Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Borze zielony, jak mnie cycki napieprzają... normalnie w sztywnym staniku nie mogę chodzić bo tak bolą, nie mówiąc już o schodzeniu po schodach...
Dobrze
Ale powiem Ci wykres masz ciekawyDzezabella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Pączek wrote:Dobry
Ja cos czuje ze u mnie kiszka - sluz sie zaczął wodnisty wiec czekam na @
Miłego dnia !
Ja dalej trzymam kciuki :*Pączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzezabella wrote:Borze zielony, jak mnie cycki napieprzają... normalnie w sztywnym staniku nie mogę chodzić bo tak bolą, nie mówiąc już o schodzeniu po schodach...
Ale może to dobry objawDzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzień dobry
Ja dzisiaj znowu marnie spałamI tak strasznie nie chciało mi się iść do pracy, ale w pogodzie mówią że bio będzie korzystny, więc będziemy się dobrze czuć
Laski co Wy w ogóle wygadujecie? Ja wczoraj odwołałam małpiszona, wykorzystałam do tego maksimun moich umiejętności z dziedziny grafiki komputerowej (czyli Paint poszedł w ruch), więc już nie ma takiej opcji
Tak że Pola i Pączek: podpaski i tampony możecie przekazać potrzebującymCherry_Blossom, pola89, Kim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:dziewczyny moze wy mi pomozecie bo w innych watkach zero reakcji. od kilkuat mam problem z prolaktyna po latach brania anty i bromergonu zdecydowalam sie ze rezygnuje i chce moec @ naturalniem przez 11mies okresu nie bylo. pojawilo sie plamoenie pozniej po ok45dniach 3dniowy okres pozbiej po 30dniach znow dostalam 3dni okres i 3dni plamienia. robilam badania w 5dc:
- fsh 3.11 (norma 3.03-8.08)
- lh 1.95 (norma 1.80 - 11.78)
- estradiol 11 (norma 21 -251 wiec niski)
- prolaktyna 32 (norma do 30)
pozniej powtarzaam badania 8 dni pozniej wiec w 13dc i estradiol nadal niski bo 32.
kolejne 8 dni pozniej a wiec 21 dc progesteron 0,3 (norma 0.1 - 0.3)
prolaktyna 35 ( nieco wzrosła)
temp mi caly czas szalal od jakiegos czasu rosnie stopniowo do gory jestem 2 dni po okresie i stweirdzilam ze skoro temp idzie do gory to zrobie progesteron
z 32 dc badania:
estradiol 96 i progesteron 8.9
zakres norm jak wyzej bo robie w tym samym labolatorium,
strasznie sie obawiam ze @ znow sie zatrzymał. chciałaby byc w ciazy ale nie wierze w to testy negatywne. dodatkowo jeden cykl testowalam testy owulacyjne i caly czas wychodzily negatywne wiec w tym cyku robilam sporadycznie i tak jak w poprzednich wychodzila blada kreska wiec to nadal negatyw. czy ktoras z dziewczyn ktora cos sie zna moze cos mi powiedziec o tych wynikach?
liMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
pola89 wrote:cześć dziewczynki
Już tu jestem
strasznie źle spałamgardło, tak mnie bolało, że budziłam się co godzina...
zrobiłam test - i tu następna zła wiadomość - negatywnyMyślę, że okres dotrze do mnie pojutrze, albo nawet jutro
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO