum wiem ze tylko brak @ jest oznaką ciąży. Jak ci się spozni to testuj
Co do śluzu to indywidualna rzecz tak samo jak położenie szyjkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Niestety z doświadczenia na tym forum wiem ze tylko brak @ jest oznaką ciąży. Jak ci się spozni to testuj
Co do śluzu to indywidualna rzecz tak samo jak położenie szyjki
trzeba się jakoś pocieszać i mieć nadzieję.
ale tak zgodzę się z Tobą. brak @ jest oznaka ciąży. czekam czekam.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Mam doła. Martwię się, że owu nie było:(
-
KasiaM. wrote:trzeba się jakoś pocieszać i mieć nadzieję.
ale tak zgodzę się z Tobą. brak @ jest oznaka ciąży. czekam czekam.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:To nie oto chodzi. Zobaczysz że z cyklu na cykl jest coraz łatwiej się nakręcać i coraz trudniej wyjść z dołka gdy przujdzie@ nie życzę Ci tego. Ja zaszłam w ciążę to w sumie nie miałam objawów jakiś mega innych niż na @.
tego nakręcanią chyba się najbardziej boję... już przy ostatnim cyklu trochę doła załapałam. mój facet mówi że mam tak się nie nakręcac bo nic z tego nie będzie. wiem że ma
rację ale te ciągłe myśli że moze już. Jakoś ciezko te myśli od siebie odsunącWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 13:46
-
KasiaM. wrote:tego nakręcanią chyba się najbardziej boję... już przy ostatnim cyklu trochę doła załapałam. mój facet mówi że mam tak się nie nakręcac bo nic z tego nie będzie. wiem że ma
rację ale te ciągłe myśli że moze już. Jakoś ciezko te myśli od siebie odsunącMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:Mam doła. Martwię się, że owu nie było:(
Zrób sobie badanie progesteronu mała. Nie martw się na zapasLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Chyba nie zagnieżdżanie Kim, krew byłaby jasnoczerwona a to to jakieś brązowe...
Lubię_czekoladę, worldbyme lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam Was Kochane!
Cały dzień nie miałam czasu, a i w weekend też byłam zajęta i nie wiem co się tutaj dzieje.
Zanim się wdrożę, mam nowinę... Byłam dzisiaj na badaniach tarczycy i się załamałam... Moje TSH skoczyło do 4,87 [0,27-4,2], 3 tyg. temu wynosiło 0,008. Nie spodziewałam się aż takiej zmiany. Co prawda zmniejszyłam dawkę leku, ale żeby aż tak. "Efteki" też poleciały na łeb i są poniżej normy, zwłaszcza FT3Masakra. Ja się tu męczę, nie mogę spać, tyję, wkurzam się na wszystko co stanie mi na drodze, a tu taki wynik. Dla mnie to jest strasznie wysoko, ja przez ostatnie 5 lat miałam wynik w granicach zera
-
Kim87 wrote:Buuu nie prawda kochanie. Może być brązowa tez ;* krew szybko się utlenia.
Emidomi głowa do góry, może to nic złego, wręcz przeciwnie
-
AniaŁ123 wrote:Witam Was Kochane!
Cały dzień nie miałam czasu, a i w weekend też byłam zajęta i nie wiem co się tutaj dzieje.
Zanim się wdrożę, mam nowinę... Byłam dzisiaj na badaniach tarczycy i się załamałam... Moje TSH skoczyło do 4,87 [0,27-4,2], 3 tyg. temu wynosiło 0,008. Nie spodziewałam się aż takiej zmiany. Co prawda zmniejszyłam dawkę leku, ale żeby aż tak. "Efteki" też poleciały na łeb i są poniżej normy, zwłaszcza FT3Masakra. Ja się tu męczę, nie mogę spać, tyję, wkurzam się na wszystko co stanie mi na drodze, a tu taki wynik. Dla mnie to jest strasznie wysoko, ja przez ostatnie 5 lat miałam wynik w granicach zera
-
AniaŁ123 wrote:Witam Was Kochane!
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat