Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 zegarek piękny, co Fossil, to Fossil
A perfumy J'adore ubóstwiam, kojarzą mi się z moim ślubem, zapach życia i są bardzo długotrwałe. Fajnie jakby Mikołaj o nich pomyślał
Pozdrawiam Was dziewczyny, jestem nowa (to mój drugi post) i szczerze mówiąc dopiero próbuję rozgryźć to forum i wszystkie dziwne - dla mnie - nazwy i skróty medyczne. Widzę, że większość z Was zna się już w miarę dobrze, więc na razie podczytuję i próbuję nieśmiało dorzucić swoje 3 grosze.
Uciekam pisać pracę dyplomową na podyplomówkę, bo samo się nie zrobi, a forum takie wciągające. Ściskam cieplutko, buziaki!Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:@ rozkręciłł się ale lipa...straciłam nadzieje wam powiem...jak nic....
Przykro bardzo, ja miałam to samo dwa dni temu, a cykl też 26 dni raptem się zrobił z 28. A w głowie już roiła mi się ciąża, a tu w pracy nagle @! Taka byłam pewna, że nie przyjdzie, że nawet podpasek nie wzięłam z domu, dobrze, że koleżanka poratowała. -
Ewi28 wrote:@ rozkręciłł się ale lipa...straciłam nadzieje wam powiem...jak nic....
Listopad już taki jest ponury. Ale niedługo Święta, Nowy Rok, nowe nadzieje. Naprawdę wszystko będzie dobrze. Ja to wiem. Przytulam mocno!6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Dziewczyny wysyłam pozytywne wibracje nie łamcie się, u nas była walka półtora roku o dzidziusia a Basia ma już 6 tygodni wiara czyni cuda więc uwierzcie że się uda!
czy każdy kto miał życzenie przelać kaskę na prezent dla Leosia już to zrobił? Bo nie wiem czy zamykamy listę i kupujemy prezent. Piszcie priv kochane -
Witamy dziewczynki
My staramy się o maleństwo szósty cykl... wszystkie zakończone jedną krechą... a nadziei mnóstwo za każdym razem... tak jak i teraz. już się @ spóźniał 5 dzień już wszelkie możliwe objawy i klapa... znowu jedna krecha znowu beta 1,20< i załamka.
a najbardziej dobijają mnie pytania znajomych i słynne teraz Wasza kolej..
zaczynam lekko fiksować zwłaszcza, ze mam trzy bardzo dobre przyjaciółki i wszystkiee zaszły w ciąże prawie w tym samym czasie. I wiecie jak jest temat na tapecie jeden do tego stopnia, ze zaczęłam wykręcać się ze wspólnych spotkań... i stąd moja a raczej nasza obecnosć na forum, bo razem ponoć łatwiej.
pozdrawiam Was ostatkowo!Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Co do perfum to moje ulubione to Gucci by Gucci ( brązowy prostokątny flakon ze złotą zakretka)
Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
orzeszki wrote:Witamy dziewczynki
My staramy się o maleństwo szósty cykl... wszystkie zakończone jedną krechą... a nadziei mnóstwo za każdym razem... tak jak i teraz. już się @ spóźniał 5 dzień już wszelkie możliwe objawy i klapa... znowu jedna krecha znowu beta 1,20< i załamka.
a najbardziej dobijają mnie pytania znajomych i słynne teraz Wasza kolej..
zaczynam lekko fiksować zwłaszcza, ze mam trzy bardzo dobre przyjaciółki i wszystkiee zaszły w ciąże prawie w tym samym czasie. I wiecie jak jest temat na tapecie jeden do tego stopnia, ze zaczęłam wykręcać się ze wspólnych spotkań... i stąd moja a raczej nasza obecnosć na forum, bo razem ponoć łatwiej.
pozdrawiam Was ostatkowo!
U mnie minął dopiero pierwszy cykl starań więc sam początek i już jedno dziecko mam, więc trochę trudno mi się wypowiadać i może niektóre z Was uznają, że to nie jest miejsce dla mnie ale trafiłam na to forum i tak mi się spodobało, że postanowiłam dołączyć Mój pierworodny ma 3 lata i już też się zaczynają naciski ze strony rodziny kiedy drugie dziecko. Mnie to jakoś nie rusza, ale męża brat z żoną starają się już dłuższy czas i wiem, że jest im przykro, kiedy inni nietaktownie poruszają ten temat przy okazji świąt i innych imprez. Ja to nawet staram się przy nich nie mówić o dzieciach, bo zdaję sobie sprawę, że mogą czuć się z tym bardzo źle. -
Ewi28 wrote:mnie @ przywitał w ostatki i siedze z dzieciątkiem w domu najlepsze ostatki.
Ja też siedzę w domu, piszę pracę i w międzyczasie zaglądam na forum (moje samozaparcie i koncentracja równa się zeru), a powinnam maksymalnie wykorzystać czas, kiedy mama zabrała synka do siebie, żebym mogła popracować hahaha Mąż w pracy do wieczora więc ostatki pierwsza klasa! -
pestka1 wrote:Ja też siedzę w domu, piszę pracę i w międzyczasie zaglądam na forum (moje samozaparcie i koncentracja równa się zeru), a powinnam maksymalnie wykorzystać czas, kiedy mama zabrała synka do siebie, żebym mogła popracować hahaha Mąż w pracy do wieczora więc ostatki pierwsza klasa!
Kochana, ja siedzę od 7:30 do 19:30 w pracy -
pestka1 wrote:U mnie minął dopiero pierwszy cykl starań więc sam początek i już jedno dziecko mam, więc trochę trudno mi się wypowiadać i może niektóre z Was uznają, że to nie jest miejsce dla mnie ale trafiłam na to forum i tak mi się spodobało, że postanowiłam dołączyć Mój pierworodny ma 3 lata i już też się zaczynają naciski ze strony rodziny kiedy drugie dziecko. Mnie to jakoś nie rusza, ale męża brat z żoną starają się już dłuższy czas i wiem, że jest im przykro, kiedy inni nietaktownie poruszają ten temat przy okazji świąt i innych imprez. Ja to nawet staram się przy nich nie mówić o dzieciach, bo zdaję sobie sprawę, że mogą czuć się z tym bardzo źle.
ja tez mam juz dziecko, dwuletnie ale widzę że z 2 pójdzie trudniej i to o wiele. ja zaczełam 3 cs -
pestka1 wrote:Kim87 zegarek piękny, co Fossil, to Fossil
A perfumy J'adore ubóstwiam, kojarzą mi się z moim ślubem, zapach życia i są bardzo długotrwałe. Fajnie jakby Mikołaj o nich pomyślał
Pozdrawiam Was dziewczyny, jestem nowa (to mój drugi post) i szczerze mówiąc dopiero próbuję rozgryźć to forum i wszystkie dziwne - dla mnie - nazwy i skróty medyczne. Widzę, że większość z Was zna się już w miarę dobrze, więc na razie podczytuję i próbuję nieśmiało dorzucić swoje 3 grosze.
Uciekam pisać pracę dyplomową na podyplomówkę, bo samo się nie zrobi, a forum takie wciągające. Ściskam cieplutko, buziaki!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana witaj nie wstydź się. Wiem wiem każda z nas była kiedyś początkująca; ) pytasz jak coś nie rozumiesz
Dziękuję za miłe powitanie Już się zorientowałam, że cs - to skrót od cykl starańWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 17:02
Kim87 lubi tę wiadomość