X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za mną chodzi Armani Si... Brat mi kupił rok temu na urodziny 100 ml... Pięknie pachną, pięknie kosztują

Kim87 lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 zegarek piękny, co Fossil, to Fossil :)

A perfumy J'adore ubóstwiam, kojarzą mi się z moim ślubem, zapach życia i są bardzo długotrwałe. Fajnie jakby Mikołaj o nich pomyślał :D

Pozdrawiam Was dziewczyny, jestem nowa (to mój drugi post) i szczerze mówiąc dopiero próbuję rozgryźć to forum i wszystkie dziwne - dla mnie - nazwy i skróty medyczne. Widzę, że większość z Was zna się już w miarę dobrze, więc na razie podczytuję i próbuję nieśmiało dorzucić swoje 3 grosze.

Uciekam pisać pracę dyplomową na podyplomówkę, bo samo się nie zrobi, a forum takie wciągające. Ściskam cieplutko, buziaki!

Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • Dzezabella Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do perfum, to ja klasycznie, szanel piątka miłość forewer :D <3

pola89 lubi tę wiadomość

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ rozkręciłł się :( ale lipa...straciłam nadzieje wam powiem...jak nic....

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:

Przykro bardzo, ja miałam to samo dwa dni temu, a cykl też 26 dni raptem się zrobił z 28. A w głowie już roiła mi się ciąża, a tu w pracy nagle @! Taka byłam pewna, że nie przyjdzie, że nawet podpasek nie wzięłam z domu, dobrze, że koleżanka poratowała.

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:

Listopad już taki jest ponury. Ale niedługo Święta, Nowy Rok, nowe nadzieje. Naprawdę wszystko będzie dobrze. Ja to wiem. Przytulam mocno!

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
    07.2025 💔 cb
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wysyłam pozytywne wibracje <3 nie łamcie się, u nas była walka półtora roku o dzidziusia a Basia ma już 6 tygodni :) wiara czyni cuda więc uwierzcie że się uda! <3

czy każdy kto miał życzenie przelać kaskę na prezent dla Leosia już to zrobił? Bo nie wiem czy zamykamy listę i kupujemy prezent. Piszcie priv kochane

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwio ja jeszcze, wysle wieczorem

Sylwia91 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • orzeszki Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy dziewczynki :)

My staramy się o maleństwo szósty cykl... wszystkie zakończone jedną krechą... a nadziei mnóstwo za każdym razem... tak jak i teraz. już się @ spóźniał 5 dzień już wszelkie możliwe objawy i klapa... znowu jedna krecha znowu beta 1,20< i załamka.
    a najbardziej dobijają mnie pytania znajomych i słynne teraz Wasza kolej..
    zaczynam lekko fiksować zwłaszcza, ze mam trzy bardzo dobre przyjaciółki i wszystkiee zaszły w ciąże prawie w tym samym czasie. I wiecie jak jest temat na tapecie jeden do tego stopnia, ze zaczęłam wykręcać się ze wspólnych spotkań... i stąd moja a raczej nasza obecnosć na forum, bo razem ponoć łatwiej.
    pozdrawiam Was ostatkowo! :)

Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
    [*]26.05.2018 5tc <3
    [*]28.11.2017 11tc Leonek <3
    "Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie @ przywitał w ostatki i siedze z dzieciątkiem w domu :) najlepsze ostatki.

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • emidomi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do perfum to moje ulubione to Gucci by Gucci ( brązowy prostokątny flakon ze złotą zakretka) <3

Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość

31 lat,
    Aktualnie w trzeciej ciazy
    TSH 3,07
    Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
    Dwie córeczki <3
    14.02.2017 HSG jajowody drożne :-)
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    Witamy dziewczynki :)

My staramy się o maleństwo szósty cykl... wszystkie zakończone jedną krechą... a nadziei mnóstwo za każdym razem... tak jak i teraz. już się @ spóźniał 5 dzień już wszelkie możliwe objawy i klapa... znowu jedna krecha znowu beta 1,20< i załamka.
    a najbardziej dobijają mnie pytania znajomych i słynne teraz Wasza kolej..
    zaczynam lekko fiksować zwłaszcza, ze mam trzy bardzo dobre przyjaciółki i wszystkiee zaszły w ciąże prawie w tym samym czasie. I wiecie jak jest temat na tapecie jeden do tego stopnia, ze zaczęłam wykręcać się ze wspólnych spotkań... i stąd moja a raczej nasza obecnosć na forum, bo razem ponoć łatwiej.
    pozdrawiam Was ostatkowo! :)

U mnie minął dopiero pierwszy cykl starań więc sam początek i już jedno dziecko mam, więc trochę trudno mi się wypowiadać i może niektóre z Was uznają, że to nie jest miejsce dla mnie ale trafiłam na to forum i tak mi się spodobało, że postanowiłam dołączyć :D Mój pierworodny ma 3 lata i już też się zaczynają naciski ze strony rodziny kiedy drugie dziecko. Mnie to jakoś nie rusza, ale męża brat z żoną starają się już dłuższy czas i wiem, że jest im przykro, kiedy inni nietaktownie poruszają ten temat przy okazji świąt i innych imprez. Ja to nawet staram się przy nich nie mówić o dzieciach, bo zdaję sobie sprawę, że mogą czuć się z tym bardzo źle.

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    mnie @ przywitał w ostatki i siedze z dzieciątkiem w domu :) najlepsze ostatki.

Ja też siedzę w domu, piszę pracę i w międzyczasie zaglądam na forum (moje samozaparcie i koncentracja równa się zeru), a powinnam maksymalnie wykorzystać czas, kiedy mama zabrała synka do siebie, żebym mogła popracować hahaha :D Mąż w pracy do wieczora więc ostatki pierwsza klasa!

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • Dzezabella Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka1 wrote:
    Ja też siedzę w domu, piszę pracę i w międzyczasie zaglądam na forum (moje samozaparcie i koncentracja równa się zeru), a powinnam maksymalnie wykorzystać czas, kiedy mama zabrała synka do siebie, żebym mogła popracować hahaha :D Mąż w pracy do wieczora więc ostatki pierwsza klasa!

Kochana, ja siedzę od 7:30 do 19:30 w pracy :P

22.06.2017 - dwie kreseczki
    11.07.2017 - serduszko <3

Rośnij Bąbelku! <3
    3jgxflw1vnz0r2ua.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka1 wrote:
    U mnie minął dopiero pierwszy cykl starań więc sam początek i już jedno dziecko mam, więc trochę trudno mi się wypowiadać i może niektóre z Was uznają, że to nie jest miejsce dla mnie ale trafiłam na to forum i tak mi się spodobało, że postanowiłam dołączyć :D Mój pierworodny ma 3 lata i już też się zaczynają naciski ze strony rodziny kiedy drugie dziecko. Mnie to jakoś nie rusza, ale męża brat z żoną starają się już dłuższy czas i wiem, że jest im przykro, kiedy inni nietaktownie poruszają ten temat przy okazji świąt i innych imprez. Ja to nawet staram się przy nich nie mówić o dzieciach, bo zdaję sobie sprawę, że mogą czuć się z tym bardzo źle.

ja tez mam juz dziecko, dwuletnie ale widzę że z 2 pójdzie trudniej i to o wiele. ja zaczełam 3 cs

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka1 wrote:
    Kim87 zegarek piękny, co Fossil, to Fossil :)

A perfumy J'adore ubóstwiam, kojarzą mi się z moim ślubem, zapach życia i są bardzo długotrwałe. Fajnie jakby Mikołaj o nich pomyślał :D

Pozdrawiam Was dziewczyny, jestem nowa (to mój drugi post) i szczerze mówiąc dopiero próbuję rozgryźć to forum i wszystkie dziwne - dla mnie - nazwy i skróty medyczne. Widzę, że większość z Was zna się już w miarę dobrze, więc na razie podczytuję i próbuję nieśmiało dorzucić swoje 3 grosze.

Uciekam pisać pracę dyplomową na podyplomówkę, bo samo się nie zrobi, a forum takie wciągające. Ściskam cieplutko, buziaki!
    Kochana witaj nie wstydź się. Wiem wiem każda z nas była kiedyś początkująca; ) pytasz jak coś nie rozumiesz ;)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emidomi wrote:
    Co do perfum to moje ulubione to Gucci by Gucci ( brązowy prostokątny flakon ze złotą zakretka) <3
    Piękne przyznaje; )

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze na poprawe humory na mikołajki kupie sobie perfumki J'adore :)

Kim87 lubi tę wiadomość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • pestka1 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Kochana witaj nie wstydź się. Wiem wiem każda z nas była kiedyś początkująca; ) pytasz jak coś nie rozumiesz ;)

Dziękuję za miłe powitanie <3 Już się zorientowałam, że cs - to skrót od cykl starań ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 17:02

Kim87 lubi tę wiadomość

cb7w3e3k5o2hfu1b.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dpo - dni po owulacji :) nauczysz się tak jak ja załapałam :D

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
‹‹ 3706 3707 3708 3709 3710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ