Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Czarna nie poddajemy się. Bobo silne jest chuj z tym całkiem żółtym. Ja wierzę że będzie dobrze:*:*:*
Kim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
pola89 wrote:No to jak perfumy, to ja Chanel no 5 i moooje ukochne dolce gabbana the one
Ewi,
Przykro mi...
Orzeszki, Pestka,
Witajcie
Orzeszki,
U mnie tak samo - 3 przyjaciółki w ciąży, więc bardzo dobrze Cię rozumiem...
ech wiele nas łączy... ja też rocznik 89
ale wiesz co.. przeraziłam się dzisiaj jak zdałam sobie sprawe z tego, że żeby uniknąć dociekliwości rodziny "dwa lata i nie macie dziecka?" wzięłam drugą zmiane w Wigilie...Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
orzeszki wrote:ech wiele nas łączy... ja też rocznik 89
ale wiesz co.. przeraziłam się dzisiaj jak zdałam sobie sprawe z tego, że żeby uniknąć dociekliwości rodziny "dwa lata i nie macie dziecka?" wzięłam drugą zmiane w Wigilie...
Ja 85... 8 lat po ślubie i 1 ciąża. Pytania cioć i wujków zawsze miałam w nosie... -
U mnie wigilia zawsze kameralna, ale moja babcia ciśnie. Zwłaszcza dlatego, że ma dwie wnuczki (mnie i kuzynke) dzieli nas pół roku (ja jestem starsza), a to moja kuzynka jest 1.5 roku po ślubie i ma rocznego syna (mieszkają 20km od nas a ja nawet nie wiem Jak mlody ma na imię...a smaczku doda to, ze z facebooka dowiedzialam się o ślubie, jak już zmieniła nazwisko). Nasi ojcowie są braćmi i sa wzajemnie naszymi chrzestnymi... taka sytuacja a babcia tylko pyta kiedy drugi prawnuk...
-
Tuliska wrote:Wiśnia!!!!!
A dlaczego żart? Pzeciez może dopiero 10 dpo mogło być zagniezdzenie :*
Gratuluję kochana, tak po cichu
Ale serio, czuję, że zaraz @
Poza tym 10 nic nie pokazała a dziś 25 pokazuje? Nie no...
Jeszcze wczoraj robiliśmy "przepychanie" francy
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Wiesz kochana, my już teraz będziemy bardzo przewrazliwione, każdy gorszy dzień i bedziemy przeżywać
(jeśli ja kiedykolwiek w ciążę zajde
)
Ty masz ogromne szanse że to jednak towięc kochana joga, spacer, książka, byle żeby zająć myśli
Nie analizuj zbyt wiele, wiem wiem cierpliwością to my nie grzeszymy ale pomysł ze jest promyk nadzieiza tydzień będziesz skakać z radości jak się upewnisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 08:03