Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Nie wysikalam ani jednego pozytywa... to znaczy, że cykl bez owu? Zaraz się poplacze...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyCherry
a może przegapiłaś pozytyw? czasem ponoć 2 razy dziennie trzeba testować, bo np. w południe może być pozytyw, a jak robisz testy wieczorem to już może być negatyw. śluz widze płodny, tempka nisko, wiec mysle, ze lada dzien pojdzie w górę -
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Nie wysikalam ani jednego pozytywa... to znaczy, że cykl bez owu? Zaraz się poplacze...07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Luccecita wrote:Witam poweekendowo
chyba coś wysikałam...
widzicie coś? https://naforum.zapodaj.net/b997e0ab6d2e.jpg.html
emidomi maść Hascovir sobie kupinformuj na bieżąco!! :*
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Pączek u mnie tez serduszek mało było,zobacz sobie, wykres mam udostępniony
-
Kim87 wrote:Kochana spójrz na mój poprzedni piękny serduszkowy wykres i ci dupa ;-p wiec Woesz nawet jak dawaca jest to czasem nie wychodzi
Aleeeee ciiiiiiiii
Moja podświadomość jeszcze sobie o tym nie przypomnialaKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wisienka a co to za negatywne nastawienie mi tu??? Hmmm?
Wg mnie owu dopiero będzie a mnie w ciążowym cykl pozytyw wyszedł chyba dopiero w czasie samej owu: rano był negatyw, popoludniu pozytyw i ból jajcora a wieczorem bylam na monitoringu i okazało się ze pękł
My nie marudzimy! My walczymy!Lubię_czekoladę, Evelin, Pączek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Luccecita wrote:no tak, w sobotę odstawiłam także pewnie na wieczór wezmę
-
Tuliska wrote:Ja uwielbiam głupawe polskie filmy więc dla mnie świetny
Do pośmiania się
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki. Dziś dzwoniłam do gina bo przecież sie @ rozkrecila to mi kazal jak najszybciej przyjechac no to sklanalam ze dzis nie moge to na jutro. Po co mam jechac do niego i tak nic nie bedzie widac na usg gdyby robil. A moze bete chca mi zrobic. Nie mam pojeciaAniołeczek [*] 29.06.2016
-
nick nieaktualny