Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Dałam i psinco:P
daj mu czaaas
może się namyśli w końcu
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
ooo! a ja znowu miałam sen
Przypomniał mi się po zobaczeniu o czym jest film "Światło między oceanami"
Spotkałam gdzieś (na wycieczce? przy zwiedzaniu?) rodzinę (a'la rumuńską) z malutką dziewczynkę ok. 1,5 roczną (bardzo ładną zresztą). Później okazało się, że rodzina gdzieś się ulotniła, a ja znalazłam tę dziewczynkę samą, błąkającą się, zapłakaną. Wzięłam ją na ręce i powiedziałam, żeby się nie martwiła, bo teraz ja będę jej mamusią i się nią zaopiekuje, a ona się do mnie przytuliła.
Mój organizm ewidentnie snami odreagowuje stresy powstające w ciągu dniaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzień dobry Kochane
Ja po śniadanku i zabieram się do prac domowych. Małż musiał iść dzisiaj do pracy, więc zostałam z tym samaTo co? Grupowe porządki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a4491483147.gifViolet146, pola89 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A ja się właśnie odrobiłam w pracy... ale wiedziałam, ze coś będzie tutaj nie tak, no i sobie wykrakałam. Młoda która szkoliła się na mojej zmianie błędnie wystawiła fakturę mieszając przy tym vaty, a ja nie zauważyłam sprawdzając po niej, wiec moja wina... póki co jestem prawie 300zł w plecy, chyba ze klient mi to nadpłaci...
Ale, nie żalę się już, śpijcie zdrowo i szczęśliwie
Dzezabella mam nadzieję że jakoś Ci się to wyjaśni, albo odrobi. Jednak dobrze że ta młoda się ulotniła, bo jeszcze by Ci więcej problemów narobiła.Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Przepraszam, że dopiero teraz, umknęła mi wcześniej Twoja wiadomość.
Z monitoringu zrezygnowałam, bo mój doktorek pojechał na jakieś sympozjum w czwartek, więc choćbym chciała nie mam jak sprawdzić.
Podejrzewam, że owu była w środę, po drugiej dawce, bo miałam wieczorem płodny śluz, ale pewności nie mam
Dostałam 2x 5000jednostek, po jednym zastrzyku dziennie.
Kochana możesz mi powiedzieć co dokładnie dostajesz i z jakiego powodu? Na wywołanie owulacji? Miałaś cykle bez owu? Ja najprawdopodobniej gdzieś od stycznia też będę tym zainteresowana. To jest Twój pierwszy cykl z zastrzykami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 08:51
-
Ewi28 wrote:Witam się z rana
dziś czeka mnie sprzątanie z synciem i zrobienie obiadu, mam pół kg karkówki co mogę z niej zrobić?
Ja kiedyś zrobiłam karkówkę w rękawie z różnymi przyprawami: papryką słodką, ostrą, ziołami, co miałam to wsypałam, do tego cebula i czosnek i wyszło pyszne. Aaa... i jeszcze do worka wrzuciłam surowe ziemniaki pokrojone w ćwiartki, polecam. Bardzo łatwe, bo wszystko w razem się robi i później mało zmywaniaA efekt super
-
Cherry_Blossom wrote:No tak. A ja po prostu byłam chora
Zgadzam się z Polą, ok 17dc. Wcześniej miałaś podwyższone temperatury przez chorobę i teraz program nie uznaje obecnych wysokich, bo są niższe niż te z początku cyklu -
AniaŁ123 wrote:Ja kiedyś zrobiłam karkówkę w rękawie z różnymi przyprawami: papryką słodką, ostrą, ziołami, co miałam to wsypałam, do tego cebula i czosnek i wyszło pyszne. Aaa... i jeszcze do worka wrzuciłam surowe ziemniaki pokrojone w ćwiartki, polecam. Bardzo łatwe, bo wszystko w razem się robi i później mało zmywania
A efekt super
Będzie to: http://www.olgasmile.com/karkowka-kotlety-z-karkowki.html -
Pączek wrote:Haj
A ja czuje sie jak bym miała zaraz sie rozchorować
Bola mnie kolana, krzyż, głowa
A wstać musze, ogarnąć sie i za porządki
Ania - jak to mowia w grupie siła - to sprzątamy
Ja jakas resztka sił wiec licze na pomoc
3....2...1...Wystartowały!!! Najpierw biegną po odkurzacz, jak one walczą! Łapią, włączają i szszszuuuu szszszuuuu szszszuuuu! Odkurzone!!! teraz mycie podłóg. Gdzie ten mop??? Odwracają się, zwalają faceta z nóg, który stoi na drodze do wiadra z mopem. Facet wyje AAAAAAAAAA!!! Już wiadro napełnione, tylko kilka pociągnięć i podłoga na błyskWidać te lata praktyki! Teraz kolejna runda... itd
pola89, Violet146, Kim87, Tuliska, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:3....2...1...Wystartowały!!! Najpierw biegną po odkurzacz, jak one walczą! Łapią, włączają i szszszuuuu szszszuuuu szszszuuuu! Odkurzone!!! teraz mycie podłóg. Gdzie ten mop??? Odwracają się, zwalają faceta z nóg, który stoi na drodze do wiadra z mopem. Facet wyje AAAAAAAAAA!!! Już wiadro napełnione, tylko kilka pociągnięć i podłoga na błysk
Widać te lata praktyki! Teraz kolejna runda... itd
Moj wlasnie wydaje swój standardowy odgłos paszcza: Muuuuusssszzeeeee ???? -
AniaŁ123 wrote:3....2...1...Wystartowały!!! Najpierw biegną po odkurzacz, jak one walczą! Łapią, włączają i szszszuuuu szszszuuuu szszszuuuu! Odkurzone!!! teraz mycie podłóg. Gdzie ten mop??? Odwracają się, zwalają faceta z nóg, który stoi na drodze do wiadra z mopem. Facet wyje AAAAAAAAAA!!! Już wiadro napełnione, tylko kilka pociągnięć i podłoga na błysk
Widać te lata praktyki! Teraz kolejna runda... itd
to ja chyba też się zabiorę za te porządki
30 lat
Pączek wrote:Hahahaha :***
Moj wlasnie wydaje swój standardowy odgłos paszcza: Muuuuusssszzeeeee ????Mój niestety w soboty pracuje, więc już później go nie zmuszam do sprzątania, ale jak ma wolne... to ile się nagada zanim się za coś zabierze
30 lat
pola89 wrote:hehehe skąd ja to znam?
Mój niestety w soboty pracuje, więc już później go nie zmuszam do sprzątania, ale jak ma wolne... to ile się nagada zanim się za coś zabierze
Facecipola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:Owu, albo i nie owu... tego się pewnie dowiesz dopiero jutro, albo po jutrze... takie spadki mogą być - spójrz na mój wykres
ale ze względu na brak
trzymam kciuki, żeby owu dopiero była przed Tobą
a jak ze śluzem? był już płodny?
Śluz jest dziwny, jest go dużo owszem bo biorę wiesiołka ale jest jakiś różowawy -
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane
Ja po śniadanku i zabieram się do prac domowych. Małż musiał iść dzisiaj do pracy, więc zostałam z tym samaTo co? Grupowe porządki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a4491483147.gif
Wchodzę w to. Tylko jeszcze w łóżku leżęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Wchodzę w to. Tylko jeszcze w łóżku leżę
ale jak już wstaniemy, to obrobimy wszystko raz, dwa!
Pączek lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy