Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Następna wizyta na początku cyklu czyli za jakieś dwa tygodnie jeśli już będę miała wyniki nasienia. Muszę w poniedziałek podzwonic po laboratoriach. Nie wiem czy długo się czeka na wyniki.
Ja też się boję hsg Pola. Mam bardzo niski próg bólu. Gin powiedział że nie ma się co martwić na zapas bo zajmie się mną jak własną córkauwielbiam chłopa
damy radę
ja mam wizytę 16.12 (@ ma pryjść 20.12), liczę, że wtedy dostanę skierowanie i jeszcze w tym roku będę mieć hsg, bo nie chcę dłużej czekać...
emidomi lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
emidomi wrote:Następna wizyta na początku cyklu czyli za jakieś dwa tygodnie jeśli już będę miała wyniki nasienia. Muszę w poniedziałek podzwonic po laboratoriach. Nie wiem czy długo się czeka na wyniki.
Ja też się boję hsg Pola. Mam bardzo niski próg bólu. Gin powiedział że nie ma się co martwić na zapas bo zajmie się mną jak własną córkauwielbiam chłopa
emidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam się z lekkim kacem. Ehhh . Mąż dzisiak w ramach prezentu na święta ma zamiar kupić mi złoty zegarek.
Miłej soboty wam życzęAniaŁ123, pola89, Kasztanek, emidomi, Violet146, mysia09, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzień dobry
Leniwie zabieram się do życia
Najpierw śniadanie, później sprzątanie, po południu bieganie, a wieczorem balowanie
Miłego dnia Drogie Paniepola89, Kim87, Kasztanek, emidomi, Lubię_czekoladę, mysia09, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Witam się z lekkim kacem. Ehhh . Mąż dzisiak w ramach prezentu na święta ma zamiar kupić mi złoty zegarek.
Miłej soboty wam życzę
Minie też głowa pobolewa
Jaki hojny małż! Ja mam na razie problrm bo mój ma urodziny 7grudnia i nie wiem co mu kupić. Ja od niego dostalam rower, więc poprzeczka wysoko.Kim87, emidomi lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:świetny ten gin
damy radę
ja mam wizytę 16.12 (@ ma pryjść 20.12), liczę, że wtedy dostanę skierowanie i jeszcze w tym roku będę mieć hsg, bo nie chcę dłużej czekać...
Też już chciałabym być po. Słyszałam że czasami przy wstrzykiwaniu kontrastu jajowody mogą się udroznic przy malutkich zrostach. I byłoby 2 w 1pola89 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Najpierw śniadanie, później sprzątanie, po południu bieganie, a wieczorem balowanie
Miłego dnia Drogie Panie
Ach te baleja się właśnie zabieram do hybrydy. Wczoraj byłam u fryzjera i jestem ładna
AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Byłam dzisiaj u nowego gina. Fajny, konkretny facet.
Oklamalam go ze juz rok się staramy i nic. Stwierdził że szkoda mojego czasu. Pobral posiew z pochwy i przy następnej wizycie zrobi mi hsg. Jeśli jajowody nie będą drozne wtedy do szpitala na udroznienie.
Okazało się przy okazji że mam polip w macicy. Najprawdopodobniej do usunięcia jeśli się nie wchlonie. Pecherzyk dominujący jest w dwóch jajnikach ( ostatnie 3 miesiące tylko z lewego).
Kazał odstawić bromka. Nikt już ponoć nie leczy Hiperprolaktynemi czynnosciowej. Jakieś nowe badania wykazały brak jej zależności z nieplodnoscia.
Dostałam też skierowanie na badanie nasienia. Boje się że nie wyjdzie z tego nic bo mąż się zestresuje i nie będzie w stanie wiecie co ;(
Zalamalam się kompletnie dzisiaj...glowa do gory
przeciez przynioslas same dobre wiadomosci
1. Dobry i konkretny specjalista
2. Szybkie Hsg, ktore czasem bywa kluczowe
3. Znalazl polip! Ten moj co u niego bylam pow, ze tez bedzie szukal czegos takiego, bo moze ktos nie zauwazyl a to utrudnia zajscie
4. Masz dwa pecherzyki
5. Kazal odstawic bromka- to akurat dobra wiadomosc dla mnie, ze moj gin nie zwariowal
6. Skierowanie na badanie nasienia
Wszystko bedzie jasnelada moment! Juz za chwilunie :*
A maz da rade, daj spokoj! Przyjemniejsze to badanie niz nasze hsg
P.s. Mnie Hsg nic nie bolalo ale plakalam ze stresu hahaa wyniki badania nasienia mielismy na drugi dzien
AniaŁ123, emidomi lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Miłego dnia Drogie Panie:* milego dnia
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Też już chciałabym być po. Słyszałam że czasami przy wstrzykiwaniu kontrastu jajowody mogą się udroznic przy malutkich zrostach. I byłoby 2 w 1
Też tak słyszałam EmiI bardzo często dziewczyny zachodzą szybko po badaniu
emidomi, pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Emidomi
glowa do gory
przeciez przynioslas same dobre wiadomosci
1. Dobry i konkretny specjalista
2. Szybkie Hsg, ktore czasem bywa kluczowe
3. Znalazl polip! Ten moj co u niego bylam pow, ze tez bedzie szukal czegos takiego, bo moze ktos nie zauwazyl a to utrudnia zajscie
4. Masz dwa pecherzyki
5. Kazal odstawic bromka- to akurat dobra wiadomosc dla mnie, ze moj gin nie zwariowal
6. Skierowanie na badanie nasienia
Wszystko bedzie jasnelada moment! Juz za chwilunie :*
A maz da rade, daj spokoj! Przyjemniejsze to badanie niz nasze hsg
P.s. Mnie Hsg nic nie bolalo ale plakalam ze stresu hahaa wyniki badania nasienia mielismy na drugi dzien
Lubię cię Czekoladapewnie jesteś milka toffi z orzechami
Właśnie dziwne dla mnie z tym polipem. On jest duży 4-5 cm. Że tamten gin go nie widział? Niemożliwe. Chyba że urósł w ciągu jednego cyklu31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne