Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Progesteron 7 dpo jeśli chcesz sprawdzić czy owu się odbyła a prolaktyna... mój gin mówi że bez różnicy, ale 2-3 dni bez na spokojnie, na czczo
czyli 21 dc tak moge zrobic, meza do 15 nie mam wiec luz i tak cykl stracony tylko chce się troche pobadać. to prolaktyne tez 21 dc zrobie, razem wszystko. 8 grudnia mam wizyte gina mojego prowadzącego 1 ciążę i akurat 8,9,10 owu moze mi wypaść to luknie na usg co tam w duszy gra , boję się tego wszytskiego jakoś...stresuje sie tym bardziej że w tylko jeden cały cykl bedziemy miec na spokojnie do działania
ja pranie wstawiłam, jeszcze ze dwa czekają, dziecko mi w nocy wymiotowało i wszystko pokoleji się zapaskudzone...coś mu widocznie zaszkodziło. -
Witam niedzielnie!
Obudziłam się dziś i od razu pomyślałam co tam na forum słychać, jesteście dziewczyny uzależniające
Dziecko mi świruje od rana, chce robić namioty i ciągle się bawić, a ja mam roboty w huk Uwielbiam swoją pracę, ale czasami zazdroszczę osobom, które zamykają drzwi i mogą skupić się na życiu domowym.
Cherry Blossom - trzymam mocno kciuki aby to było TO!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 09:45
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Właśnie Wisnia ogarnij się! Krecha jest jak ta lala. 10 są do dupy kilka dziewczyn tak miało. Przestań smęcić. Ciesz się ze coś się dziej bo każda z nas chciałby być na twoim miejscu. I to ze jest inaczej niż jak ostatnim razem jak bylas w cuazyto nic nie znaczy. Każda ciąża jest inna. Marsz jutro na bete i tyle. I przestań siać źle myśli bo wywolasz wilka z lasu.
Ja kochane znikam milej nd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 09:47
Cherry_Blossom, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5138f1f9535.jpg
Test o czułości 25
Wczoraj i przedwczoraj 10 nic nie pokazywała
Żart jakiś ten test z teraz -
Cześć
Wisienka,
Kochana trzymam kciuki! Test wyszedł, więc nie ma marudzenia!Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Wisienko
Wiemy :* ale złe nastawienie też Ci nic nie da... Jutro wszystko się okaże a narazie zajmij głowę czymś innymCherry_Blossom lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, ja nie narzekam. Boję się po prostu ucieszyć Jutro pójdę na krew
Każda z nas się bała po pozytywnym teście. Nawet ja
Cherry_Blossom, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5138f1f9535.jpg
Test o czułości 25
Wczoraj i przedwczoraj 10 nic nie pokazywała
Żart jakiś ten test z teraz
ech.. normalnie aż mi świeczki w oczach stanęły.. Gratuluje Kochana! i trzymam w kciuki !!!Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."