Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Mam smutki... Boję się że znowu minie mnóstwo czasu zanim zobaczę dwie kreseczki...
Nie chce czekać kolejnych 9 miesięcy, nie wiem czy dam radę...
Wiem, że jest ciężko... Każdej z nas jest... Ale na pewno dacie radę! Trzymam kciuki za szybkie kreseczki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 09:46
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Bella_Bella wrote:Mam smutki... Boję się że znowu minie mnóstwo czasu zanim zobaczę dwie kreseczki...
Nie chce czekać kolejnych 9 miesięcy, nie wiem czy dam radę...
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Dalej mi owu nie wyznaczyło:/
AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Haj
A ja czuje sie jak bym miała zaraz sie rozchorować
Bola mnie kolana, krzyż, głowa
A wstać musze, ogarnąć sie i za porządki
Ania - jak to mowia w grupie siła - to sprzątamy
Ja jakas resztka sił wiec licze na pomocMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Hahahaha :***
Moj wlasnie wydaje swój standardowy odgłos paszcza: Muuuuusssszzeeeee ????
Mój uciekł do pracy, ale znam to
Tylko tak, nie lubi bałaganu, nie lubi sprzątać i nie lubi jak ja sprzątam, bo chciałby żebym z nim siedziała, a nie biegała po mieszkaniuI bądź tu człowieku mądry
-
AniaŁ123 wrote:Mój uciekł do pracy, ale znam to
Tylko tak, nie lubi bałaganu, nie lubi sprzątać i nie lubi jak ja sprzątam, bo chciałby żebym z nim siedziała, a nie biegała po mieszkaniuI bądź tu człowieku mądry
Mój tez uciekł - pojechał do krawcowej, na siłownie i zakupy ogarnia bo my dzis wieczorem idziemy na sushi party urodzinowe jego siostryBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kochane mam pytanie. Dzis prawdopodobnie 12 dpo. Nie jestem pewna bo ovu swirowal i zmienial mi termin owulacji. Od kilku dni mam ciągnięcie w brzuchu jakby się rozciagal czy coś i piersi niby bola ale bardziej odczuwam ich ciężkość,temp ładna...ale do rzeczy. Wczoraj w południe zatestowałam testem quixx bodajże i wyszla bladziutka kreska średnio widoczna,chcialam pokazac mężowi i gdy wrócoł po ok 2 h w miejscu kreski była czerwona plama,kupilismy bobo strumieniowy o czułości 10 i popoludniu nic nie pokazał... dziś powtorzyłam z pierwszego moczu,miałam bobo płytkowy o czulosci 25 i jest blada kreska jasno różowa ale widac bez problemu. Dlaczego test o czulosci 10 nie pokazal nic? Na bete pojade dopiero w poniedzialek. A poki co mam mętlik w glowie. Mąż co chwile pyta i co a ja nie potrafie mu wytłumaczyć,faceci są inni albo jest ciąża albo nie ,ehhhh...
-
Angela jak widać dwie kreski gołym okiem to jest ciąża :)możesz wrzucić zdjęcie testu?
co do testu po południu - może stężenie hcg było za małe żeby test je wykrył. Ja bym zrobiła test jeszcze jutro rano - raczej niemożliwe żeby znowu wyszły dwie kreski jeśli nie jesteś w ciąży. Potwierdzisz sobie beta w poniedziałek i gra. Nic innego nie zrobisz. Pozostaje tylko czekać - powodzenia Ci życzę.
pola89 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Angela,
Zgadzam się z emidomiAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kupiłam właśnie na allegro takie oto cudo: http://allegro.pl/borowina-polczynska-plastry-borowinowe-kuracja-i5985448584.html?snapshot=MjAxNi0xMS0xOVQwOTozNToyNlo7YnV5ZXI7OTRjZDlkNTMyOThiNzljZWM2Y2I4OWU0YzA1YjkzZTFkZWJjYmMwYWM1NjAyZDVhNjIxMDM3MjcwMDUxYzdhYQ==
Jakoś mam przeczucie, że u mnie może być problem z drożnością, a one wspomagają rozpuszczanie zrostów (niby). Poczytałam trochę i raczej są chwalonena pewno nie zaszkodzą, więc myślę, że warto spróbować
emidomi,
Kontrolowałaś prolaktynę z obciążeniem po kuracji z bromergonem? bo u mnie zupełnie się nie zmieniłaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
emidomi wrote:Angela jak widać dwie kreski gołym okiem to jest ciąża :)możesz wrzucić zdjęcie testu?
co do testu po południu - może stężenie hcg było za małe żeby test je wykrył. Ja bym zrobiła test jeszcze jutro rano - raczej niemożliwe żeby znowu wyszły dwie kreski jeśli nie jesteś w ciąży. Potwierdzisz sobie beta w poniedziałek i gra. Nic innego nie zrobisz. Pozostaje tylko czekać - powodzenia Ci życzę.