Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Progesteron 7 dpo jeśli chcesz sprawdzić czy owu się odbyła a prolaktyna... mój gin mówi że bez różnicy, ale 2-3 dni bez
na spokojnie, na czczo
czyli 21 dc tak moge zrobic, meza do 15 nie mam wiec luzi tak cykl stracony tylko chce się troche pobadać. to prolaktyne tez 21 dc zrobie, razem wszystko. 8 grudnia mam wizyte gina mojego prowadzącego 1 ciążę i akurat 8,9,10 owu moze mi wypaść to luknie na usg co tam w duszy gra
, boję się tego wszytskiego jakoś...stresuje sie tym bardziej że w tylko jeden cały cykl bedziemy miec na spokojnie do działania
ja pranie wstawiłam, jeszcze ze dwa czekają, dziecko mi w nocy wymiotowało i wszystko pokoleji się zapaskudzone...coś mu widocznie zaszkodziło. -
Witam niedzielnie!
Obudziłam się dziś i od razu pomyślałam co tam na forum słychać, jesteście dziewczyny uzależniające
Dziecko mi świruje od rana, chce robić namioty i ciągle się bawić, a ja mam roboty w hukUwielbiam swoją pracę, ale czasami zazdroszczę osobom, które zamykają drzwi i mogą skupić się na życiu domowym.
Cherry Blossom - trzymam mocno kciuki aby to było TO!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 09:45
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Właśnie Wisnia ogarnij się! Krecha jest jak ta lala. 10 są do dupy kilka dziewczyn tak miało. Przestań smęcić. Ciesz się ze coś się dziej bo każda z nas chciałby być na twoim miejscu. I to ze jest inaczej niż jak ostatnim razem jak bylas w cuazyto nic nie znaczy. Każda ciąża jest inna. Marsz jutro na bete i tyle. I przestań siać źle myśli bo wywolasz wilka z lasu.
Ja kochane znikam milej nd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 09:47
Cherry_Blossom, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5138f1f9535.jpg
Test o czułości 25
Wczoraj i przedwczoraj 10 nic nie pokazywała
Żart jakiś ten test z teraz -
Cześć
Wisienka,
Kochana trzymam kciuki! Test wyszedł, więc nie ma marudzenia!Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Wisienko
Wiemy :* ale złe nastawienie też Ci nic nie da... Jutro wszystko się okażea narazie zajmij głowę czymś innym
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, ja nie narzekam. Boję się po prostu ucieszyć
Jutro pójdę na krew
Każda z nas się bała po pozytywnym teście. Nawet ja
Cherry_Blossom, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5138f1f9535.jpg
Test o czułości 25
Wczoraj i przedwczoraj 10 nic nie pokazywała
Żart jakiś ten test z teraz
ech.. normalnie aż mi świeczki w oczach stanęły.. Gratuluje Kochana! i trzymam w kciuki !!!Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."