Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Przytulas ❤️❤️❤️❤️
Jak to mówią Teletubisie - Tulimy
Nie denewuj sie Kimi - wiecie co jest
Ja wiem - czas leci - nie jest to łatwe - a my czekamy i czekamy - bedzie dobrze :***Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Widzisz z rana bez kawy to mi się literki mylą. Kochana wiem każda z nas by tak chciała ale niesety los jest złośliwy. Mam nadzieje ze u ciebie po prostu testy jeszcze nie wychodzą
oby u reszty czekajacych dziewczyn pojawilo sie zielone swiatlo
-
Tak se patse a tym cyklem już o grudzień zahacze. A na wiosnę myślałam że na święta to już dawno w ciąży będę. Chyba na następne31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Włosy mi wypadają ;( dosyć że liche to jeszcze lecą. Nic sprawiedliwości na tym świecie.....
mi pomógł biotebaltylko jak zajdziesz trzeba odstawić
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
czekajacanacud1 wrote:jeju u mnie to samo nawet maz zauwazyl. zawsze takie grube a teraz ich mniej. znow je wszrdzie zostawiam
Ja mam cienkiedlatego tak rozpaczam
będę lysa jak tak dalej pójdzie
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Kim87 wrote:
W dniu dzisiejszym poraź pierwszy od początku mam mega doła...
Kimi Tuliś dobrze prawi, nie ma co się stresować na zapas, może go tylko z nerwów pobolewa, albo obawia się nawrotu choroby, bo wiadomo że teraz to kiepski czas. Faceci potrafią być przewrażliwieni, a już zwłaszcza na pewnym punkcie. Trzymam kciuki żeby to jednak był fałszywy alarm:-*Kim87 lubi tę wiadomość
-
ines. wrote:mi pomógł biotebal
tylko jak zajdziesz trzeba odstawić
Wiesz ze ostatnio czytałam o nim? Kupiłam sobie i dzisiaj trzecią tabletkę bralam. Tylko jakoś nie doczytalam że w ciąży trzeba odstawić31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Kimi po 1 mówiłam Ci już nie raz ale powtórzę znowu - jesteś moim aniołem!
Po 2 wyślij go może znowu na badania jak boli?
Po 3 ściskam najmocniej jak potrafię.
Po 4 pamiętaj co mi zawsze mówisz w kryzys ach- wino i słodycze najlepsze na depresję
Po 5 - piękny ten grudzień na liście- totalnie w moim styluKim87 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
czekajacanacud1 wrote:mi pomaga humavit drozdze i pokrzywa
Nie mogę się przełamać co do drożdży. Blee.... Ale poczekam może biotebal coś pomoże31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Kim87 wrote:Dobra baby przylazlam się wyzalic. Zatem mój chłop miał. Jakieś 2 lata temu problem z zylakami w jadrach. Przeszlo. Wyniki spermy bardzo dobre. No i co? Oczywiście jak zaczęliśmy się starac to zaczęło go boleć od nowa. Nosz... qurwa jak nie urok to sraczka. Teraz od nowa Polska Ludowa do lekarza po tabsy potem na badanie pewnie. Dlaczego nie może być chociaż chwile ok??????
W dniu dzisiejszym poraź pierwszy od początku mam mega doła...
Kochana nie myśl od razu o najgorszym.
A słyszałam, że aspiryna jest dobra na żylaki, nawet dobrze wpływa na płodność bo dzięki aspirynie się zwiększa dopływ krwi do miednicy i zwiększa grubośc wyściółki macicy, więc może i chłopu by co pomógł, oczywiście tylko w małych ilościach do 81 mg (tabletki w takich dawkach to chyba accard )
A tu coś znalazłam u wujka Google może spróbujcie domowych sposobów...
Aspiryna (kwas acetylosalicylowy) rozrzedza krew, dzięki czemu stanowi sprawdzony sposób zapobiegania powstawaniu zakrzepów. Wskazane jest profilaktyczne przyjmowanie aspiryny w małych dawkach (np.75mg), ale mimo wszystko ta metoda wymaga konsultacji lekarskiej.
Olej lniany dzięki wysokiej zawartości NNKT hamuje zlepianie płytek krwi, co zapobiega powstawaniu zatorów i skrzepów. Warto włączyć go do diety przy wszystkich chorobach krążeniowych.
Ostropest plamisty to najbogatsze źródło sylimaryny, substancji wybitnie wspierającej funkcję oczyszczającą wątroby. Sprawniejsza wątroba to czystsza krew i jej swobodniejszy przepływ w naczyniach krwionośnych. Suplementacje diety można dodatkowo wzbogacić Colostrum, czyli bioaktywną odżywką immunologiczną, która kompleksowo reguluje zaburzone funkcje organizmu.
Kochana ja mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze...wiem, że nie jest łatwo, ale wszystkie się kiedyś doczekamy upragnionych bobasków
Trzymam kciuki żeby ten dół był spowodowany przez huśtawkę nastrojów w wyniku udanego cyklu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:11
-
Cherry_Blossom wrote:Kimi po 1 mówiłam Ci już nie raz ale powtórzę znowu - jesteś moim aniołem!
Po 2 wyślij go może znowu na badania jak boli?
Po 3 ściskam najmocniej jak potrafię.
Po 4 pamiętaj co mi zawsze mówisz w kryzys ach- wino i słodycze najlepsze na depresję
Po 5 - piękny ten grudzień na liście- totalnie w moim stylukochanie idziemy do lekarza a badania jak coś to po lekach. Żeby zoabczymy czy coś się zmieniło od ostatniego razu
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO