Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje Kochane
Spalam dzis do 10:30z przerwa na mierzenie temperatury ale to nic
jestem super wyspana
Wczoraj dwa piwka ale mnie zakrecilymam ostatnio jakas slabsza glowe
moze to przez zmeczenie
Wkurza mnie brak firanek w salonie, czujemy sie jak na swieczniku i chyba bede myslec o takiej szynie podsufitowej
Wlasnie pije kawunie i zastanawiam sie od czego zaczac, bo mam full roboty w domua na 15:00 szykuje obiad, bo moj wraca, jemy, ja musze byc gotowa bo potem jedziemy na zakupy: Aldi, miesny, rossmann i ciuchyyyyyy
cos mi kupi, obiecal
chyba pojde w kiecke
Wieczorkiem do znajomych, wiec dzien intensywnyjutro do tesciow bo tesciowa robi obiad takze spoko
Dziewczyny, dzis moj 8 dc a cycki nadal!! ciezkie i duze i bola!! Sa twardeutrzymuje mi sie to od zeszlego cyklu.. To juz jakis 3ci tydzien ;/ myslicie, ze to przez bromka..
Btw te moje temperatury tez cos swiruja.. Co sie dziejeOF juz od 2 dni pokazuje mi dni plodne.. Owulacja bedzie tak wczesnie?? Laaaaa dziwne
No to chyba tyle
Milego dnia laskiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 11:29
Kim87 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Lubię cię Czekolada
pewnie jesteś milka toffi z orzechami
Właśnie dziwne dla mnie z tym polipem. On jest duży 4-5 cm. Że tamten gin go nie widział? Niemożliwe. Chyba że urósł w ciągu jednego cyklu:*
Wlasnie chyba mozliwe.. Ten moj pow, ze to bardzo czeste.. Ze ktos mogl nie zauwazyc.. Wiesz jak to jest z tymi lekarzami.. Niby patrza a nic nie widzaemidomi lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:dał mi gin OUARIN do brania i badania ale dziwne takie bo morfologia, mocz, glukoza, toxoplazmoza, różyczka, ospa...niby to pierwszy badania dla kobiet starającycch się o dziecko
Ja biorę trzeci cykl Inofem. Wczoraj gin polecił mi Ovarin. Powiedział że nie każdemu Inofem pomaga i możliwe że Ovarin szybciej zadziała. Skończę Inofem i spróbuję Ovarinu.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Ja biorę trzeci cykl Inofem. Wczoraj gin polecił mi Ovarin. Powiedział że nie każdemu Inofem pomaga i możliwe że Ovarin szybciej zadziała. Skończę Inofem i spróbuję Ovarinu.
-
emidomi wrote:Ja biorę trzeci cykl Inofem. Wczoraj gin polecił mi Ovarin. Powiedział że nie każdemu Inofem pomaga i możliwe że Ovarin szybciej zadziała. Skończę Inofem i spróbuję Ovarinu.
nom mi tez mówil że ten ivarin niby lepszy od inofemu. zobaczymy, popludniu dzis kupie i zaczne juz brac.
Mnie też wczorajsze winko jakoś tak walnęłoi słabo jakoś spałam, głupoty mi się śniły...
-
odstawiam slodycze, alko i węglowodany bo przy pcos to zabójstwo i dietka leci
...
Troche sie zmartwiłam bo gin mi powiedział (całe szczeście to nie mój prowadzący) że kobiety przed 30 do roku czasu naturlanie mogą starać i żadnych badań nie trzeba robić...co ???? ja tyle nie wytrzymam... -
Lubię_czekoladę wrote:Emidomi a nie bola Cie dziwnie cycki albo nie mialas jakis dziwnych @?? Mi sie cos poprzestawialo i nie wiem przez co.. Czy to nie przez inofem? Albo odstawienie bromka..
Bolą mnie właśnie. W poprzednim( dwa do tyłu) cyklu pierwszy raz w życiu mnie bolały bardzo przed @ w tym przed owu ale nie tak mocno. Myślę że to Inofem. Bromka nie bralam jak mnie pierwszy raz zaczęły boleć. To chyba Inofem31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Ewi28 wrote:odstawiam slodycze, alko i węglowodany bo przy pcos to zabójstwo i dietka leci
...
Troche sie zmartwiłam bo gin mi powiedział (całe szczeście to nie mój prowadzący) że kobiety przed 30 do roku czasu naturlanie mogą starać i żadnych badań nie trzeba robić...co ???? ja tyle nie wytrzymam...
Starość przychodzi szybciej niż myślisz31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dziewczynki kiedyś narzekałam że, mam chyba za krótkie @ a teraz odwrotnie. W poniedziałek 21 zaczęłam @, ale plamienia mam do dziś...
To znaczy, nie plamie cały dzień, ale np wczoraj raz w południe i po południu i to nie było plamienie takie brązowe jak zazwyczaj pod koniec @ ale taka żywa krew na pół wkładki ,później przez noc nic i znowu przed chwilą w toalecie na papierze pojawiła się krew ale już sluzem (śluz może przez wiesiołka ). Zawsze miałam @ 3-4 dni max, a po odstawieniu anty miałam max 3 dni przez ostatnie miesiące a teraz niby 3 dni ale martwią mnie te plamienia i boję się że znowu ten cykl będzie straconyMacie kobitki jakieś rady?
Sorry za tak szczegółowy opis, ale to żebyście bardziej zrozumiały mój problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 12:08
-
Lubię_czekoladę wrote:Emidomi a nie bola Cie dziwnie cycki albo nie mialas jakis dziwnych @?? Mi sie cos poprzestawialo i nie wiem przez co.. Czy to nie przez inofem? Albo odstawienie bromka..
A @ mam dziwne. Tzn tą ostatnią miałam. Najpierw plamienia dwa dni potem przerwa 1 dzień i później 3 dni potopu. Zwykle miałam 4-5 dni max i bardzo skapa31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Violet146 wrote:Dziewczynki kiedyś narzekałam że, mam chyba za krótkie @ a teraz odwrotnie. W poniedziałek 21 zaczęłam @, ale plamienia mam do dziś...
To znaczy, nie plamie cały dzień, ale np wczoraj raz w południe i po południu i to nie było plamienie takie brązowe jak zazwyczaj pod koniec @ ale taka żywa krew na pół wkładki ,później przez noc nic i znowu przed chwilą w toalecie na papierze pojawiła się krew ale już sluzem (śluz może przez wiesiołka ). Zawsze miałam @ 3-4 dni max, a po odstawieniu anty miałam max 3 dni przez ostatnie miesiące a teraz niby 3 dni ale martwią mnie te plamienia i boję się że znowu ten cykl będzie straconyMacie kobitki jakieś rady?
Sorry za tak szczegółowy opis, ale to żebyście bardziej zrozumiały mój problem.
A bierzesz jakieś nowe leki albo suplementy?
Druga ewentualność to polipy w macicy ( wersja bardziej pesymistyczna)Violet146 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dzezabella wrote:Cześć kochane :*
Wybaczcie, że od kilku dni nie wylazłam z krzaków, jakoś mi było źle.
Dzezabella lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Czekolada a ile saszetek Inofemu pijesz dziennie? Profilaktyka to jedna saszetka. Ja zaj...z grubej rury od razu 2. Może przecholowalam31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Czekolada a ile saszetek Inofemu pijesz dziennie? Profilaktyka to jedna saszetka. Ja zaj...z grubej rury od razu 2. Może przecholowalam
glupio pewnie pow ze chce cos innego
-
emidomi wrote:A bierzesz jakieś nowe leki albo suplementy?
Druga ewentualność to polipy w macicy ( wersja bardziej pesymistyczna)
Biorę tylko witaminy dla starających się z kwasem foliowym i Omega noni do połowy cyklu olejek z wiesiołka, a nie Zapomniałam biorę jeszcze antybiotyk o nazwie erytromecyna, ale w ubiegłym miesiącu też to brałam, ale @ miałam normalny...
-
Cherry_Blossom wrote:Zalewa śluz więc czekam na @. Dupa dupa dupa
-
mysia09 wrote:Czyli jak jest śluz przed @ to znaczy że przyjdzie? Bo ja mam taki przezroczysty albo mleczny... @_@ chyba wczesniej takiego nie miałam przed @ ale nie na 100% ...ale z tego co mówicie to juz nie mam chyba co miec nadzieji:/
ja miałam dużo śluzu w cyklu z groszkiem, przed terminem @... myślę, że nie ma się co nakręcać, ani w jedną, ani w drugą stronę, po prostu czekać na termin i w dniu @ można testować. I wcale nie jest tak, że się łatwo mówi, bo sama się nastawiałam, nakręcałam, że o... nowy objaw, o, tego w poprzednim cyklu nie miałam, a potem jak przychodziła małpa, to bardzo, bardzo bolało... -
Ewi28 wrote:
Troche sie zmartwiłam bo gin mi powiedział (całe szczeście to nie mój prowadzący) że kobiety przed 30 do roku czasu naturlanie mogą starać i żadnych badań nie trzeba robić...co ???? ja tyle nie wytrzymam...
nie słuchaj ginato tak, jakby dziewczyny przed 30 nie miały PCOS, choroby tarczycy... a prawda jest taka, co widać po forum, że i przed 30 dopadają Cię różne cholery